1878
-
Tomy Lee #1158 Majd konvertálok goldra akkor,meglátom még:) -
#1157 Na pvp az amit te nagyon nem akarsz csinálni silver karikkal.
Esetleg másik silveres ellen. Egy valamire is használható pvp buildhez freeform karakter kell.
Ha már azt nézem hogy 3 powerral kevesebb van egy archtype-nek mint a freeformnak :/ na oda egykét defensive meg heal power mehetne. -
DarkBlade #1156 Ez király.
Akarok csinálni egy új karaktert és mindig failed lesz a végén. -
Tomy Lee #1155 Jóak:)
Fogalmam sincs különben,hogy mit indítsak.Tudnál segíteni ez ügyben?Pvp elsősorban érdekelne.. -
#1154 Hát nemtom nekem még mindíg fosott lassú :S
Egybként meg dejó ülő helyem van :D
Kép 1
Kép 2 -
executor10 #1153 köszi Venom
akkor a freeform-os karakterrel silver-ré tétel után irány Millenium City :) -
Tomy Lee #1152 Szerintem megcsinálták a launchert mert simán update-el 300mb körül az semmi.
Mindjárt jövöök végre:P -
#1151 nem. ott arról volt szó hogy nemtudtak karaktert a live szerverről bétára másolni teszteléshez. béta karakterek törlésre kerültek, senkise keresse őket. -
executor10 #1150 http://forums.champions-online.com/showthread.php?t=116548
itt nem arról ír? -
#1149 Vigyázat kard van nálam és nem félek használni!!! :D
Tudom sokat pofázok dehát aza nyomorult patch... nagyobb tiszteletet kéne tanúsítaniuk egy lifetimessel szemben komolyan... -
Tomy Lee #1148 -
#1147 Beta karaktert sehogy... azé béta. -
executor10 #1146 Helló mindenki!
Kérdésem lenne hozzátok: Hogyan tudnám az F2P_Beta-karakterem visszahozni a játékba? Mert most az a karakter található csak a Choose your Champion-ablakban, amivel még anno a Tutorialt csináltam meg, s amivel csak akkor tudtam volna belépni Millenium Citybe, ha megveszem a játékot (még 76 nappal ezelőtt).. -
#1145 Najó beszúrok egy képet a legerősebb karimról :D szó szerint a legerősebb.
-
#1144 Archtypenél írja asszem amikor kezded a karaktert, fejből nemtudom sajna. -
#1143 Van valahol leírás, hogy pl a fagy képességű "emberkémnek" milyen tulajdonságát kell fejleszteni? -
Tomy Lee #1142 Én meg most fogom csak elkezdeni úgy 10 perc múlva update-t -
Tomy Lee #1141 -
#1140 Nekem tök. A legtöbb karakterem úgyis full át kell alakítanom.
Amúgy patch még csak 36%-nál tart... ez azért már hajmeresztő, ennyit a hatalmas prepatchról :/ -
#1139 Jó játék? Kéne má' valami unaloműző... -
Tomy Lee #1138 Nekem megfelel egyenlőre!Későbbiekben sz.tem úgy is változni fog.. -
#1137 Pedig ilyen szép lettem..:)
-
#1136 Ennyire... -
Tomy Lee #1135 Mert most mi a baj? -
#1134 Olyan mint az allods? :D -
foxxi #1133 fizess! óóóóó... FIZESS!!!.. jáhúúú.. Fizessss! - gondolom érthető Ez a rendszer messze szarabb mint a lotroé - igen hamar felfognak háborodni az emberek, és a nagy kezdő "varázs" után, ugyanugy nem játszanak vele.. hacsak átnem variálnak valamit.. vicc az egész. -
#1132 Ööö, miért nem enged a régi karikkal játszani? rányomok, hogy play és kidobja, hogy csináljak új accot :O Amúgymeg nem volt olyan hős régebben hogy darkness powerrel rendelkezett? azzal mi lett?:O -
#1131 Mennyire van lekorlátozva? Mesélj pls. -
#1130 Basszus most néztem meg hogy mennyire le van korlátozva, hát rohadjanak meg azért sem veszem meg. Ez egy vicc.
Amugy lehet hogy csinálok új accoutot szóval nem biztos hogy a @woolerthapro-val leszek. -
Nivel #1129 Venom a full recont sajna muszáj elhasználni mert, ha nem használod el nem vehetsz új powert :S, legalábbis nekem nem engedi. -
#1128 azért eléggé korlátozzák a f2p-t :S -
#1127 lol 0.14kb/s -
DarkBlade #1126 Megy a játék, gyertek játszani gyorsan. :) -
Tomy Lee #1125 Megy official site regeljetek gyorsan:)) -
krisz073 #1124 az 1mb-s file-ra gondolsz?
az megvan. -
#1123 nincs meg valakinek a letöltés hivatkozása? :D -
#1122 fogalmam sincs, sajna nem ír pontos adatot hogy mennyiből mennyit töltöttle csak annyit hogy 19%-nál tart a patchelés.
na mindegy én lelépek mást csinálni addig, majd jelentkezem ha lejött. -
Tomy Lee #1121 Áá kell vele játszak még ma!!Úgyterveztem ma nem alszok:D -
#1120 vagyis majd holnap,mert még az oldal se jön be :D -
Tomy Lee #1119 Mennyit updatel?