LocalCooling

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DemonX
http://mover.blog.hu/2008/02/10/localcooling_a_hiszekenyseg_vamszedoi

Annyi fa elégetésével nyert energia gondolom ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

RoR zsozso
Nekem számolja a kikapcsolvát is!!! Felraktam és egy napra rá (anélkül h. be lett volna kapcsolva) ment egy kilowattot <#nyes>

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

RoR zsozso
Nekem fenn van de ku*ára nem értem h. lehet megmenteni fát stb-t azzal h. kevesebb áramot használok <#wow3> Ez nem papír h. fából állítják elõ <#mf2>

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

dogfish
150watt alapjaraton, lett belole 89 😊

itt tartok 3 nap utan:

0.3263 trees
2.9550 gals
6.1536 kwh

csak az update nem megy, nem csatlakozik az accounthoz, de ez legyen a legkisebb baj 😊
nandorb
es mi az a Gals a proginal???

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Borgi
én ilyen vagyok :/
de már funt a cucc <#eljen>

:C

porki fagyok fállalon

Lehet,(sõt biztos) hogy késõn válaszolok, mert most találtam a topic-ot be lehet állitani, hogy ha fut egy progi akkor ne kapcsolja ki a gépet....(pl.:torrent)

Attila8805
Amúgy tök jó lenne a progi ha mûködne közben a letöltés mert nekem hetekig megy a gép kikapcsolás nélkül és lehetne vele spórolni de én csak a monitor kikapcsolást tudom használni.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

n3whous3
Nabazz ez a gáz. Sokan tényleg bekapcsolva hagyják ezért, közben meg lehet, hogy kikapcsolnák egyébként...

púúúúú

Nekem 110 és ezzel a vmivel 100 😊
de sztem tök felesleges az egész, mert csomóan direkt bekapcsovla hagyják h elsõk legyenek és akkor meg mi értelme

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Attila8805
Nekem is csak 110watt

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

alaphelyzetben alig fogyasztok

<#eljen>

Attila8805
Már megmentettem 0.001 fát<#idiota>

madass
nekem xp vel meg tft monitorral müködött vistával meg laptoppal nem megy

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

Pepsi Twist
nyilván...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Attila8805
Hali mindenki.
Leszedtem a progit és két kérdésem lenne.
1.Ha beállítom hogy egy bizonyos idõ után álljon le a vinchester pörgése akkor ha megya letöltés akkor az megáll?
2.Ha beállítom hogy egy bizonyos idõ után hibernálja a gépet a letöltés megáll?
A válaszokat elõre is köszönöm.

Máté94
Nem változiik semmi csak be lehet állítani a monitor mikor kapcsoljon ki meg ilyenek.Ki kell próbálni😊
1ébként nekem nagyon sanszos h sokan direkt bekapcsolva hagyják a gépet h benne legyenek a toplistában akkor meg az egész nem ér semmit 😊

De teljesítény szempontjából.
Pl játékoknál, vagy csak irodai munkát csinálsz ?

Máté94
2 napja használom.Kevesebbet fogyasztok😄
Hát ez a mennyi fát mentettél meg dolog...

1ébként van bármi változás a gépben ?

Máté94
Mindenki szeretné,hogy a számítógépe keveset foggysszon akár egy két kattintással.A LocalCooling egy kis egyszerû program amivel szabályozni lehet az áram fogysztást.A fõoldalról ingyen lelehet tölteni a programot.