tervező programok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Bucser
Gondolom seninek nem tûnt fel a beírók között, hogy a Max és a Maya nem tervezõ, hanem modellezõ program.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

VRSDM
én kezdésnek wings3-vel indítottam.

u dont have to listen anybody else but me

Taylor II
olvass

olvass tovább

dehh cinema 4D is elvileg jo

REAL MADRID

Szerintem lehet hogy vmi 3D-s lakberendezõ programra gondolt, vagy hasonlóra.

Rhino 3D + Lightwave.

Hogy milyen célre kell neki, ez jó 😊
Mert egy kezdõ meg is fogja tudni csinálni. Bohóckodni meg bármelyikkel lehet.

Vegyél egy könyvet, amelyik programhoz szimpatikusat találsz, használd azt.

Palinko
Érdekel engem is a téma. Sajna igen komolytalan lesz valószínûleg, a téma indítója miatt 😊
Tévedek, ha azt mondom, hogy nem mindegy milyen célra, kell neki? Hogy mit szeretne elérni azt meg nem írta.
Vaxi
xD
Szilveszteri dorrungatásra kell nekie!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

akyyy
<#banplz>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Skyline
3D Studio Maxt ajánlom, eleinte bonyolult, de sok a lehetõség benne eléggé! amúgy meg #4 "Próbáld ki mindet és használd azt amelyik jobban kézreáll.", kb ezt tudom én is mondani!

Zsolo007
A 3dsmaxot is tök egyszerû használni 😄

DJ RX7
Solid Edge <#hehe>

:3

Met
lágszórót mimást

Amúgy ezt havonta egyszer megkérdezik a Maya és 3D Studio Max topicban, nincs legjobb. Próbáld ki mindet és használd azt amelyik jobban kézreáll.

zárható a topic

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

autoszimulator
Zmodeler

.: mobilize.hu :.

mit szeretnél tervezni?

Hi

abban szeretnék segitséget kérni hogy melyik a legjobb 3D-s tervezõ program(legegyszerübb használni viszonylag sok mindent tud)