Van képünk hozzá: X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem olvastam a képregényeket, nekem tökéletessen megfelel a Farkas. Amúgy is jobban hangzik, mint a Rozsomák.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Wolverine: Rozsomák...nem farkas...ki a fasz nem bírja felfogni?<#mf2>#mf2>
Farkascsávó tisztára úgy néz ki mint Price bácsi a CoDokból <#banplz>#banplz>
Felõlem olyan elcseszett néven hívhatják, ahogy akarják, úgysem nézem szinkronosan. Képregényfilmeket egyébként sem jó szinkronnal nézni, mert még az átlagosnál is jobban elbasszák.
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
Megint kezdõdik 😊
Ati
Szerintem ez a kép inkább rajzolt, mint képkocka a filmbõl...
azért akkár még america kapitányával is találkozhatna...
energy-klan.hu magyar klán oldal, hírekkel
Remélem követik a rendes történetet és magneto és wolverine történeti szála a filmben is összefonódik (farkas menti meg a kb 15 éves magneto-t egy haláltáborból a II. vh idején). Érdekes lenne látni, h a két szereplõ hogyan éli meg ugyanazt, vagy h ki hogyan emlékszik rá. Sõt, lesznek még érdekes dolgok, ha betartják a játékszabályokat 😛
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
kicsit ki van gyúrva...
Egyébként ezek az elnevezések tényleg elég idegesítõek, de végülis engem nem zavar a farkas név, visszont az ilyen mint a pézsmapatkány...
Ja és még valami: 2009. május 1? Az qrva messze van!
Egyébként ezek az elnevezések tényleg elég idegesítõek, de végülis engem nem zavar a farkas név, visszont az ilyen mint a pézsmapatkány...
Ja és még valami: 2009. május 1? Az qrva messze van!
energy-klan.hu magyar klán oldal, hírekkel
Egyetértek!
Hát ha az x-men-ben eddig Farkas volt a neve,akkor elég hülyeség lenne ha ebben meg Rozsomák lenne 😛
A Farkas helyett használhatnák végre a Rozsomák nevet
Ha eltűnik az összes démon, az angyalok is tovaszállnak.
Húúúúúúúúúúú de kemény ... valyon mit ehetett, ami ennyire megkínozza? XD