Íme a Far Cry trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Negatívum
- nem dzsungelben játszódik (pedig ez volt egyik jó feelinges dolog benne)
- A vezetõ professzornak semmi köze az USA hadsereghez, ugyanis az eredeti story szerint eltûnik a világ elõl, majd hirtelen megjelenik, hogy kutatásai áttörést értek el, az emberi betegségek gyógyulásában a saját DNS-t felhasználva, akik vele vannak pedig nem hivatásos katonák, hanem zsoldosok.
- Nem volt Crove (a zsoldosok vezére)
- Esetlen riporter lány van vele, miközben a gameben nem szívbajos a lány meghúzni a ravaszt.
- Nem volt benne a néger proff aki segít Jacknek bejutni.
- ki a fasz az a dagadt csávó???
- Trandosonokból több fajta volt nem egy. (volt az alien szerûek, az átlag embermagasságú, és a nagy mamlaszok)
Pozitívum:
Olyan nincsen.
Ez hiba volt Crytektõl Uwe Bollnak adni, de ezt õk is belátták.
(másik Uwe Boll fimhez ment véletlenül <#wilting>#wilting>
Na jól kidühöngtem magam. Pedig csak azt akartam írni hogy..
az megvan hogy a Need for Speed Szarbon csókosszájú Nikkije, Emmanuelle Vaugier fog feszíteni Valerie szerepében?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Az, hogy elbasznak sok jó címet (pl dungeon siege, alone in the dark, mortal, street fighter, bloodryne, stb...) õket nem érdekli. Csak legyen meg a pénz, azt csá. Ha az egyszeri nézõ meg kipengette a film árát, akkor azt már vissza nem kapja, hiába reklamál, hogy nem ilyen fos filmekre fizetett be.
Az egyetlen igazi jó játékadaptáció a Silent Hill volt. A Resident Evil széria viszont sokkal szórakoztatóbb, csak az a baj, hogy kb 20%-ban van csak köze a játékok sztorijaihoz.
Ettõl függetlenül, ha elvonatkoztatok attól, hogy adaptációk, esetleg figyelmen kívûl hagyom ezt, akkor 1-2 film mindenféle elõzetes ismeret nélkül simán megnézhetõ egyszeri kikapcsolódás gyanánt. Pl DS simán nézhetõ volt és még a Bloodrayne is tartalmazott kellemes perceket (pl a meztelen jelenetek 😊
A Far Cry-t pedig csak akkor minõsítem majd, ha már megnéztem. Trailer alapján jó kis gyakós múvi lesz (bár gyanítom, hogy eksönben az új rambo filmet nem fogja még csak megközelíteni sem), Till Sweiger meg elgé jó színésszé nõtte ki magát, meg az az 1-2 sorozat arc/egyperces moziszereplõ is jól szokta hozni a szösszeneteit (pl "Hammond tábornok", meg az a testépítõ srác aki a gladiátorban is volt...).
Reménykedjünk, hogy nézhetõ lesz, bár erõs a gyanúm, hogy csak sávszélt pocsékolok rá, mert a MESTER eddigi munkái miatt eléggé gyanakvó vagyok a minõséget illetõleg.
ez egy szuper játék, b-kategóriás akciógagyi sztorival. akkor milyen filmet kéne belõle csinálni?
Nekem is hasonló jutott az eszembe.
Azért kíváncsi leszek, hogy melyik lesz végül is a gagyibb. Az AvP2, vagy a Far Cry...
De szerintem döntetlen, mert a 0 alá elég nehéz süllyedni. Az AvPrõl bátran állíthatom, a Far Cryal meg úgy vagyok, hogy majd meglátjuk, mert már elõfordult a történelemben, hogy egy trailer inkább keltett negatív benyomásokat, mint kedvet a filmhez, de végül is mégiscsak jó lett. Bár Uwe... <#banplz>#banplz>
Pl a Végképp eltörölni-nek Swarci-val olyan nagy története volt? Nem. Robbantgatós lövöldözõs akciófilm, no történet.
Remélem Der Hentes is összetudhozni egy jó akciófilmet.
Lehet hogy abszolút semmi köze a far cry-hoz de kitudja esetleg nézhetõ lessz + Hammond jó színész, akárhova is került..hozza a formát.<#vigyor5>#vigyor5>Meg ingyen és bérmentve fogjuk mind megnézni. Akkormeg miért ne? Nekünk nem kerül semmibe.
Ja és még valami: Szerintetek mekkora költségevetése van miután ennyiszer befürdött? Persze hogy nem egy trópusi szigeten forgatják.<#papakacsint>#papakacsint>
A kitartását tisztelem...de a filmjei télleg szarok.
A tréler pedig a játék hangulatát idézi amiben csak lõni kellett, gondolkodni nem.
Egy szigetes-megyekosztlövök fps-hez teljesen passzol a trélelben látottak.
Mégis minek kéne még benne lenni???
Maga a játék sem volt egy logikai kirakós, rengeteg csavarral.
Divatból azért nemkéne lefikázni semmit, Boll ide vagy oda.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
És ha már játékadaptáció, akkor az eddigi legjobban sikerült a Silent Hill.
"mukievil" egyetértek veled,de ez a rendezõ tényleg nagyon gáz
Nem akarom védeni sem támadni az illetö rendezöt... A másik kedvenc témám, hogy egyezik e a film a játékkal vs könyvvvel, most vagy könyvet olvasok, vagy játszok, én szerintem nyilván a filmtöl vmi mást várok, nyilván az ember többet vár, de sokszor, ami elöször készül el az a legjobb, nehéz utána jobbat csinálni. Aki meg fikázza a filmeket, mondjon olyat, ami neki tetszett, minden tökéletes benne, szorol szora, a könyv van a filmben... mondjon olyat...Bezzeg a mikora a könyv késöbb készül el, arrol ritkán hallani, hogy jobb volt.... Mert az már nem divatfikázás...
Na sorry, elragadtattam magam.... Igazábol, én tarozkodom Boll alkotásaitol, vmeik bejön és vmeik nem.... JOÉJT SKACOK LÁNYOK
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Még egy zseni rendezõ is nehezen csinálhatna a FarCry-ból állat filmet,nem hogy õ...
Meg ez a gyík szerelmi szál.. Minek kell minden filmbe?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
energy-klan.hu magyar klán oldal, hírekkel
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
a trailer alapján véleményt alkotni egy filmrõl elég szakmaiatlan fõleg hogy tetézve van elõitéletekkel.
(megjegyzem az elõitéletek nem alaptalanok de egy véleményformáló villanyújságíró várja meg a filmet a fikázással)