A Mars három dimenzióban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elsõ kínai piac a Marson...
Kis-Bob
Foglalkoztam egy pár félévet terepmodellezéssel, elég izgalmas minka. pláne, mikor meglátod az eredményét

jajj de hülye vagyok xD de, bocs...

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

Sanyix
Van mélyen, és az is biztosan töksíma, szóval nincs mit nézegetni rajta.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nincs. A nyomás a mélységgel fokozatosan nõ, elõbb folyékony halmazállapotú lesz, majd több ezer kilométeres mélységben megszilárdulhat. Lehet egy, a bolygó méretéhez képest kicsi szilárd mag, de azt aligha nevezhetjük felszínnek.
Kornan
Hmm ,csak pár oldalt végignézve,arra a következtetésre jutottam,hogy nem tudjuk,egyes modellek szerint csak folyekony ,míg mások szilárd magot is tartalmaznak.
Kornan
Szerintem attól még van szilárd felszíne ,vagy nem?
Bith
Mé' az nem gáz? 😊

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Mars arc

http://www.esa.int/esaSC/SEMINCO7BTE_index_0.html

A látszat csal...

Azért írtam h érzékeltessem a lényeget, vagy nem is tudom hogy mondjam:S elszállt a megfogalmazóképességem xD. mellékesen a Neptunusz nemmetánból van?😛

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

A Neptunusznál ennek nem sok értelme lenne, lévén, hogy gázóriás.
Frosty01
nem is rosz ötlet! 😮

practitioner of the forbidden arts of death

Kensin
Csinálnak belõle a végen egy MMORPG-t is, mielõtt még ember letenné a lábát a Marsra 😊
Gugli Mars <#wow1><#crazya>
És a "Mars arccal" akkor most mi van? Van vagy nincs? és a piramisok?

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

...talán szerencsénk lesz!

nothes
...a kínaiak😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Nem bánnám ha ugyanezt a techinkát már a Neptunusznál alkalmaznánk... Dehát ki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli nem igaz? Mondjuk azt azért szeretném megélni h leszállnak a marsra...

bertino
zsír

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!