80
-
Áhh még én is csak a 200 pontot verdesem... de alakul.
-
Olyan mód kéne ahol nullaszor fut ki az egér :) -
Néha nálam is előfordul, de teljes képernyős módban kevesebbszer. -
De nálam olyan történik néha hogy megjelenik az egér a pályán kívül, az "ütőt" meg nem tudom mozgatni. Bugos -
bagdadigiliszta #36 Nem az egér, hanem a halakon vált irányt a labda.... -
nekem meglett a 300 de csalóka mert néha elugrik az egér :S -
Nekem 150. :S -
bagdadigiliszta #33 Nekem 181 a rekordom. Neked? -
Ez egy ügyességi játék és 8 gigás ipod nanot lehet vele nyerni:
http://www.baba.hu/buborektenisz.html

-
Ismeritek a SUPER MARIO FLASH-t? Frankó. csak az építőben egy szintet lehet végig játszani a szerkesztőben 

-
szipter #30 Itt is elég sok flash játékot találtok
Online flash játékok -
gpeeter #29 onemorelevel.com
freeonlinegames.com
freewebarcade.com -
Yv@n #28 http://armorgames.com/play/553/the-fancy-pants-adventure-world-2
Fancy pants -
nenad #27 http://www.helicoptergame.net/
legjobb. -
feamatar #26 sux mi? már előre sejthető volt, de azért rácsekkoltam hátha...
a fura az hogy kivételesen ez nem off tőle XD sux -
arrakistor #25 pfff -
Ja, tényleg jó.Néha azt gondolom, hogy a játékiparban már minden ötletet ellőttek és mégis tudnak még új dolgot mutatni. -
Shift valóban marhajó 5let, sztem még találkozhatunk majd vele a közeljövőben, mint "rendes" játék. -
Flower #22 Ez is egy online játék:
Kattints ide! -
lekvároshurka #21 ha valaki hosszutávra keres tuti nem fps falo gamát (és nagy világsikert) ajánlom a Traviant énis nemrég kezdtem de nagyon komoly :D -
rbr #20 a shift ez tényleg állati, kár , hogy nincs több pálya :( -
Néha szoktam ilyenekkel jáccani.Ha már többen leírták,akkor énis leírom,megpróbálok visszaemlékezni ,hogy mik azok a jobb flash játékok,amikkel találkoztam eddig:
portal flash - hl2-es portal flash-es verziója,első töltésnél sokat tölt,5 perc vagy több.
motherload - a marsi föld alá kell lefurni és ásványokat gyűjteni,amiből vehetsz uj cuccokat,legalul meglepetés vár :)
romanius - egy hoplitevel kell menni és öldökölni,a zenéje tetszik meg van története is,továbbá 2-ik része
bot arena - robotokat kell épiteni és megmérkőzni
achilles - ez sem rossz ezt mostt találtam véletlen
fishy - ez is tetszett,itt egy kis hallal kezdesz és csak a kisebb halakat eheted meg,és egyre nagyobb leszel
last stand - ilyen zombis,a lényeg ,hogy ejszaka tamadnak a zombik és tartani kell az állást.És a nappali idődet be kell osztanod,hogy túlélőket keresel vagy fegyvereket ....
Nagyjából,így gyors visszaemlékezés után,ezek jutottak eszembe,amik tetszettek,de van sok is ,aminek nem emlékszem a nevére. -
Ferrer #18 Én szinte csak ilyen flash-es szarokkal játszok. A hagyományosak szerinem sokba kerülnek / sokáig tart letölteni, idő, ameddig elindulnak, sok bennük a grafika, a csiricsáré stb stb.. -
Színvonalas cikk! grat -
Egyébként én egy online flash játékot játszok elég sokszor, a honfoglalót, a wii internet csatornáján (ami opera 9.5), a pc meg ... -
Nem értem az sgt, ez a cikk ugye a hétvégi játékajánló helyett volt, mert nem jött egy játék sem pcre a héten (ami nagyon LOL, mert nekem csak dsre ezen a héten jött pl az assasins creed, meg az új advance wars). Akkor lehetett volna a hétvégi játékajánló pl a Burnout paradise (ps3/x360) is. -
arrakistor #14 dekázz egérrel !
-
Tottii #13 Én szeretem az ilyen játékokat, nem egy GTA, Quake vagy Tomb Raider bújik meg bennük, de nem is ez a cél. Csak a kikapcsolódás.
Nekem ez a kedvenc oldalam, elsősorban mert magyar és mert szerintem igényes gyüjtemény:
Játékbarlang -
Aki szereti a flash játékokat itt is nagyon sok jó van:
Miniclip -
Su0my #11 szegénységi bizonyítvány ;) -
Su0my #10 ez a shift isteni volt, köszönöm:) -
Anyám meg a hugom játszik ezekkel a szarokkall , gyülölöm ezeket 
-
Validus #8 10 perc alatt végigjátszható... :)
szurop: köszi a linket! -
aDannyBoy #7 a shift tényleg ász, köszi :)
de inkább nem merülök bele :P -
ez nem flash, hanem shockwave...teljesen más a két bővítmény -
Hát én 1 perc alatt meghalok... :D Úgy céloznak mint egy mesterlövész én meg löhetek bármennyit csak közelről lehet pontosan eltalálni őket... -
Phosphor
Ez egy rendes FPS, csak flashban. Nagyon jó. -
olyat tudtok,amit többen is tudunk játszani online? -
Ez a shift ez marha jó:D Nem is ismertem eddig:D -
szurop #1 shift
roboclaw
A két kedvencem.