Samsung SGH-U900 - arcfelismerő funkcióval
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fingom sincs én noki-ás vok!!!
Sziasztok!
Egy sürgõs kérdésem lenne, nagyon örülnék ha tudnátok segíteni.
Az u900-on lévõ szövegkezelõ program ,ami tud pdf-et és word dokumentumot beolvasni, ugyanolyan jól és egyszerûen kezelhetõ mint az U600-on?
Egy sürgõs kérdésem lenne, nagyon örülnék ha tudnátok segíteni.
Az u900-on lévõ szövegkezelõ program ,ami tud pdf-et és word dokumentumot beolvasni, ugyanolyan jól és egyszerûen kezelhetõ mint az U600-on?
a., a telefonba kötöttél bele, akkor áll a mondatom, elõbb gondolkozz aztán írj.
a monitorom ennyi képpontos: 786432(1024x768) mégis tudja a 32milliót, mert persze senki se arra gondol hogy egyszerre jeleníti meg.
b., a mondatba kötsz bele. akkor igazad van...de nem hiszem hogy ezt tetted volna😉
a monitorom ennyi képpontos: 786432(1024x768) mégis tudja a 32milliót, mert persze senki se arra gondol hogy egyszerre jeleníti meg.
b., a mondatba kötsz bele. akkor igazad van...de nem hiszem hogy ezt tetted volna😉
MJ rulz Pink Team The Only One
baszki ki mondta hogy egyszerre jeleníti meg. elõbb talán gondolkozz...
MJ rulz Pink Team The Only One
És egy képpont hányféle színárnyalatot tud?
"maximális felbontása 240 x 320 képpont és egyszerre legfeljebb 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes. "
minimális felbontás mennyi? 😊
akárhogy osztom-szorzom, 240x320 az 76 800, és nem 16 700 000. szóval egyszerre max. 76 800 színárnyalat megjelenítésére képes. 217 frame alatt azért eljuthat a 16 millióig <#idiota>#idiota>
minimális felbontás mennyi? 😊
akárhogy osztom-szorzom, 240x320 az 76 800, és nem 16 700 000. szóval egyszerre max. 76 800 színárnyalat megjelenítésére képes. 217 frame alatt azért eljuthat a 16 millióig <#idiota>#idiota>
Ez az egyik fõ baj az egész világgal... a kinézet a lényeg.
Már akinek, akkor is széllel szemben megyek :-)
Már akinek, akkor is széllel szemben megyek :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
N82 kinézetre nekem egyátalán nem tetszik tehát marad G600 de csak gondolatban mivel 75 ezret még ha gazdag lennék se adnék telefonra.
Next PC upgrade: 2022
N82 egyszinten van vele.
Tudásban meg karikákat ver rá... nagyon komoly és nagy karikákat.
Tudásban meg karikákat ver rá... nagyon komoly és nagy karikákat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát nemtudom mikor fogja már valameliyk telo überelni a G600 5megapixeles képét.
Next PC upgrade: 2022
Szép szép, de xart se tud. Ennyi pénzért olyan smartphone-t veszel, ami az alsógatyád vonalkódját is leolvassa ^^
Már a 700as is gyönyörû volt, de ez még fokozza is😛 És sokat is tud. Ha most vennék telefont tuti egy Ultra Edition Samsung lenne😛
Gracie Barra
Pedig próbáld csak ki a Samsungot.
Én 10 év Nokia után döntöttem mellette (D900) és nem bántam meg.
Fõlega kijelzõje tetszett meg, tûéles részletgazdag képével.
Sokkal többet nyújt, a Nokia valahogy elaludt a vezetõ szerepében.
Én 10 év Nokia után döntöttem mellette (D900) és nem bántam meg.
Fõlega kijelzõje tetszett meg, tûéles részletgazdag képével.
Sokkal többet nyújt, a Nokia valahogy elaludt a vezetõ szerepében.
Baromi ronda ez az új dizájn!
ezidaig eszembe nem jutott volna samsung keszulekekhez nyulni, de ennek a design-ja es az a touchpad, nagyon csabito. valoszinunek tartom hogy a magyar atlag felhasznalo nem fog az elkovetkezo 2 even belul ezzel a zsebeben szaladgalni.
http://eaposztrof.com/sg save the planet, kill yourself!