21
-
#21 cleanx: :D -
Devon Májsz #20 ajándék 10 gomb és színes kijelző helyett igazán tehettek volna bele vmi jobb aksit -
Cleanx #19 Kereket meg napelemet ra es mehet a marsra -
Adamul #18 a formája nagyon klasszikus Ha vmi kis designt is belevinnének, a paraméterei alapján tök jó teló lehetne. De a gombjai kb olyan kockák mint anno a 3210esnek voltak :D -
assdf #17 A videón csak annyi látszik hogy rálőttek kb. 4 különbözö fegyverrel, ebből 2x elrepült a picsába a mobil, ebből nem igazán lehetett megállapitani hogy mi lett vele, a 3.kat nem tudtam kivenni, a 4.nél meg szarrá ment.
Mondjuk ki a picsa akar egy golyóálló telefont? mert akkor veszek egy golyóálló mellényt az legalább célhardware... aztán berakom mögé a telefont és még engem is véd :D -
dawinD #16 videón ha észrevettétek nem csak avval a pisztollya lőttek rá ... -
duke #15 "A mobilra eddig rálőttek már egy 9 mm-es Glock pisztollyal"
Ebben ketelkedtem es a videon is az latszik,hogy szarra lotek,az nem hogy utana mukodne is.Most az hogy nagyabol egybe marad az nem nagy szam. -
roliika #14 Ha sarokkal beletaposok a kijelzőjébe 1,65m magasról ugorva a 107 kilómmal, az is kibírja? -
fizik #13 lehet hogy az 1.65m a földhöz vágás magassága volt
az már más kérdés hogy ezt mi alapján adták meg
a linken található videón meg nem látszik egyértelműen,hogy átviszi-e a glock/legalábbis nekem/...mindenesetre jó nagyot ugrott -
ension #12 Hát az egy dolog hogy rálőttek, sőt el is találták, és ahogy a lentebb lévő linken látható videón látható... bezony átvitte mint a szart és közel sem élte túl -
Cat #11 Videó a lövésről:
http://www.toughestphone.com/video/?media=videos&vid=26&page=1&show=most-recent&tag=0 -
kernerster #10 Itt van még ez is,ennek pedig már az árát is lehet tudni
katt -
#9 Kérdéses akkor még, hogy a fagyasztó és a kályha üzemszerű állapotban volt-e?
Mert egy kikapcsolt fagyasztóban bármi kibirja akár évekig is. -
KoS #8 Ehhehe, ez a mas megvilagitas jo volt -
rgranc #7 "tíz tetszés szerint programozható gombbal büszkélkedhet"
??? -
josIP #6 Ez a teló kísértetiesen emlékeztet régi Siemens ME75-ösömre... Bár az jónéhányszor esett le 3-4 emelet magasból betona, mikor templomtornyot festettünk, néha rácseppent egy Balaton, és mikor idősebb lett, egyedül tette meg a Badacsonyi lépcső felét. Alig értem utol. Ráadásul abban kamera is volt, igaz, sose használtam.
"A 67 x 37 mm-es kijelző maximális felbontása ugyan csak 128 x 160 képpont és csupán 65 536 színárnyalat megjelenítésére képes" - 18 éves létemre maradi vagyok, hogyha nem érdekel a felbontása, csak tudjak vele bármikor telefonálni? Ezt nem bírom megérteni, miért baj ha épp nem lehet rajd HD filmet nézni...
"A beszélgetési idő legfeljebb 5 óra" - A Siemens 2 hétig bírta egy akksival, minden nap legalább fél óra beszélgetéssel...
Szoval, erről ennyit...
Ja, és szerintem ha rálőnénk, félreugrana, hülye lenne ottmaradni, mint amcsi társa... :D -
#5 Nokia 5110: 3 emeletet zuhanást is kibírt ... bár a glockra érzékeny lehetett.
Viszont a fürdetést is túlélte -
Wharyoo #4 Én azt nem értem, hogy ha 9mm-es Glock-al rálöttek, akkor mit akarnak még a 1.65 m magassággal? Ha kibírta a lövést, akkor az a magasság nem kottyanhat meg neki... Persze más megvilágításba helyezi a dolgot, ha csak rálöttek, de nem találták el :))
(Amúgy meg atomtámadástú is véd ? :D) -
juharfalvi #3 A tengerentúlon állítólag még mindig azt az eszement angolszász mértékegységeket használják, ez tehát eredetiben lehet mondjuk "5 láb", amit valaki mechanikusan átszámolt méterre. Egyébként az 1,65 méter tényleg nem sok.
A cikkírót minősíti, hogy szerinte egy telefonnal "villogni kell az étteremben". Én inkább telefonálásra használnám. Egyébként nem néz ki rosszul, úgyhogy akár "villogni" is lehet vele (ha valakinek ez a vágya).
-
#2 Kíváncsi vagyok, hogyan jött ki ez az 1,65 század méter? -
matt taylor #1 "A Sonim XP1 túléli azt is, ha valaki 1,65 méter magasból ledobja "
Nokia 3310 a 30 méteres hajításokat és a 10m magasbol való esést is kibírja
Fikázást félre tévve ez veri a vertut is