Leáldozóban az iWiW csillaga?
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egyértelmû. Mármint a gondolkodásmód! A van sok barom, aki hozzájárul ilyen online nyílvános adatbank létrehozásához, akkor ki kell használni a lehetõségeket. "Aki hülye haljon meg" alapon.
Persze én is fenn vok iwiwen. De azért olyan infokat nem adok meg, amit bárki is érdemben hasznosítani tudna, vagy ne tudna megszerezni könnyedén bárhonnan.
Pl amikor jön hozzám egy ügyfél, elsõ dolgom kikeresni iwiwen. Amire odér már többet tudok róla, mint az képzelné 😊 Ez sokszor jól jön.
Persze én is fenn vok iwiwen. De azért olyan infokat nem adok meg, amit bárki is érdemben hasznosítani tudna, vagy ne tudna megszerezni könnyedén bárhonnan.
Pl amikor jön hozzám egy ügyfél, elsõ dolgom kikeresni iwiwen. Amire odér már többet tudok róla, mint az képzelné 😊 Ez sokszor jól jön.
Hehe élõsködõ gondolkodás rulez..nem vagy te politikus?😄
Azért az iwiwet és társait nagyon jó lehet használni. Pl nyomon tudod követni így, hogy mely ismerõsöd hold dolgozik. Pl neked pont fáj a fogad egy verdára, körülnézel, és ha vki ismerõs autókereskedésben dolgozik felveszed vele a kapcsolatot. Vagy pl ha ügyvédi irodában van és pont kellene némi help, de nem akarsz érte fizetni, stb. Jó dolog, ha az ember tudja, hogy mely ismerõse mit tanult és éppen hol dolgozik, mit dolgozik.
az iwiw egyre szarabb lesz igazság szerint...😞 ez a legújabb húzásuk h a reklám még a nevet is kitakarja nevetséges. Mellesleg ottvan pl a myvip hasonló funkciók terén, késõbb is alakult, de mégis jóval fejlettebb konkurensénél. Mondjuk az igazság az h iwiwnél már lassan minden jobb lesz mert itt csak minimális fejlesztések történtek...
én iwiwen reklámot már régen láttam, ami azt illeti máshol se nagyon. adblock a barátod😊
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
ez is egy vélemény.
az ilyen találkozók, mint az osztály találkozók, pont arról szólnak, hogy újra beszélgethet az ember olyanokkal akikkel rég nem találkozott, mert másfele "tartott" az utuk.nem kell ebbe beleképzelni semmi magányt vagy világfájdalmat.
én is fent vagyok.sikerült olyan régi ismerõseimmel szót váltani így, akiket nagyon rég nem láttam, mert messze kerültek és kiváncsi voltam, mi van velük.jót beszélgettünk és ennyi.
ezenfelül max heti 1-2x nézek fel, hogy nincs e vmi változás.
vannak barátaim most is, de ettõl még szívesen beszélek régi ismerõsökkel.
nem tartom magam magányosnak, mert iwiw-en fentvagyok, ez marhaság.de persze ez meg az én véleményem.
az ilyen találkozók, mint az osztály találkozók, pont arról szólnak, hogy újra beszélgethet az ember olyanokkal akikkel rég nem találkozott, mert másfele "tartott" az utuk.nem kell ebbe beleképzelni semmi magányt vagy világfájdalmat.
én is fent vagyok.sikerült olyan régi ismerõseimmel szót váltani így, akiket nagyon rég nem láttam, mert messze kerültek és kiváncsi voltam, mi van velük.jót beszélgettünk és ennyi.
ezenfelül max heti 1-2x nézek fel, hogy nincs e vmi változás.
vannak barátaim most is, de ettõl még szívesen beszélek régi ismerõsökkel.
nem tartom magam magányosnak, mert iwiw-en fentvagyok, ez marhaság.de persze ez meg az én véleményem.
Hm nemtom miért jó ez. Tudom hogy voltak ovodában is akikkel együtt játszottunk, stb, de nem jövök velük össze hogy mi van már veletek. Van elég barátom és ismerõsöm most is. Ez a keressünk fel mindenkit akivel valaha is találkoztam, és dumáljunk, ilyenek azoknak jöhet be akik a múltban élnek és manapság nincs annyi bartájuk, ismerõsük, akikkel találkozni, beszélgetni tudna. Mert ha van akkor még azokkal is elég fenntartani a kapcsolatot, mert szinte minden nap tudnék velük találkozni, és még az is kevés idõ. Tehát akik fenn vannak elég magányosak, vagy magukkal nem tudnak mit kezdeni. Az azért mutat valamit hogy álltalában elég furán néznek az egész világon azokra akik ilyen oldalakon élnek.
Myspace-es arcokra is lehet olvasni mit írnak amerikában😄 Van sok ember ott is akik kicsit szellemileg visszamaradottak.
Myspace-es arcokra is lehet olvasni mit írnak amerikában😄 Van sok ember ott is akik kicsit szellemileg visszamaradottak.
iwiw: lehet szidni (jogosan), de ismerõseid nagy részét itt fogod megtalálni (ha Magyarországon élsz, akkor pl. a facebook kihalt sivatagnak fog tûnni, a myspace-n pedig pl. nekem egy épkézláb ismerõsöm sincs)
közösségi szájtok: nem kötelezõ használni, nem muszáj regisztrálni. De vannak, akik ki tudják használni elõnyeit (mint pl. én is).
reklámok: reklámok nélkül a net kicsit másképp nézne ki... szerintem jobban hasonlítana 20 ével korábbi állapotához, mint a mostanihoz...
(egyébként mintha kezdenének kipusztulni a túl agresszívak (de legalábbis nálam nem jelennek meg 😊, rájöhettek, hogy az ember könnyen addbock-hoz nyúlik, ha valami nagyon zavarja)
közösségi szájtok: nem kötelezõ használni, nem muszáj regisztrálni. De vannak, akik ki tudják használni elõnyeit (mint pl. én is).
reklámok: reklámok nélkül a net kicsit másképp nézne ki... szerintem jobban hasonlítana 20 ével korábbi állapotához, mint a mostanihoz...
(egyébként mintha kezdenének kipusztulni a túl agresszívak (de legalábbis nálam nem jelennek meg 😊, rájöhettek, hogy az ember könnyen addbock-hoz nyúlik, ha valami nagyon zavarja)
Nme kezdek velük semmit. Simán csak érdekel. Tudod, az ember alapvetõen kíváncsi természet. Lehet te kivétel vagy, de ezzel te vagy a kissebbség😊
Gracie Barra
Az igazat megvallva engemet a reklamokkal a vilagbol el lehetne uldozni, TV-t se tartok. Mindenestere a nem pofatlankodo hozzaallasu reklamokat meg meg is szoktam nezni, pl. lap aljan, szelen diszkretebben elhelyezetteket. Viszont AdBlock Plus-szal, meg popup blockkal meg az sg is olvashatova valik, mert nem kell duhomben bezarnom a bongeszot is amikor eppen a cimoldalon olvasgatom a cikkek bevezetoszoveget, majd a legvaratlanabb pillanatban - szo szerint - odabas$z a kepembe keretlen ruzsos csokot, hogy vegyek valami szart. AdBlock nelkul mar regen eluztek volna innen a marketing baromsagokkal.
De tovabb megyek, meg az AdBlockot is kikapcsolnam (sot meg talan vasarolnek is) az sg-n ha nem latnam a cikkek kellos kozepere is piaci kofa modjara az orrunk ele ba$zva reklamblokkokat.
De tovabb megyek, meg az AdBlockot is kikapcsolnam (sot meg talan vasarolnek is) az sg-n ha nem latnam a cikkek kellos kozepere is piaci kofa modjara az orrunk ele ba$zva reklamblokkokat.
Engem nem zavarnak a reklámok a neten, míg nem ugrik fel pl az sg-n is mikor olvasom a cikket... akkor még a böngészõt is bezárom. Ami meg oldalt van elhelyezve és pl olyan könyvet reklámoz ami érdekel akkor arra rákattintok. A rengeteg szórólappal, plakáttal viszont nem vagyok kibékülve, sõt, szemétnek veszem. Lehet kultúráltan is reklámozni szerintem... Csak ne rakják bele a tartalomba. Egyvalamit nem tudnak teljesíteni az emberek, létrehozni az egyensúlyt és felismerni a határt mindenhol, ahol kell
na evvel teljesen egyet tudok érteni.
Nemcsak saját tapasztalat, hanem az egész ismerettségi köröm.
Az emberek 90%-a leszarja a reklámokat. Nem más, mint idegesítõ tényezõ. Ha tetszik ha nem. Tisztában vagyok vele, hogy abból van a pénz. A neten másból nehezen lehetne.
De ha elõjön egy ilyen felbukkanó faxság, a user egybõl azt keresi, hogy hol lehet becsukni. És ennyi. Addig foglalkozik vele, amíg be nem csukja vagy el nem tünteti. De még akkor sem figyel magára a tartalomra, és véletlenül se kattint rá.
Arról nembeszélve, hogy nagyon kevés az a százalék, akiket pont annak a reklámnak, az terméke fog érdekelni, mert mondjuk pont azt akar venni. Ez baromira kevés. Mobilos példából adódóan is.
Ha valaki mobilt akar venni, akkor felmegy az adott szolgáltató oldalára és megnézi.
Hülye felfogás, mert ha megnézel egy reklámot a Tv-ben nem indulsz el egybõl megvásárolni! Ezek meg azt hiszik, ha meglátod a csillivilli flashes bannert akkor egybõl rákatt és megnézed mi az ? Ugyanmár. De még ha így is lenne...Az ok, amiért a reklámokat kitalálták az végsõsoron a vásárlás, nem? Tehát az semmit nem jelent, hogy rákattintott. Azzal nem hoz bevételt az adott cégnek. Ha rákattint, és onnan vásárol, akkor és csakis akkor volt értelme az egész reklámnak, amúgy viszont csak dísz. Csúnya dísz.
De ha már eleve is nagyon kevés a rákattintások száma, akkor el lehet képzelni, hogy mennyire kevés az aki, ezek után még vásárol is az adott reklám hatására. Tehát nem hinném, hogy sok értelme van a dolognak.
Nem azt kéne mérni, hogy hányan kattintanak rá, hanem azt, hogy a rákattnitás és a reklám hatására hány vevõ volt! Elvégre én is baromi sokszor kattintok véletlenül ilyen baromságokra.
Nemcsak saját tapasztalat, hanem az egész ismerettségi köröm.
Az emberek 90%-a leszarja a reklámokat. Nem más, mint idegesítõ tényezõ. Ha tetszik ha nem. Tisztában vagyok vele, hogy abból van a pénz. A neten másból nehezen lehetne.
De ha elõjön egy ilyen felbukkanó faxság, a user egybõl azt keresi, hogy hol lehet becsukni. És ennyi. Addig foglalkozik vele, amíg be nem csukja vagy el nem tünteti. De még akkor sem figyel magára a tartalomra, és véletlenül se kattint rá.
Arról nembeszélve, hogy nagyon kevés az a százalék, akiket pont annak a reklámnak, az terméke fog érdekelni, mert mondjuk pont azt akar venni. Ez baromira kevés. Mobilos példából adódóan is.
Ha valaki mobilt akar venni, akkor felmegy az adott szolgáltató oldalára és megnézi.
Hülye felfogás, mert ha megnézel egy reklámot a Tv-ben nem indulsz el egybõl megvásárolni! Ezek meg azt hiszik, ha meglátod a csillivilli flashes bannert akkor egybõl rákatt és megnézed mi az ? Ugyanmár. De még ha így is lenne...Az ok, amiért a reklámokat kitalálták az végsõsoron a vásárlás, nem? Tehát az semmit nem jelent, hogy rákattintott. Azzal nem hoz bevételt az adott cégnek. Ha rákattint, és onnan vásárol, akkor és csakis akkor volt értelme az egész reklámnak, amúgy viszont csak dísz. Csúnya dísz.
De ha már eleve is nagyon kevés a rákattintások száma, akkor el lehet képzelni, hogy mennyire kevés az aki, ezek után még vásárol is az adott reklám hatására. Tehát nem hinném, hogy sok értelme van a dolognak.
Nem azt kéne mérni, hogy hányan kattintanak rá, hanem azt, hogy a rákattnitás és a reklám hatására hány vevõ volt! Elvégre én is baromi sokszor kattintok véletlenül ilyen baromságokra.
Mért, van az iwiwen reklám? 😊 Mióta Adblock Plust használok Firefoxxal, fel sem tûnik..csak akkor vettem észre, amikor egyszer máshonnan léptem be, fúj milyen ocsmány volt 😊
Az iwiw arra jó , hogy megadd rajta a személyes adataidat, amit a szolgáltató el fog adni a multiknak.
Itt nem lakcímre gondolok, az nem érdekes ilyen szempontból.
De pl vásárlási szokásokat akár regionálisan is le tud bontani. Könnyen megállapítható, hogy mondjuk a 3. kerület lakói jobban kedvelik a lila tangát, mint a sárga bugyit => ettõl függõen változtatják az árakat. Ez csak egy példa.
Itt nem lakcímre gondolok, az nem érdekes ilyen szempontból.
De pl vásárlási szokásokat akár regionálisan is le tud bontani. Könnyen megállapítható, hogy mondjuk a 3. kerület lakói jobban kedvelik a lila tangát, mint a sárga bugyit => ettõl függõen változtatják az árakat. Ez csak egy példa.
Csak az a csaj foglalt, akin épp fekszenek!
Az összes ilyen gyökérkeresõnek az a baja, hogy semmire se jó.
az IWIW gazdái is rájönnek majd. Az a helyzet, hogy valami mûködjön, ahhoz pénz kell, az meg a reklámból van. De nem jönnek rá, soha nem is fognak, hogy akárhányszor odadobhatják IWIWen körlevélben mindenkinek hogy vegyen új mobilt. Nem fog venni csak 10 ember mert már mindenkinek van. Nem dolgozza az agyuk hogy lassan ha az ember kilép a kapunk akkor is egy hirdetõ táblán kell átmászni hogy el tudjak menni otthonról. Az emberek lesz.rják a reklámokat.
Ezeket az oldalakat meg megunják, mert senki nem használja arra amire ténylegesen ki lettek találva. Én sem tartom senkimmel a kapcsolatot az iwiwen keresztül.
Ha meg fizetõssé teszik, akkor meg törli magát mindjárt a 90% felhasználó. És marad 10% aki olyan hülye hogy nem megy át egy másikra ami ingyenes. Mert úgy is mindenki mindegyiken fent van. :S
az IWIW gazdái is rájönnek majd. Az a helyzet, hogy valami mûködjön, ahhoz pénz kell, az meg a reklámból van. De nem jönnek rá, soha nem is fognak, hogy akárhányszor odadobhatják IWIWen körlevélben mindenkinek hogy vegyen új mobilt. Nem fog venni csak 10 ember mert már mindenkinek van. Nem dolgozza az agyuk hogy lassan ha az ember kilép a kapunk akkor is egy hirdetõ táblán kell átmászni hogy el tudjak menni otthonról. Az emberek lesz.rják a reklámokat.
Ezeket az oldalakat meg megunják, mert senki nem használja arra amire ténylegesen ki lettek találva. Én sem tartom senkimmel a kapcsolatot az iwiwen keresztül.
Ha meg fizetõssé teszik, akkor meg törli magát mindjárt a 90% felhasználó. És marad 10% aki olyan hülye hogy nem megy át egy másikra ami ingyenes. Mert úgy is mindenki mindegyiken fent van. :S
el sem birom kepzelni mit kezdhetel olyan informaciokkal, amik olyan emberekrol szolnak, akikkel se nem talalkozol, se nem beszelsz.
szerintem az iwiw fel ér egy rossz indulatú vírussal.
agyba föbe irtani kell. <#mf1>#mf1>
Az iwiwnél vannak sokkal jobb megoldások is. PL msn nem csak a kliensre gondolok.
agyba föbe irtani kell. <#mf1>#mf1>
Az iwiwnél vannak sokkal jobb megoldások is. PL msn nem csak a kliensre gondolok.
Akkor te ne regisztrálj/töröld magad. Én viszont pl szeretem tudni azt is, mi van a felebarátaimmal. Ehhez viszont nem fogok 100+ embert megkeresni, akikkel amúgy különösebben nem is akarok beszélni.
És gondolom sokan mások is hasonló cipõben járnak, és NEKIK van az iwiw, nem neked.
És gondolom sokan mások is hasonló cipõben járnak, és NEKIK van az iwiw, nem neked.
Gracie Barra
myexgf 😄
szerintem lehetne volt barátnõk közösségi oldal is, ahol lehetne értékelni a korábbi csajokat egytõl ötig, aki odáig vetekedik, h. járna vele tudja mire számítson.
Vagy használjon FF/ABP kombót. <#ravasz1>#ravasz1>
akinek nem teccik a reklám az mennyen fizetõs szájtra <#eplus2>#eplus2>
Ki nem szarja le a Visztát?
mi az az iwiw?? ilyen myspace.com szerû? nem enged regisztrálni szal elég trutyi lehet
Ki nem szarja le a Visztát?
"bármelyik ismerõsömrõl 2 percen belül megmondom hogy mikor feküdtem le vele, vagy éppen mikor és hol volt osztálytársam" -> ezt nehez maskeppen ertelmezni
Persze. Van 270 ismerõsöm, aminek fele osztálytársam volt, a másik fele pedig barátnõm.
És persze rajtuk kívül senkit nem ismerek ezen az égadta világon.
dzsizösz krájszt...
És persze rajtuk kívül senkit nem ismerek ezen az égadta világon.
dzsizösz krájszt...
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.
te meg olyan suliba jartal, ahol az osztalyok ossze voltak vonva, vagy hogy lehetett ennyi osztalytarsad?
amugy kicsit feleslegesek az ilyen jellegu kozossegi oldalak. aki erdekel, es akihez kot valami, azzal tartom a kapcsolatot szemelyesen, a tobbiek pedig miert erdekelnenek, mit erek el azzal, hogy az iwiw-en keresztul tudok roluk valamit? van akikkel evek ota nem is beszeltem, iwiw-en bejeloltuk egymast, es most tudom hogy pl hol lakik... ertem el ezzel valamit? semmit.
amugy kicsit feleslegesek az ilyen jellegu kozossegi oldalak. aki erdekel, es akihez kot valami, azzal tartom a kapcsolatot szemelyesen, a tobbiek pedig miert erdekelnenek, mit erek el azzal, hogy az iwiw-en keresztul tudok roluk valamit? van akikkel evek ota nem is beszeltem, iwiw-en bejeloltuk egymast, es most tudom hogy pl hol lakik... ertem el ezzel valamit? semmit.
De igen 😊 Ez is volt a célom vele.
szal akkor te is mindenkit bejelölgetõs vagy😄
egyébként meg ha jelezget a jány, akkor meg mitõl félsz?:/ nem harapnak^^
egyébként meg ha jelezget a jány, akkor meg mitõl félsz?:/ nem harapnak^^
Ez így egy kicsit sekélyes nem? 😄
A 200+ azért szerintem lehetne kicsit magasabb szám is. Nekem is valami 270 körül mozog az ismerõseim száma (a hoaxok, spammek küldõit reflexbõl törlöm), és bármelyik ismerõsömrõl 2 percen belül megmondom hogy mikor feküdtem le vele, vagy éppen mikor és hol volt osztálytársam 😄
Na jah, bár átfogalmaznám olyasmire, hogy akinek 200+ fölött vannak az "ismerõsei", az valószinüleg elég szomorú életû lehet és barátja is csak képzeletbeli van ...
Ellenben MyVip és más vicces oldalakra négyzetesen igaz. 😉
Ellenben MyVip és más vicces oldalakra négyzetesen igaz. 😉
Lehet, hogy az emberek nem azért lépnek be az oldalra, hogy reklámokat nézzenek, hanem hogy ismerõsöket keressenek, dumáljanak velük, meg ilyenek?
Ilyen egyszerû népségre nem lehet közösségi portált alapozni.
Ilyen egyszerû népségre nem lehet közösségi portált alapozni.
közcélú kisfeszültségû 0,4 kV-os hálózatról kapják.Kábelesrõl ráadásul. De hogy jön ez ide?
Aki rajta van az iwiwen, sikeres ember nem lehet. ^^
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Hát ja, meg is örülnék ha nem lenne ADBlock-om a csomó reklámtól, még az alatt a napi két perc alatt is amikor az iWiWet használom. <#banplz>#banplz>
De leginkább olyan csajokat jelölök meg, akik már láttak, emlékeznek rám, vagy várták volna, hogy kezdeményezzek velük megjelölések helyett ugyebár. Most jelenleg két csaj tetszik nagyon, de az egyik 3 évvel idõsebb tõlem, a másik pedig csak másfélel, de kapcsolatban van. Nem merem õket megjelölni, mert szerintem a Bruce Willis rajongó, és farkasokat (állat) imádó csajszi nem igazolna vissza, a Hello Kitty, és az Xbox rajongó csajszi szerintem igen, de nem akarok feltûnést 😊 Szvsz ez a csaj (is) jobban örülne, ha személyesen kezdeményeznék vele, mert a jelét megmutatta, de bátorságom nagyon kevés.
Tele van hejjesirassi hibával az egész web, úgy látom, ez már nem is lényeges...
Az a vaj, hogy mióta megvették az iwiw-et, azóta nem elégednek meg a nullszaldóval, hanem minden áron nyereséget akarnak (akár úgy is, hogy bizonyos funkciókat fizetõssé tesznek, de szerintem ebben az esetben halottá tennék a portált), míg a kezdetekben nem a pénz miatt csinálták a szakik. Az egy dolog viszont, hogy miután jó pénzt ajánlottak érte, gyorsan eladták.
Hát... az utóbbi idõben nem nagyon. Inkább olyan csajok jelöltek, igaz, myvip-en, akiket még sosem láttam. Igaz, abba a városba laknak, ahol én. Tulajdonképpen engem nem zavar, én is jelölök meg olyan csajokat, akiket nem ismerek, vagy csak egyszer láttam. Magyarázat: Mert jó rájuk nézni 😊 Semmi több, ismerkedni, sõt beszélgetni nem szokásom neten, kivéve fórum, illetve messenger.
AHAH, sose volt magasan az iwiw csillaga <#banplz>#banplz>
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Jó tényleg, csak kár, hogy nem volt ötös magyarból és helyesírásból, aki írta. Nem kicsit gáz ebben a nyilvános formában.
mondom sült... 😊
iwiw-rõl annyit, hogy valamit fejleszteni is kéne, nem csak várni a sûlt galambot. És nem csak a megbízhatósággal van baj, hanem magával a szolgáltatásokkal is, külföldi oldalak 1000x többet tudnak, mint az iwiw...
ne legyél már egyszerû:/ veled még nem esett meg, hogy vkit egyszer láttál, és már be is jelölt? pl engem is bejelölt egy vásárló, csak mert egyszer vett tõlem ezt-azt:c
Azt fenntartásnak nevezik, amire azért van szükség, hogy ki tudják szolgálni a kéréseket. A fejlesztés az olyan dolog, amikor valami jobbá válik, új funkciók kerülnek bele meg ilyesmi.
Nemrég új munkahelyre kerültem, és nemsokára kaptam is utasítást, hogy iwiwre kellene bannert csinálni. Meg is leptõdtem, hogy ezen van reklám? Aztán megnéztem IE alatt, és tényleg, tele van pakolva. A Firedox + AdBlock egész hatékony 😊
Szerinted a szerverek mien energiából futnak? Bio? vagy az egér kattintásakor nyernek ki energiát?
Oldal 1 / 2Következő →