tervező programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom seninek nem tûnt fel a beírók között, hogy a Max és a Maya nem tervezõ, hanem modellezõ program.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Taylor II
REAL MADRID
Szerintem lehet hogy vmi 3D-s lakberendezõ programra gondolt, vagy hasonlóra.
Rhino 3D + Lightwave.
Hogy milyen célre kell neki, ez jó 😊
Mert egy kezdõ meg is fogja tudni csinálni. Bohóckodni meg bármelyikkel lehet.
Vegyél egy könyvet, amelyik programhoz szimpatikusat találsz, használd azt.
Hogy milyen célre kell neki, ez jó 😊
Mert egy kezdõ meg is fogja tudni csinálni. Bohóckodni meg bármelyikkel lehet.
Vegyél egy könyvet, amelyik programhoz szimpatikusat találsz, használd azt.
Érdekel engem is a téma. Sajna igen komolytalan lesz valószínûleg, a téma indítója miatt 😊
Tévedek, ha azt mondom, hogy nem mindegy milyen célra, kell neki? Hogy mit szeretne elérni azt meg nem írta.
Tévedek, ha azt mondom, hogy nem mindegy milyen célra, kell neki? Hogy mit szeretne elérni azt meg nem írta.
xD
Szilveszteri dorrungatásra kell nekie!
Szilveszteri dorrungatásra kell nekie!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
<#banplz>#banplz>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
3D Studio Maxt ajánlom, eleinte bonyolult, de sok a lehetõség benne eléggé! amúgy meg #4 "Próbáld ki mindet és használd azt amelyik jobban kézreáll.", kb ezt tudom én is mondani!
lágszórót mimást
Amúgy ezt havonta egyszer megkérdezik a Maya és 3D Studio Max topicban, nincs legjobb. Próbáld ki mindet és használd azt amelyik jobban kézreáll.
zárható a topic
Amúgy ezt havonta egyszer megkérdezik a Maya és 3D Studio Max topicban, nincs legjobb. Próbáld ki mindet és használd azt amelyik jobban kézreáll.
zárható a topic
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
mit szeretnél tervezni?
Hi
abban szeretnék segitséget kérni hogy melyik a legjobb 3D-s tervezõ program(legegyszerübb használni viszonylag sok mindent tud)
abban szeretnék segitséget kérni hogy melyik a legjobb 3D-s tervezõ program(legegyszerübb használni viszonylag sok mindent tud)