Ha nem tudjuk irányítani, lõjük le!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Link
de komolyan.. nem lennék meglepve, ha egy kisméretû atomreaktor is figyelne benne (esetleg stratégiai töltetek ???). az ugyanis komolyabb kihívás kifejleszteni mint egy képszenzort vagy adattárolót.
üdv.
Hány mûhold lepottyant már? Mindegyikben volt hidrazin csókolom.
Brutál összeget költenek erre. Nagyon gyanús, hogy direkt úgy lövik ki, hogy még csak a légkörbe se kerüljön semmi.
Ha csak hidrazin lenne, xarnának az egészre, ismerve, hogy a tényleg életveszélyes nukleáris fejek nem érdeklik õket amiket elhagytak, ez ha hidrazin lenne, egy légypiszok a fejekhez képest.
Cifut kéne megtudakolni mit tud a hidrazinról, de enyire nem lehet mérgezõ...kizárt.
(5-7x akkora GDP, meghatározhatatlanul nagy fejlettségi elõny, és mindez az USA oldalán)
Gracie Barra
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Nameg ha be is kerül a légkörbe, legalább nem koncentráltan zuhan rá mondjuk szerencsétlen esetben pont egy városra az egész.
Egyébként szerintem is inkább titkos technológia lehet.
Gracie Barra
Mióta aggódik egy fegyvergyáros az életekért????
Szerintem ugyan inkább azért szeretnék, hogy nehogy ellenséges kézre kerüljön valami fõbb eleme.
"Az USA indoklása szerint erre a mûhold mérgezõ anyagai miatt lenne szükség, ami halálos az emberekre, ha belélegeznék."
Persze, és ha lelövik, akkor nem kerül a légtérbe az a mérgezõ anyag... cöcö.
Én sem akarom egy ovisnak bebizonyítani, hogy keményebb vagyok nála:)
Gracie Barra