Televíziónézés látássérülteknek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez hûlyeség, Crystal Player simán tudja ezt
Megneztem a peldakepeket. A kutatocsoport megtalalta a dinamikus kontrasztot a digitalis teveken. Ez analog tv-k eseteben mindig is megvolt, a videotonokon peldaul valalhol a kontraszt tartomany felenel valtott tulvezerlesbe (a kontrasztot 50%-150% kozott lehetett beallitani, mig a digitalis rendszereknel ez 50%-100%) A samsung ezt az algoritmust par eve magicolor es dynamic contrast neven epiti bele a monitoraiba/tvibe. (nehany monitoron van egy demo mod is, ami fuggolegesen megfelezi a kepet es egyszerre mutatja a regi es a javitott kepet)
Dark Angel 666
Telepatikus uton kellene a tévét közvetiteni és TV nélkül is lehetne nézni <#idiota>

Te elloptad a tervemet, panaszt nyújtok be kártérítésért 😊

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

én idõs koromra is maradok a netnél (ha megérem 😊 winfoson is van high-kontrast az accessibility options-ben sõt a narrator fel is olvas mindent ha eltévednék 😊 tv-t amúgy sem láttam 10 éve csak amikor elmentem elõtte akkor láttam kikapcsolt állapotban <#zavart1> <#hawaii>

Ki nem szarja le a Visztát?

Frayer
lol, véletlenül azt olvastam, hogy televizio a látszatsérülteknek

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

És így a reklámok eljutnak az idõsekhez is... <#wilting>
Én idõs koromra inkább elvonulok valahova a világtól távol és remélem békésen kiélhetem majd hátralévõ éveimet (bár ez még távoli..)... <#nezze>

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...