Shadow Harvest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Gamespot 2.5
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Abu85: Deep Blacknek már ideje 2007-ben kezdtek csepegni az infok róla.
Még idén lesz Depp Black is, amin szintén dolgoznak. Link
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Igazából érezni hogy egy kezdõ csapat munkájáról van szó, DE nem rossz. Mint az a videokból is kiderül, a csávóval szét kell rúgnunk mindenki seggét, a csajszival pedig Sam Fisher módjára lopakodni, és "csendesgyilkolni" 😊 (az utóbbi szerintem hangulatosabb lett.)
A világot nem fogja megváltani, de egy végigjátszást szerintem mindenképp megér.
Technikai dolgok:
A Fizika jónak mondható, a robbanóhordók segítségével egész korrektül lehet bontani a környezetet.
A Grafika átlag, nem nevezném szépnek, de csúnyának sem.
A gépigény viszont magas, erre mindenki készüljön! Mondjuk ezt sejtettem miután az oldalukon megláttam hogy lesz stadalone benchmark is belõle. 😄
Végezetül pár saját gyártmányú kép a mission 1, és a mission 2 elejérõl:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
If you give a little love you can get a little love of your own
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
nekem jobban tetszik...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
3-4. kép...broáf
(miért fényes az ég??? 2025-re reflektor lesz az égen??)
Ha nem ilyen baromságokra pazarolnák az idejüket, már olyan grafikát is össze tudnának hozni mint ami a valóságban van, szvsz.
Komolyan, ki kéne tenniük a lábukat és kinyitni a szemüket, maguk körül milyen a világ. Ha már a realisztikus grafika a célkitûzés akkor nem addig húzni az effekteket amíg a hardware engedi hanem kicsit dolgozni vele? Ahh azt már bonyolult, úgyis lesz olyan aki ezt szépnek látja.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
és az ilyen játékok szebbek nem lesznek,ilyen marad tuti ne is várd.
amugy csak engem idegesít ez az elmosódott, álomszerû effekt?
ha egy játékban ilyen effektet látok, az nekem már nem tetszik, látszik hogy semmi hitelesség nincs benne, vagy nemtom :o
Genre: Modern Tactical Shooter
Release Date: TBA 2009 (Game Details)
Keresõ nem talált hasonló nevû topikot