HD DVD: A Toshiba is bedobja a törölközőt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
virs lee: az ázsiai nõk nagy többsége gyerekméretû és náluk 14 (vagy 15) éves kortól már nem létezik a pedofília fogalma.
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Nem lenne jobb, ha azt a 20 ezrest az emberkék inkább PS3-ba fektetnék és akkor lesz egy tényleg jó DVD lejátszójuk, ja és nézmá még a BD-t is lejátsza!!!😉
Ráadásul attól tartok hogy a HD-DVD lemezek ára nem fog csökkenni mert hogy átmennek ritkaságba. A BD viszont szépen lassan átveszi a DVD helyét, árban is.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
a "nem" kimaradt...persze hogy nem baj, ahol a pénz ott a fejlesztés😊
igy viszont egy "természetes" szelekció után maradt a jobb, az meg hogy pont a sony áll mögötte sztem meg gáz, bár fürödtek már be õk is korábban, pl az MD formátummal, pedig én nagyon birtam az elképzelést, és igen stilusos is volt
1. Hogy ne lenne konkurencia? Most is több cég gyárt lejátszókat, olvasókat, és írókat, fõleg Blu-ray oldalon. Ha végre rendesen beindul a dolog, akkor fognak igazán versenyezni ezek, és több másik is egymással.
2. Árcsökkentéshez vevõk tömege is kell. Eddig ez nem volt jellemzõ a bizonytalanság miatt. Így inkább jó drágán adták annak a pár érdeklõdõnek.
Itt nem 1 cég(SONY) fogja gyártan a BD-t hanem szinte az összes elektrotechnikai-ebbõl lesz a verseny-->árcsökkenés!
A több formátum inkább visszafogta a terjedés lehetõségét, mert a gyártók akik tömegesen sokat termelnek nem tudták, hogy megérné-e fejleszteni egy esetlegesen kihaló formátumra... most, hogy egyre többen kezdik majd el gyártani a lemezeket, lejátszókat, így az árak rohamos esésbe fognak kezdeni 😊
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
A
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Volt pedig hddvd meghajtó, még hamarabb is, csak a nálunk kevésbé népszerû komplett konfigurációkban, amit dell vagy hp forgalmaz. Alkatrészként terjengve én sem találkoztam vele sehol.
Persze a Toshiba próbálta menteni a helyzetet azzal, hogy jóval több asztali HD_DVD player kel el, mint Blu-ray - "megfeledkezve" a PS3-ról, mint teljes értékû Blu-ray film player, ami a maga több (nemsokára 10) milliós példányszámával szinte elsöpörte azt a pár tízezer HD_DVD playert. Erre a Toshiba azzal jött, hogy a lejátszók és a filmek egymáshoz képesti arányát tekintve sokkal jobban áll a HD_DVD, lévén nem minden PS3 tulaj vesz filmeket. (Itt már bezzeg lejátszó-számba vették a PS3-at is.) Ez szép is jó - játék a számokkal: még ha midnen 10. PS3 tulaj is vett filmet, az is sokszorosan több, mint a HD_DVD vásárló...
Mellesleg PC-s alkatrész-fronton is elõrrébb járnak. Már tavaly elõtt óta lehet kapni Blu-ray írót (itthon is vagy egy éve), HD_DVD-bõl még csak nem is hallottam róla. Utóbbiból PC-s lejátszóval is csak néhány hónapja találkoztam elõször. (Korábban az Xbox360-hoz való HD_DVD olvasót hackelgették hozzá PC-khez. Nem tudom, mit gondoltak, hogy nem adták PC-hez, legalábbis hasonló áron.)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Hát akkor HD-DVD-nek pápá! De nem tudom, miért bukott meg. Nem volt olsóbb, mint riválisa? Mert akkor értem.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...