29
Új sorozat az RTL Klub-on!
-
zsofy38 #29 Sziasztok!
Nem tudjátok hogy honnan tudnám letölteni esetleg online megnézni?
Előre is köszi -
#28 szerintetek hogy jobb ez a sori.....angolul vagy magyarul? mert én most magyarul töltöm le a részeket..... -
#27 http://www.sg.hu/cikkek/58406 -
#26 köcce -
#25 btw sorozatjunkie a haverod.
lustáknak: ...az utolsó részben ráadásul egy formás kis csavart is kapunk az arcunkba, hogy agyalhassunk. De persze nem derül ki minden, ami a bankban történt.
tehát nincs lezárva, még annyira se mint annakidején Threshold. -
#24 értem, azért thx és ha valaki tudja, hogy van e normális befejezése a sorinak akkor írja meg pls:D -
#23 meg ugye amikor CBS le akarta lőni, volt egyfajta rajongói húzás a megmentésére, ami - meglepő módon, asszem a végső mennyiség vmi 5 tonna mogyoró volt - sikerrel is járt
-
#22 ne tőlem kérdezd, engem spec nem igazán érdekel a The Nine (nem az én műfajom), én csak saját szórakoztatásra szeretek beböfögni frissen nyílt témákba - mondjuk a többséggel ellentétben esetleg megosztok vmi hasznos infot is szóval fogalmam sincs, de szerintem nincs. még ha van lezárasa is, akkor az max olyan mint annakidején nagy kedvencemnek, a Thresholdnak. (az utolsó elkészült rész végső 5 percét átírták ugy h legyen valamiféle befejezés) -
#21 jaah, akkor van normális lezárása a sorozatnak? -
#20 Magára tetováltatta a kóter tervrajzát, ami ugyan kívülről csak egy összefüggéstelen masszának látszik, de amint ránézünk, a CGI megmutatja, hogy igen, bazmeg, ez egy tervrajz.
ez kurvajo :d -
#19 Jericho az elején ellaposodott, de az évad vége felé már eléggé felpörgött. -
#18 ez csak gey dilettáns idióta, aki összehányt pár sort -
#17 Ennél a habzószájú majomnál nekem többet mond az imdb 35ezer felhasználója :) -
#16 hátööö, biztos vagy te ebben?
bár én is a sorozatfüggők népes táborát gyarapítom, de mind a Lost-al, mind a Szökéssel a világból ki lehet üldözni. -
#15 Azér ne említsük egy napon a Lostot meg a Szökést! A Lost egy eröltetett, elrugaszkodott, szürreális katyvasz. A szökés pedig tök izgalmas, műfajában realisztikusnak mondható akció-kaland sorozat, ami méltán kapott helyet főműsor időben. -
Tresh #14 Alapból nem szeretem az olyan sorozatokat, filmeket, ami már úgy kezdődik hogy pl. 1 nappal később :D KAKI -
#13 téves. kevered a midseason vs. teljes évadra berendelést. sorozatjunkie megaszondja: 13 részt forgattak le, 7 után elkaszálták. itthon le fog ofc menni mind a 13 rész. -
#12 Még lenne egy kérdésem: Amerikában eredetileg 22 részt forgattak le, de csak 13 került adásba......az RTL mind a 22 részt le fogja adni vagy csak a 13at? A 13.résznek van normális befejezése, szal lezárná a sorozatot?? -
#11 Eddig úgy tűnik. Bár az RTL-től kitelik, hogy elpakolják! -
#10 szerintem jó sori, csak nemtudtam az 5.résznél tovább nézni, mert nem volt felirat, de most nézem az RTL-en:D
Mindig vasárnap fél6-kor lesz??? -
#9 Szerintem sokak lelkébe tapostál! :D:D:D:D -
#8 nem ertem ezeket a sorozatokat... Lost? Szokes? mi fene van meg ami egy akciorol szol es tobb evig adjak le a dolgokat, mar szerintem a szineszek se tudjak hogy hol jarnak a storyban, unalom az ilyen x serias baromsagokat szokes, lost tok jol indult erre most mivan...???? kivancsivagyok a lostban mikor lesz vmi 3042-bol szarmazott csodaize amivel kiirtyak egymast es mindenki visszakerul baba koraba... fortelem szerintem. bele se merek vagni ilyenekbe mar. 7ik menyorszag meg ilyen tobb evig tarto izeknel ez meg normalis is szerintem hogy 20 evig tart mire lemegy mert az mondjuk arrol szol... de ilyenek, ahh :S:D /persze ez csak az en velemenyem, es gondolom sokan ellenzik is mjd :), akit megsertettem vele elnezest/ -
#7 Nekem a Jericho-val volt így. Elkezdtem lelkesen. Első 3 rész jó volt aztán teljes unalom. Vagyis nekem. Sok embernek bejött ez az unalom. :D:D -
Phat Smoker #6 jah..nem kicsit! -
#5 Vagyis csak az első volt "valamennyire" jó? A többi rész után ellaposodik? -
Phat Smoker #4 hogy ez egy milyen unalmas sorozat volt, pár rész után feladtam! -
#3 Azért kíváncsi lennék mi volt a bankban. Viszont az emberek magánélete nem nagyon érdekel! :D Egy kicsit más megoldásban ez a sorozat is élhetett volna tovább! -
#2 Talán, mert egy kicsit unalmas és vontatott. -
#1 A film egy bankrablásról szól, mégpedig úgy, hogy az első részben kezdődik és fejeződik be a túszszituáció, de nem tudjuk, hogy közben, az 52 órás dráma alatt mi történt. Amellett, hogy követhetjük a túlélők további életét, sorsuk alakulását, hogy milyen hatást gyakorolt rájuk az egész bankrablás (erre koncentrál főleg a sorozat), minden részben flashbackekkel szép lassan kiderül, hogy mi történt abban az 52 órában, amíg túszok voltak.
(sorozatjunkie)
Nem tűnik rossznak, csak kár, hogy cancel-t kapott a 13. résznél!
A sorozat vasárnap 17:30-kor az RTL Klub-on!