Ha nem tudjuk irányítani, lõjük le!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az övék, szóval lelõhetik. Mit kell ezen annyit aggódni. Biztos van rá okuk.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

RTG-t 40 éve használnak, egy mini reaktor. Cirka 20 évig tud biztosítani minimum folyamatosan 150W energiát. 16kiló plutonium van benne. Nade...vagy 20 ilyen mûhold zuhant már le komolyabb gondok nélkül kb 1960 óta.

Link

szeríntem ez a mûhód azon típúsók egyíké, ámejék rendélkézík átómántí orarúgojával... Tõr ni mádzsár :-)))

de komolyan.. nem lennék meglepve, ha egy kisméretû atomreaktor is figyelne benne (esetleg stratégiai töltetek ???). az ugyanis komolyabb kihívás kifejleszteni mint egy képszenzort vagy adattárolót.

üdv.
Gondold végig. Hány mûhold esett le már hidrazinnal? Most meg 11 milliárdért 3 rakétát küldenek rá robbanófej nélkül hogy nehogy ide pottyanjon? Nem fura kicsit?

roliika, az, hogy vízzel elegyedik, azt jelenti, hogy a vele érintkezõ nyálkahártyákba bekerül. Szlopáltál már ammóniát? Nem túl kellemes, pedig az is oldódik vízben...
És még valami. Élettani hatások között nem szerepel a halál.

Rakéta hajtóanyag a hidrazin amúgy. A Föld légkörébe érve mindenképp elég. Vízzel elegyedik. Szóval kamu hogy ez olyan marha veszélyes, van ott valami más.

Hány mûhold lepottyant már? Mindegyikben volt hidrazin csókolom.

A sztori kicsit pontosabban.
Brutál összeget költenek erre. Nagyon gyanús, hogy direkt úgy lövik ki, hogy még csak a légkörbe se kerüljön semmi.
Ha csak hidrazin lenne, xarnának az egészre, ismerve, hogy a tényleg életveszélyes nukleáris fejek nem érdeklik õket amiket elhagytak, ez ha hidrazin lenne, egy légypiszok a fejekhez képest.
Cifut kéne megtudakolni mit tud a hidrazinról, de enyire nem lehet mérgezõ...kizárt.

Hát pedig a számok magukért beszélnek:)
(5-7x akkora GDP, meghatározhatatlanul nagy fejlettségi elõny, és mindez az USA oldalán)

Gracie Barra

Nem hiszem, hogy az USA és Kína között olyan a reláció, mint egy ovodás, és közted, hacsak te magad nem vagy ovodás.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

mama2
Fúúúú bírom ezt a mûholdat. Amíóta hallottam a hírekbe, hogy be fog csapódni, figyelemmel kisérem minden kis hírt amit írnak róla. Erre most lelövik:P. Na rohaggyanak mekk.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Tinman
<#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha így van, akkor qrva lassú ufók lehetnek, hogy van idõ napokig vitatkozni azon, hogy lelõjjék-e õket, vagy sem.
Vagy esetleg nem is hûholdakat lövöldöznek lefelé. <#alien2>

Marketing srácok. Dehogy aggódnak az életekért. Erõfitogtatás is, és egy kicsit félnek attól is, hogy esetleg mások átvizsgálhatják a lezuhant cuccost.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

Állítólag akkor szétszóródik, és jó része kinnt marad az ûrben. Persze növelve az ûrszemét mennyiségét.
Nameg ha be is kerül a légkörbe, legalább nem koncentráltan zuhan rá mondjuk szerencsétlen esetben pont egy városra az egész.

Egyébként szerintem is inkább titkos technológia lehet.

Gracie Barra

Csacsis
"az elnök számára azonban elég kockázatot jelent, hogy aggódjon az életekért".
Mióta aggódik egy fegyvergyáros az életekért????

Csacsis
VAgy volt rajta valami, amit nem lenne jó, ha pl az oroszok látnának.

Lehet, hogy neked ovodának tünik, de az oroszok reagálását látva tény, hogy ezekben a körökben ilyen szempontok is megfontolás tárgyát képezik.
Szerintem ugyan inkább azért szeretnék, hogy nehogy ellenséges kézre kerüljön valami fõbb eleme.
Ezmekkorapoén! <#idiota>

"Az USA indoklása szerint erre a mûhold mérgezõ anyagai miatt lenne szükség, ami halálos az emberekre, ha belélegeznék."

Persze, és ha lelövik, akkor nem kerül a légtérbe az a mérgezõ anyag... cöcö.

Válasz kínának? Napersze, ez nem óvoda:D Ez inkább a szánalom kategória lenne, ha igaz lenne.
Én sem akarom egy ovisnak bebizonyítani, hogy keményebb vagyok nála:)

Gracie Barra

← ElőzőOldal 2 / 2