A francia tanárokat is zavarja az online értékelés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gimiben volt egy töritanárunk.
Mindeni utálta, mert szigorú volt, sokat kellett tanulni.
Aztán egyszer csak eljött az érettségi, mindenki lazán vette a törit, a többi tantárggyal meg szenvedtünk.
A lényeg, hogy biztosan nagyon kevés pontot kapott volna tõlünk 4 évig, csak érettségi után értékeltük volna nagyra a tudását.
Mindeni utálta, mert szigorú volt, sokat kellett tanulni.
Aztán egyszer csak eljött az érettségi, mindenki lazán vette a törit, a többi tantárggyal meg szenvedtünk.
A lényeg, hogy biztosan nagyon kevés pontot kapott volna tõlünk 4 évig, csak érettségi után értékeltük volna nagyra a tudását.
akkor mesélj légyszíves, hogy a tengerentúl milyen módszerek vannak?
mert én akirõl csak hallottam, hogy látta az ottani oktatást, annak egynek sem tetszett...
én legalábbis nem tanulnék ott
mert én akirõl csak hallottam, hogy látta az ottani oktatást, annak egynek sem tetszett...
én legalábbis nem tanulnék ott
Ez mind az oktatás hibája - a nyugatról megkapták a jogaikat - de nemkapták meg a megfelelõ tanárokat.
Tudnék mesélni arról a tengerentúl milyen edukativ módszereik vannak - és elképesztõ de mûködik.
Ha belegondolok - az én tanáraim 80% a elmebeteg volt - az egyetemig - mind megtört ember - kben minek ment volna tanárira, ami itt a sulikról lecsúszók mentsége.
Tudnék mesélni arról a tengerentúl milyen edukativ módszereik vannak - és elképesztõ de mûködik.
Ha belegondolok - az én tanáraim 80% a elmebeteg volt - az egyetemig - mind megtört ember - kben minek ment volna tanárira, ami itt a sulikról lecsúszók mentsége.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
a mai fiataloknak már nagyon hiányzik az a jó régi atyai, oktató jellegû verés...
jogaikat nagyon tudják, de a kötelességeikrõl valahogyan elfeledkeznek...
jogaikat nagyon tudják, de a kötelességeikrõl valahogyan elfeledkeznek...
Fõleg, ha az elmebeteg diákok nekiugranak az intelligensebb tanároknak is..