39
  • Tojesz
    #39
    Ez még a Marlon Brando féle Dr. Moreau szigeténél is gyengébb lesz, pedig az sem volt egy nagy eresztés
  • Hirvaer
    #38
    A játékot imádtam, de ahogy olvasom a kommenteket alább, nem sűrűn hasonlít majd hozzá a film. Pedig elnéztem volna hogy rohangálnak a kis kezeslábas szörnyezetek. Hogy útáltam őket...
  • Zaraki Kenpachi
    #37
    Far cry: Uwe Boll megint elkúrta, nem kicsit, hanem nagyon
    Negatívum
    - nem dzsungelben játszódik (pedig ez volt egyik jó feelinges dolog benne)
    - A vezető professzornak semmi köze az USA hadsereghez, ugyanis az eredeti story szerint eltűnik a világ elől, majd hirtelen megjelenik, hogy kutatásai áttörést értek el, az emberi betegségek gyógyulásában a saját DNS-t felhasználva, akik vele vannak pedig nem hivatásos katonák, hanem zsoldosok.
    - Nem volt Crove (a zsoldosok vezére)
    - Esetlen riporter lány van vele, miközben a gameben nem szívbajos a lány meghúzni a ravaszt.
    - Nem volt benne a néger proff aki segít Jacknek bejutni.
    - ki a fasz az a dagadt csávó???
    - Trandosonokból több fajta volt nem egy. (volt az alien szerűek, az átlag embermagasságú, és a nagy mamlaszok)
    Pozitívum:
    Olyan nincsen.

    Ez hiba volt Crytektől Uwe Bollnak adni, de ezt ők is belátták.
    (másik Uwe Boll fimhez ment véletlenül
  • Bor Ivó
    #36
    Ez szar. Uwe Boll filmre viszi, ezt Uwe Boll feldolgozza azt. aahh Ilyet olvasván ugyanaz az érzés önti el az agyamat, mint mikor a játékban ugyanaz a kardkezű mutáns-csimpánz ötödszörre is lekaszabolt. Ütni tudnék... Trópusi dzsungel, tengerpart nélkül? Faszomat. Attól az a játék ami. Hideg téli estéken ha a csajom utazási prospektusokat akart nézni velem, nem értette miért megyek egyből bekapcsolni a gépet. A másik meg - gondolom az összes germán testépítő-kaszkadőr tiszteletét teszi majd filmben de ez kevés lesz. A játék szinte szétdurrant a szteroid izmoktól meg a kanszagtól, kétszer ekkora izomállatok kellenek ellenfélnek. CGi nélkül nem fog menni. Till Schweiger oké, de ment volna inkább a hackervezérnek a Die HArd 4-be nem ide.

    Na jól kidühöngtem magam. Pedig csak azt akartam írni hogy..
    az megvan hogy a Need for Speed Szarbon csókosszájú Nikkije, Emmanuelle Vaugier fog feszíteni Valerie szerepében?
  • schrank
    #35
    ja-ja nem egy dzsonrambó ami szerintem annyiból korszakalkotó hogy most majd divatba hozza újra az akcijófilmeket csak kicsit realisztikusabb "sebzésrendszerrel" megfűszerezve
  • haxoror
    #34
    Nekem a trailer alapján eddig tetszik.
  • schrank
    #33
    ebben a filmben a szörnyek helyett lesz ez a nemesis szerű genetikai csoda kommandós mutáns zombi akit elfog a szerelmes szőke szakaszvezető
  • Imre84
    #32
    Uwe Ball zseniális rendező. Csak rossz korba született. A viking fosztogató harcosknak tetszettek volna a filmje. Egyébként annyira nem gáz minden filmje. Van 1-2 egyszer nézhetője. Csak azért kezdtem fikázással, mert divatos :D
  • Wittgen
    #31
    Az a nagy baj, hogy a producerek/stúdiók megvásárolják a játékok megfilmesítési jogait, viszont szarnak utána bele mind a forgatókönyvbe, mind a rendezésbe és színészválasztásba. Az a lényeg, hogy egy sikerjáték címét kapja a film, a marketing meg a cím hatására meg tóduljanak a moziba a fanok. Az, hogy 10 ilyen adaptációból 9 pocsék az nem számít nekik, a lényeg hogy a 30-50 milliós büdzsé kifusson nullszaldóra, lehetőleg némi profit is csurranhat.

    Az, hogy elbasznak sok jó címet (pl dungeon siege, alone in the dark, mortal, street fighter, bloodryne, stb...) őket nem érdekli. Csak legyen meg a pénz, azt csá. Ha az egyszeri néző meg kipengette a film árát, akkor azt már vissza nem kapja, hiába reklamál, hogy nem ilyen fos filmekre fizetett be.

    Az egyetlen igazi jó játékadaptáció a Silent Hill volt. A Resident Evil széria viszont sokkal szórakoztatóbb, csak az a baj, hogy kb 20%-ban van csak köze a játékok sztorijaihoz.

    Ettől függetlenül, ha elvonatkoztatok attól, hogy adaptációk, esetleg figyelmen kívűl hagyom ezt, akkor 1-2 film mindenféle előzetes ismeret nélkül simán megnézhető egyszeri kikapcsolódás gyanánt. Pl DS simán nézhető volt és még a Bloodrayne is tartalmazott kellemes perceket (pl a meztelen jelenetek :)

    A Far Cry-t pedig csak akkor minősítem majd, ha már megnéztem. Trailer alapján jó kis gyakós múvi lesz (bár gyanítom, hogy eksönben az új rambo filmet nem fogja még csak megközelíteni sem), Till Sweiger meg elgé jó színésszé nőtte ki magát, meg az az 1-2 sorozat arc/egyperces moziszereplő is jól szokta hozni a szösszeneteit (pl "Hammond tábornok", meg az a testépítő srác aki a gladiátorban is volt...).

    Reménykedjünk, hogy nézhető lesz, bár erős a gyanúm, hogy csak sávszélt pocsékolok rá, mert a MESTER eddigi munkái miatt eléggé gyanakvó vagyok a minőséget illetőleg.
  • koxaka
    #30
    "A film inkább tűnik egy B-kategóriás akciógagyinak, mint egy szuper játékból készített mozifilmnek."
    ez egy szuper játék, b-kategóriás akciógagyi sztorival. akkor milyen filmet kéne belőle csinálni?
  • debut12
    #29
    Ez hatalmas volt!
    Nekem is hasonló jutott az eszembe.

    Azért kíváncsi leszek, hogy melyik lesz végül is a gagyibb. Az AvP2, vagy a Far Cry...
    De szerintem döntetlen, mert a 0 alá elég nehéz süllyedni. Az AvPről bátran állíthatom, a Far Cryal meg úgy vagyok, hogy majd meglátjuk, mert már előfordult a történelemben, hogy egy trailer inkább keltett negatív benyomásokat, mint kedvet a filmhez, de végül is mégiscsak jó lett. Bár Uwe...
  • JCSR Apache
    #28
    Háááát nemtom. Sajnálom hogy ezt kell mondanom, de SZVSZ lehet hogy nézhető lessz.

    Pl a Végképp eltörölni-nek Swarci-val olyan nagy története volt? Nem. Robbantgatós lövöldözős akciófilm, no történet.
    Remélem Der Hentes is összetudhozni egy jó akciófilmet.
    Lehet hogy abszolút semmi köze a far cry-hoz de kitudja esetleg nézhető lessz + Hammond jó színész, akárhova is került..hozza a formát.Meg ingyen és bérmentve fogjuk mind megnézni. Akkormeg miért ne? Nekünk nem kerül semmibe.

    Ja és még valami: Szerintetek mekkora költségevetése van miután ennyiszer befürdött? Persze hogy nem egy trópusi szigeten forgatják.
    A kitartását tisztelem...de a filmjei télleg szarok.
  • Visor
    #27
    Már a külső helyszínek kiválasztásánál meglátszik, hogy nem lesz valami nagy durranás (mivel a játék egyáltalán nem egy kanadai fenyvesen játszódik), és nagyon is igaza van a Crytek -nek, hogy nem enged több játékot a közelébe ilyen kétbalkéz rendezőnek. Állítom, hogy a következő áldozata a Crysis lett volna.
  • Paul van Dick
    #26
    A 12 éves cikkiró alapból fikázza Boll-t, mert az menő.
    A tréler pedig a játék hangulatát idézi amiben csak lőni kellett, gondolkodni nem.
  • dzsagon
    #25
    Azok a hüjék, akik még mindig elhiszik, hogy lehet egy jó játékból jó filmet készíteni, vagy egy jó filmből jó játékot. A jó filmek és játékok egyedi ötletből születnek és nem adaptációból.
  • Tresh
    #24
    Nekem tetszik :) Én szeretem az úgymond gagyi tv-s akciófilmeket is :)
  • Blasta
    #23
    Hát nemtom.
    Egy szigetes-megyekosztlövök fps-hez teljesen passzol a trélelben látottak.
    Mégis minek kéne még benne lenni???
    Maga a játék sem volt egy logikai kirakós, rengeteg csavarral.
    Divatból azért nemkéne lefikázni semmit, Boll ide vagy oda.
  • scagnetti
    #22
    Na ja.... Boll-nak tényleg abba kellene már hagynia a game/filmeket.Nem megy ez neki.A helyszín messze nem stimmel a játékban látottal.Ezt szerintem Kanadában vették fel.Olcsóbb a forgatás.
    És ha már játékadaptáció, akkor az eddigi legjobban sikerült a Silent Hill.
    "mukievil" egyetértek veled,de ez a rendező tényleg nagyon gáz
  • schrank
    #21
    de csak azér jár a sok kecsegnek a pofája mert 15 perc alatt le tudja tölteni a filmet és nem becsüli meg mert könnyen hozzájut ma már a filmek olyanok mint a képregény belenéz nem tetszik kuka
  • schrank
    #20
    azé hogy bírja a textúrát a videókártyád
  • mukievil
    #19
    Na jo, eddig birtam egy évig hogy ne szoljak be, de most már nembirom. HIhetetlen irritálo ez a divatfikázás. Uwe Boll, mi ez a név, nem ismertem jo ideig, hallottam sok helyröl, hogy szar filmek, ezért utáljuk. Megnéztem a blood rayne (sorry nemtom hogy irják), nem volt egy hollowody popcorn mozi, de egyestés nézhetö volt, király nevében, szintén, tetszett, alig van film ilyen fantasy kategoriába, és jo volt, (gyürük ura, dungeon&dragons, ilyesmik). Ha kijön egy szuper effektezett film, mit csinál a nép, fuuuuuuuuu de szar, popcorn mozi, kijön egy, nem popcorn mozi, fujjjjjjj de szar nincs benne elég CGI. Ha valami történik, a nép sir, ez a mai divat. Akik sokan vannak sztrájkolnak, mi csak sirni tudunk. Persze mindenkinek lehet véleménye, de az ne a divat miatt legyen, mindenki merje bevallani legalább saját magának.
    Nem akarom védeni sem támadni az illetö rendezöt... A másik kedvenc témám, hogy egyezik e a film a játékkal vs könyvvvel, most vagy könyvet olvasok, vagy játszok, én szerintem nyilván a filmtöl vmi mást várok, nyilván az ember többet vár, de sokszor, ami elöször készül el az a legjobb, nehéz utána jobbat csinálni. Aki meg fikázza a filmeket, mondjon olyat, ami neki tetszett, minden tökéletes benne, szorol szora, a könyv van a filmben... mondjon olyat...Bezzeg a mikora a könyv késöbb készül el, arrol ritkán hallani, hogy jobb volt.... Mert az már nem divatfikázás...

    Na sorry, elragadtattam magam.... Igazábol, én tarozkodom Boll alkotásaitol, vmeik bejön és vmeik nem.... JOÉJT SKACOK LÁNYOK
  • gabeei
    #18
    És hogy használhatták a jó ks the Crystal Method számot ehez a borzanathoz??? Asszem előásom a BFG-met, és meglátogatom Uwe-t...
  • G18XM8
    #17
    Ennek szinte semmi köze a Far Cry-hoz egy újabb játék adaptáció aminek köze nincs a játékhoz akkor ne hívják játék adaptációnak.
  • falu
    #16
    vállik -> válik
  • ffxi
    #15
    Hű Boll-os. Rossz nem lehet
  • bippo
    #14
    Resident Evil jó volt. Persze a tömegek nem zabálták, de ettől még nem lett szar.
  • sziklaszirt
    #13
    Szánalmas...
    Még egy zseni rendező is nehezen csinálhatna a FarCry-ból állat filmet,nem hogy ő...
    Meg ez a gyík szerelmi szál.. Minek kell minden filmbe?
  • joebacsi
    #12
    nemtom, nekem tetszik...komolyan
  • lokko
    #11
    B->ZS kategória ...
  • Adam II
    #10
    Játékadaptáció=Bukás az esetek nagy részében.
  • rob99
    #9
    szerintem nem is rossz, de egy ilyen szintű filmet inkább csak tévébe merném leadni, mosziba tuti bukás, mint minden boll film, bár még egyet se láttam...
  • freemanone
    #8
    Szegény szegény UWE pajti..... mért kell neked mindig Gamer történelmi értékeket tönkretenni??????!!!!!! Selejtes barom.. a film legalább akkora bukás lesz mint az összes többi amit alkotott, anakonda2... király nevében... stb.. had ne soroljak fel jópár bukott filmet. IMDB sem hazudik. Ami szar az szar és UWE sosem alkotott jó filmet. Sajnálom hogy a FAR CRY is erre a sorsra jut. a Crytek döntését pedig maximálisan támogatom! Egyetlen játékgyártónak sem kéne engednie hogy hozzányúljon az alkotásaikhoz.
  • matt taylor
    #7
    Mien B kategória? Minimum C! Film +on adnak hasonlo retteneteket%!
  • Reg5
    #6
    Hammond hova alacsonyodik A trailer sztem nem rossz(sőt), bár az idióta poénok hogy kerülnek oda??
  • Shodan
    #5
    Ez nagyon gáz, dzsungelt meg nem is látni benne csak fenyveseket, hol vette fel ez az idióta alaszkában.
  • CaptainRumi
    #4
    TRUE...........
  • Sance231
    #3
    Úristen, hát ennél akármelyik amatőrfilmes jobbat csinál.
  • kBagyula #2
    Ehh, Hammond tábornok is eladta a lelkét ezért a filmért. :O
  • laj
    #1
    Szerintem a trailer csak annyira gagyi amennyire az amerikai filmek 99%-a
    a trailer alapján véleményt alkotni egy filmről elég szakmaiatlan főleg hogy tetézve van előitéletekkel.
    (megjegyzem az előitéletek nem alaptalanok de egy véleményformáló villanyújságíró várja meg a filmet a fikázással)