Online Flash játékok - a mindennapi addikciót add meg nekünk ma!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt is elég sok flash játékot találtok

Online flash játékok
onemorelevel.com
freeonlinegames.com
freewebarcade.com

http://armorgames.com/play/553/the-fancy-pants-adventure-world-2

Fancy pants

http://www.helicoptergame.net/
legjobb.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

sux mi? már elõre sejthetõ volt, de azért rácsekkoltam hátha...
a fura az hogy kivételesen ez nem off tõle XD sux

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.

pfff

Ki nem szarja le a Visztát?

Dynamic
Ja, tényleg jó.Néha azt gondolom, hogy a játékiparban már minden ötletet ellõttek és mégis tudnak még új dolgot mutatni.
Bith
Shift valóban marhajó 5let, sztem még találkozhatunk majd vele a közeljövõben, mint "rendes" játék.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Ez is egy online játék:
Kattints ide!

ha valaki hosszutávra keres tuti nem fps falo gamát (és nagy világsikert) ajánlom a Traviant énis nemrég kezdtem de nagyon komoly 😄
a shift ez tényleg állati, kár , hogy nincs több pálya 😞
Kornan
Néha szoktam ilyenekkel jáccani.Ha már többen leírták,akkor énis leírom,megpróbálok visszaemlékezni ,hogy mik azok a jobb flash játékok,amikkel találkoztam eddig:

portal flash - hl2-es portal flash-es verziója,elsõ töltésnél sokat tölt,5 perc vagy több.
motherload - a marsi föld alá kell lefurni és ásványokat gyûjteni,amibõl vehetsz uj cuccokat,legalul meglepetés vár 😊
romanius - egy hoplitevel kell menni és öldökölni,a zenéje tetszik meg van története is,továbbá 2-ik része
bot arena - robotokat kell épiteni és megmérkõzni
achilles - ez sem rossz ezt mostt találtam véletlen
fishy - ez is tetszett,itt egy kis hallal kezdesz és csak a kisebb halakat eheted meg,és egyre nagyobb leszel
last stand - ilyen zombis,a lényeg ,hogy ejszaka tamadnak a zombik és tartani kell az állást.És a nappali idõdet be kell osztanod,hogy túlélõket keresel vagy fegyvereket ....

Nagyjából,így gyors visszaemlékezés után,ezek jutottak eszembe,amik tetszettek,de van sok is ,aminek nem emlékszem a nevére.
Én szinte csak ilyen flash-es szarokkal játszok. A hagyományosak szerinem sokba kerülnek / sokáig tart letölteni, idõ, ameddig elindulnak, sok bennük a grafika, a csiricsáré stb stb..

LZ forever

Bakutyin
Színvonalas cikk! grat

zola2000
Egyébként én egy online flash játékot játszok elég sokszor, a honfoglalót, a wii internet csatornáján (ami opera 9.5), a pc meg ...

A

zola2000
Nem értem az sgt, ez a cikk ugye a hétvégi játékajánló helyett volt, mert nem jött egy játék sem pcre a héten (ami nagyon LOL, mert nekem csak dsre ezen a héten jött pl az assasins creed, meg az új advance wars). Akkor lehetett volna a hétvégi játékajánló pl a Burnout paradise (ps3/x360) is.

A

dekázz egérrel ! <#eljen>

Ki nem szarja le a Visztát?

Én szeretem az ilyen játékokat, nem egy GTA, Quake vagy Tomb Raider bújik meg bennük, de nem is ez a cél. Csak a kikapcsolódás.

Nekem ez a kedvenc oldalam, elsõsorban mert magyar és mert szerintem igényes gyüjtemény:
Játékbarlang
DjDano
Aki szereti a flash játékokat itt is nagyon sok jó van:

Miniclip

szegénységi bizonyítvány 😉

Blackmail the Universe

ez a shift isteni volt, köszönöm😊

Blackmail the Universe

Dark Angel 666
Anyám meg a hugom játszik ezekkel a szarokkall , gyülölöm ezeket <#gun><#bdead>

10 perc alatt végigjátszható... 😊

szurop: köszi a linket!
a shift tényleg ász, köszi 😊
de inkább nem merülök bele 😛

joebacsi
ez nem flash, hanem shockwave...teljesen más a két bõvítmény

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DjDano
Hát én 1 perc alatt meghalok... 😄 Úgy céloznak mint egy mesterlövész én meg löhetek bármennyit csak közelrõl lehet pontosan eltalálni õket...

Atkamon
Phosphor
Ez egy rendes FPS, csak flashban. Nagyon jó.

Vanek
olyat tudtok,amit többen is tudunk játszani online?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Atkamon
Ez a shift ez marha jó😄 Nem is ismertem eddig😄

shift
roboclaw
A két kedvencem.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

← ElőzőOldal 2 / 2