Az USA felett átrepülő utasok adatait is gyűjtenék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nincs mondandod masokat ne....
Az RFID chip beépíthetõ a mobilodba, a bankkártyádba, a ruhádba, de akár egy injekcióval is be lehet adni... Akár kikapcsolt állapotú mobil telefonod mikrofonját is tudják távolról bekapcsolni (SG cikk) bárkit lehallgathatnak, számítógépedet (fõleg a Vistát) simán feltörik, tartalmát leelenõrzik. E-mail fiókokat "pedofil képek után kutatva" simán megnéznek (szintén SG cikk, amikor két tizenévest kaptak el az egymásról készített képek miatt- az egyikük elküldte a másiknak mailban), semmibõl sem áll tiltott tartalmakat így elhelyezni a számítógépen, vagy egyéb tárhelyen.
Ezek a technikák persze nem titkosak, ezt bezzeg amerika szívesen megosztja az összes többi igazi terrorista-elnyomó "demokratikus" kormánnyal, sõt alkalmazását elvárja mindegyiktõl. És még nem szóltam a ki tudja mennyi idõre rögzített telefonhívás logokról, az általad meglátogatott IP címek listájáról..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ami meg Amerikát illeti: megérett már a csõdre. Csakhogy ez nem lehet békés. Ha egy szuperhatalom összeomlik, akkor magával sodor más gazdaságokat is, ami esetlegesen egy háború kiindulási pontja lehet. Amerika most nagyon fél - az államokban recesszió, a valuta leértékelõdése, az import/export arány megbomlása, Kína növekvõ gazdasága, az orosz - amerikai ellentétek kiújulása mind-mind Amerika vezetõ szerepét kérdõjelezi meg. Olyan ez, mint amikor a rohanó lovaskocsin veszekednek a bakon a gyeplõért.
Az eu helyében én nagyívben tennék rá, hogy mit akar amerika. Ha nem tetszik neki, álljon odébb. Senkinek nem kell a pénzük, de ha mégis, a szakítás mindenképp fájdalmas lenne: nekik is szükségük van párszáz millió (kb 1000 millió) ember piacára. Ez akkora szám, amit sehol nem hanyagolnak el. Amerika mostani követelésével inkább retorikai fogást végez. Megregulázni a ki-kicsoda c. gráfot. Azokat az embereket keresi, akik gyakran utaznak. Azok közt ugyanis jóval több az üzletember, mint akik pl. vonattal utaznak. De ha nagyon kekecek, még mindig ki lehet kerülni amerikát, mind északra, mind délre,és kapják be a nedves cumit.
Meg úgy õszintén. Azt mondják, Amerika szabad ország, hisz azt csinálsz amit akarsz. De: nem csinálhatsz semmi olyant, ami esetleg feltûnést kelt, mert a szomszéd stephensmith rögtön beperel akkora összeggel, hogy életed végéig nyomoroghatsz. És a véleményem szerint hülye fánkzabáló amerikai bírók még be is nyelik csont nélkül. na ez amerika. Szabad ország, ahol nem csinálhatsz semmi érdemlegeset.
De van egy másik gond is a terrorizmussal: Anno mikor volt az ENSZ BT 1441, amerika lobogtatta, hogy ím, pár hónapja nem tartja be irak. Erre a palesztinok meglobogtattak egy közel 30 éves határozatot, hogy Izrael vonuljon ki Palesztinából és a gázai övezetbõl. És nem történt semmi. Mély hallgatás, Amerika mint ha meg se hallotta volna.
A politika pedig amúgyis köpönyegforgatás. Olyan politikust még nem találtak fel, aki ne tudott volna hazudni. Jellegzetes jelenet volt erre a Függetlenség napja c. film:
" -Maguk tudtak errrõl?
-Igen, uram.
-És miért nem szóltak róla ?
-Hogy õszintén tudjon hazudni, uram. "
LOL.
"Senkinek magánéletébe, családi ügyeibe, lakóhelye megválasztásába vagy
levelezésébe nem szabad önkényesen beavatkozni, sem pedig becsületében
vagy jó hírnevében megsérteni."
"Az államon belül minden személynek joga van szabadon mozogni és
lakóhelyét szabadon megválasztani. Minden személynek joga van minden országot, ideértve saját hazáját is, elhagyni, valamint saját hazájába visszatérni."
"A jelen Nyilatkozat egyetlen rendelkezése sem értelmezhetõ úgy, hogy az
valamely állam, valamely csoport, vagy valamely egyén részére bármilyen jogot
adna arra, hogy az itt kinyilvánított jogok és szabadságok megsemmisítésére
irányuló tevékenységet fejtsen ki, vagy ilyen cselekményt elkövessen."
Nem vagyok jogász, ezért nemegészen értem, hogy az USA utóbbi néhány törvénye hogyan is egyeztethetõ össze ezekkel... de biztos bennem van a hiba.
<#violent>#violent><#pias>#pias><#nemtudom>#nemtudom>
Ki nem szarja le a Visztát?
Itthon is haladunk efelé, nem kell ehhez már elutazni...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sõt amerikai állampolgár sem szeretnék lenni (nem akarom a gettókat kerülgetni , nem akarom hogy kiraboljanak az utcán , nem akarom hogy egy bekattant drogos belõjjön a kocsim ablakán mert nem tetszem neki .
2., Semmiképpen sem szeretnék átrepülni az amerikai egyesült rablóhorda felett.
3., Nem értem nagyon hogyan szeretnék ezt kivitelezni.
4., Bár nem is érdekel , elég ezekbõl a pöcsökbõl.
jóhogy nem azzal jössz, hogy az amcsik hény szövetséges gépet lõttek le a II. vháboróban
melléfogások mindig vannak
jó lenne tudni mikor volt az irak-iráni háború, szerintem vmikor akkortájt, bár lehet hogy korábban
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A következõ lépés, hogy azok adatait is kérik, akik megnéznek egy képet a neten egy amcsi felhõkarcolóról...
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
"-Hát a f@szom, nem kéne??"
Minden jog fenntartva!
Öszinténszolva nem csodálkozok hogy az arabok ilyenek után nem kedvelik az amerikaiakat. Mellesleg azon is jóvolna elgondolkozni hogy mióta vannak terroristák az araboknál, mert míg az amerikaiak a földért a "barbár" indiánokat irtották addig nem nagyon voltak arab terroristák, de mióta olaj van és az amerikaiaknak olcsón szüksége van rá valahogy azóta kezdtek szaporodni a terroristák. A cikhez visszatérve csak annyit tudok rá mondani hogy a magyar közmondások nagyon igazak: "Ki mint él úgy itél".
kivancsi vagyok meddig fizethetem be siman a gaz szamlat anelkul hogy jelentenem kene az usanak
ui: undorito hogy az usanak mar mindene tukorfenyes az eunak meg sebes a terde...
Ez már paranoi a köbön. Én az este álmodtam, hogy supermanként repkedek USA felett. Lassan már ez is elég indok lesz adatgyújtésre. Meg az anyjuk... az gyûjtsék be..
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!