Online Flash játékok - a mindennapi addikciót add meg nekünk ma!
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
onemorelevel.com
freeonlinegames.com
freewebarcade.com
freeonlinegames.com
freewebarcade.com
http://armorgames.com/play/553/the-fancy-pants-adventure-world-2
Fancy pants
Fancy pants
http://www.helicoptergame.net/
legjobb.
legjobb.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
sux mi? már elõre sejthetõ volt, de azért rácsekkoltam hátha...
a fura az hogy kivételesen ez nem off tõle XD sux
a fura az hogy kivételesen ez nem off tõle XD sux
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
pfff
Ki nem szarja le a Visztát?
Ja, tényleg jó.Néha azt gondolom, hogy a játékiparban már minden ötletet ellõttek és mégis tudnak még új dolgot mutatni.
Shift valóban marhajó 5let, sztem még találkozhatunk majd vele a közeljövõben, mint "rendes" játék.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ez is egy online játék:
Kattints ide!
Kattints ide!
ha valaki hosszutávra keres tuti nem fps falo gamát (és nagy világsikert) ajánlom a Traviant énis nemrég kezdtem de nagyon komoly 😄
a shift ez tényleg állati, kár , hogy nincs több pálya 😞
Néha szoktam ilyenekkel jáccani.Ha már többen leírták,akkor énis leírom,megpróbálok visszaemlékezni ,hogy mik azok a jobb flash játékok,amikkel találkoztam eddig:
portal flash - hl2-es portal flash-es verziója,elsõ töltésnél sokat tölt,5 perc vagy több.
motherload - a marsi föld alá kell lefurni és ásványokat gyûjteni,amibõl vehetsz uj cuccokat,legalul meglepetés vár 😊
romanius - egy hoplitevel kell menni és öldökölni,a zenéje tetszik meg van története is,továbbá 2-ik része
bot arena - robotokat kell épiteni és megmérkõzni
achilles - ez sem rossz ezt mostt találtam véletlen
fishy - ez is tetszett,itt egy kis hallal kezdesz és csak a kisebb halakat eheted meg,és egyre nagyobb leszel
last stand - ilyen zombis,a lényeg ,hogy ejszaka tamadnak a zombik és tartani kell az állást.És a nappali idõdet be kell osztanod,hogy túlélõket keresel vagy fegyvereket ....
Nagyjából,így gyors visszaemlékezés után,ezek jutottak eszembe,amik tetszettek,de van sok is ,aminek nem emlékszem a nevére.
portal flash - hl2-es portal flash-es verziója,elsõ töltésnél sokat tölt,5 perc vagy több.
motherload - a marsi föld alá kell lefurni és ásványokat gyûjteni,amibõl vehetsz uj cuccokat,legalul meglepetés vár 😊
romanius - egy hoplitevel kell menni és öldökölni,a zenéje tetszik meg van története is,továbbá 2-ik része
bot arena - robotokat kell épiteni és megmérkõzni
achilles - ez sem rossz ezt mostt találtam véletlen
fishy - ez is tetszett,itt egy kis hallal kezdesz és csak a kisebb halakat eheted meg,és egyre nagyobb leszel
last stand - ilyen zombis,a lényeg ,hogy ejszaka tamadnak a zombik és tartani kell az állást.És a nappali idõdet be kell osztanod,hogy túlélõket keresel vagy fegyvereket ....
Nagyjából,így gyors visszaemlékezés után,ezek jutottak eszembe,amik tetszettek,de van sok is ,aminek nem emlékszem a nevére.
Én szinte csak ilyen flash-es szarokkal játszok. A hagyományosak szerinem sokba kerülnek / sokáig tart letölteni, idõ, ameddig elindulnak, sok bennük a grafika, a csiricsáré stb stb..
LZ forever
Egyébként én egy online flash játékot játszok elég sokszor, a honfoglalót, a wii internet csatornáján (ami opera 9.5), a pc meg ...
A
Nem értem az sgt, ez a cikk ugye a hétvégi játékajánló helyett volt, mert nem jött egy játék sem pcre a héten (ami nagyon LOL, mert nekem csak dsre ezen a héten jött pl az assasins creed, meg az új advance wars). Akkor lehetett volna a hétvégi játékajánló pl a Burnout paradise (ps3/x360) is.
A
dekázz egérrel ! <#eljen>#eljen>
Ki nem szarja le a Visztát?
Én szeretem az ilyen játékokat, nem egy GTA, Quake vagy Tomb Raider bújik meg bennük, de nem is ez a cél. Csak a kikapcsolódás.
Nekem ez a kedvenc oldalam, elsõsorban mert magyar és mert szerintem igényes gyüjtemény:
Játékbarlang
Nekem ez a kedvenc oldalam, elsõsorban mert magyar és mert szerintem igényes gyüjtemény:
Játékbarlang
szegénységi bizonyítvány 😉
Blackmail the Universe
ez a shift isteni volt, köszönöm😊
Blackmail the Universe
10 perc alatt végigjátszható... 😊
szurop: köszi a linket!
szurop: köszi a linket!
a shift tényleg ász, köszi 😊
de inkább nem merülök bele 😛
de inkább nem merülök bele 😛
ez nem flash, hanem shockwave...teljesen más a két bõvítmény
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hát én 1 perc alatt meghalok... 😄 Úgy céloznak mint egy mesterlövész én meg löhetek bármennyit csak közelrõl lehet pontosan eltalálni õket...
Phosphor
Ez egy rendes FPS, csak flashban. Nagyon jó.
Ez egy rendes FPS, csak flashban. Nagyon jó.
← ElőzőOldal 2 / 2