15
  • Inquisitor
    Aropó CGI, több filmfórumon felmerüt téma, hogy az USA teaserben (gondolom nem kevés pénzéert) az egyik jelenetben (majdnem) mindent átrendeztek, míg az EU verzióban másként van a jelenet.
    (Amerikai katonák fegyvert fognak Indy-re, az USA verzióban az összes fegyvert átmachinálták, hogy ne mutassanak a pozitív szereplő felé. Lol.
    Csak az árnyékokat elfelejtették.
  • CaptainRumi
    Hát ha manapság CGI-nélkül akarnál kaland filmet csinálni, ráadásul egy ilyen nagy volumenüt akkor az nagy bátorság lenne.....mert a film mondjuk úgy elég szar lenne. A régi részekben is úgyanúgy volt CGI ami nélkül az Indy filmek nem lennének Indy filmek......de persze amit lehetett azt CGI nélkül oldották meg az új részben is
  • Szilvi79
    Igen mostanában nagyon felkapták... Ráadásul Indy fiát játssza.
  • Hoz_Hun
    Jaj, ne má? A transformerses bohóc gyerek is játszik a filmben?! Hát ez büntetés!!!
  • Szilvi79
    Hát ez nagyon nagyon.... hú már alig várom
  • asztosz
    Nekem személyszerint semmi bajom a korával, régen is el tudta játszani és most is el tudja majd az előzetesből ítélve, azt viszont hozzátenném, hogy Ford-ról nem Indy jutott eszembe még néztem a teasert hanem inkább Pókember ( Úgy használta az ostort mint Pókember a hálóját, és Kemurival egyetértve szerintem is rengeteg a CGI, ami annyira nem is izgatna ha nem lenne szemmel látható.
  • Kemuri
    Ez a "nagypapa" duma csak a szokásos divatfika ...
    A baj inkább ott lesz ha túl sok CGI-vel operálnak majd. Hiába az ILM keze van a dologban, itt a trailerben annál a résznél mikor a két autó "viaskodik" a szakadék szélén például eléggé szembetűnő a dolog.
    A frigyládás teherautós akció még mindig az egyik nagy kedvencem.
  • CaptainRumi
    na még 1 uccsó komment :D : Ezek szerint tényleg lesz benne valami földönkívüli vonatkoztatás....Mikor a Blanchett medálját az a valami mágnesként magához ragadja..... na azon a valamin a Roswell New Mexico 1947 felirat van :P:P rejtély felgöngyölítve :D
  • CaptainRumi
    Elképesztő, hogy a régi részek is mennyire jó minőségüek a trailerben......persze ha HD-ben nézed :P
  • CaptainRumi
    AWESOME !!!!!!!
  • nagykovi
    Egyáltalán nem néz ki hülyén...
    Egyik az h Ford nem néz ki annyinak a filmben mint amennyi, a másik meg h attól még öreg a fsz. lehet nagyon jó film, és szerintem az is lesz ugyanúgy mint a Rocky Balboa és a Rambo4
  • gabr
    Szerintem béna... hülyén néz ki ez a nagypapa indy style
  • sziklaszirt
    Csatlakozom!
    ISten lesz:)
  • mark oh
    legyen már!
  • 5i
    Ez nagyon tuti. Nagyon várom a bemutatót!