TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyuny01
Teljesen egyetértek!

Akármi kijön legye az film vagy játék,mindig csak a fikázás megy indoklás nélkül!
Pénzt szerintem nagy részük nem adott ki érte és itt háborognak ahelyett hogy értékelnék azt hogy mások veszik a fáradságot és Játékokat készítenek a mi szórakoztatásunkra!
Szóval õszintén és ***rt se csinálnék az ilyen embereknek! Tisztelet a kivételnek!

De hát sajnos ez a magyar színvonal ez ellen nem lehet mit tenni!

Am. a játék nagyon jó csak ajánlani tudom mindenkinek! 😉

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

NEOreg3
4.-5. pályáig bírtam a teljes verziót, mivel egyáltalán nem tudott lekötni. Szép volt a grafika meg minden, de számomra ötlettelen és monoton volt az idõmanipulálás ellenére is. "jó szar game"

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ewuk
Mert, akkor nemsok ember venné meg a geforce 98750235464 és ati x6564134136787 kártyákat és a keményebb processzorokat. Ezáltal csõdbe menve a multik.
arty
AA és AF nem volt, azt nem birta a 7600as 😊 mást az sm3 miatt gondolom megjelenitett, 'elvileg' maxon kellett látnom

mondjuk, nem közvetlen a pc demo után játszottam vele 360on, lehet nem emlékeztem a PC-s extrákra (ill nem tünt fel azok hiánya)

Forza.

InfectedMann
Kicsit elkésett az SG ezzel a teszttel (:
Amúgy nekem marhára bejött.
Kevés játék tud lekötni, de ez nagyon megfogott.
Fõleg a grafika optimalizáltsága. Miért nem lehet minden játék ilyen jól optimalizált? 😞

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Tinman
Az a gamer volnék aki letolta PC-n és jó 2 órát ültem haver mellett, amíg Boxon játszotta, szebb volt a PC-s verzió. Lehetséges, hogy a 16xanizo, és AA meg a paralax mapping tette meg a hatását, de tény, hogy szebb volt.

Ettõl függetlenül való igaz, hogy a szebb élményért sokkal többet kell a PC-be ölni, persze a másik oldalon meg ott van a 16 ezres játékár, meg a HD RDY tv... ki így, ki úgy, lényeg, hogy egyszer minden FPS rajongónak kötelezõ végigtolni :-)

A PC demót max grafon láttad?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
360on végigvittem, jo volt (fps kategoriában)

amugy a PC demot láttam, szvsz semmivel nem randább a konzolos verzio

Forza.

mikloss
Igazad van.

A játékhoz meg azért nem szóltam hozzá mert még nem volt hozzá szerencsém.

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

tommyg
rosszul vagy te is

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Rage47
ez a hét hozzászólása xD
Tudna valaki mondani nekem egy telepítési kódot, mert az lemaradt. Elõre is kösz
csuszi
agree

MJ rulz Pink Team The Only One

A toleranciám csak normális embereknél mûködik rendesen... 😊

Nem azért idióta, mert nem ért egyet a többiekkel. Csupán azért mert idióta hozzászólása volt. Ha csak annyit bír írni, hogy "jó szar game", akkor kár koptatnia a billentyûzetét. Ez nem nevezhetõ véleménynek szerintem. Én pl. nem szeretem a pacalt, mégsem mondom rá hogy szar kaja, mert sokan meg szeretik. Max az én ízlésemnek nem megfelelõ. Amúgy meg neked is kár volt hozzászólni a témához. Hasonló véleményem lett rólad is. 😊

A játék nekem az elején még nagyon tetszet az idõ variálása miatt, bár a végére már kissé kezdett unalmassá válni szerintem. Végülis összességében pozitív képet mutatott, de lehet hogy nem állnék neki mégegyszer.

és ha warez ? akkor mi van?

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Szerintem sem volt egy nagy eresztés. A jó ötlet köré épített gyenge közepes játék engem nem gyõzött meg. Itt nem is a grafikára gondolok, hanem egy-két plusz dolog a történetben igencsak megdobta volna a hangulatot. Egynek azért elment.

Those who wish to follow me I welcome with my hands

NeoMaN
Mennyiért vetted meg? Vagy itt az a menõ aki elöbb végigtol egy warezolt game-et? Jaaa bocs...

Ha ez lapos játékmenet akkor a crysis micsoda? MaxiSík?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Az ilyenek miatt alacsony az én toleranciaszintem,akik képtelenek elolvasni mire ment a reagálás,csak beirnak valami okosat...😄
Talán objektivabb osztályzat lett volna egy 3 vagy 3-

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

pont az ilyek miatt mint te, aki nem tud belenyugodni, hogy másnak az a véleménye, hogy a játék szar. pont neked és aki idiótázza más véleményét alacsony a tolerancia szintje.

Benny04
😄DDDDDDDDdddddddd

Érdekes hogy csak most írnak errõl a játékról a hétvégi ajánlóban én már tavaly október vagy novemberben végigjátszottam. Egyébként nekem nagyon tetszett a játék csak a vége volt rossz.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Atkamon
lol... na ezért nem játszok magyarított játékokkal😄

Tinman
A hiba benned és a flamerben van.
Az, hogy "jó szar game" az nem vélemény, hanem egy beköpött flame, amihez sok ész nem kell.

Az mindjárt más, ha valaki ezt írná-->
!Szerintem! jó szar a game, !!!mert!!!:
-ide jönnek az OKOK!

Egy több éves projektet ennyivel, hogy szar még John Carmack a félisten sem intézhet el.

Amúgy nem értem, hogy itt az SG-n miért van az, hogy legyen bármilyen téma, az rövid eszmecsere után átmegy flamelésbe, anyázásba. Ez azért elég jól mutatja az átlagos tolerancia és intelligencia szintet :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mikloss
ja tényleg tök idióta mert nem ért egyet a többiekkel és más véleménye van... szerintem meg te vagy egy<#idiota>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

idióta...

ColdFire
2. oldal 6. kép 😄DSAadsdasdasdsa
Vigyázz a golyódra 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Jó gém de a vége... Na majd a Timeshift 2.

Ha az ember nem a legújabb játékokkal játszik, annak van egy olyan elõnye, hogy szépen elfutnak az ember gépén akkor is, ha nem költ rá egy vagyont.
(Na meg a boltban is jóval olcsóbbak.)

Minden jog fenntartva!

Tinman
Nem rossz... helyenként egészen egyedi és szórakoztató.
Egyszer megéri végigvinni, de sajnos pont akkor érkezett, amikor sok más finomság is.
Ja, és rövid, egy laza hétvége és vége, a végérõl meg az jutott eszembe, hogy gagyi a vége, kissé összecsapott és bazi nagy ziccert hagytak ki. Aki letolta tudja, mirõl beszélek.

Atkamon
Nagyon jónak tûnik, mindenképpen ki fogom próbálni!

Kicsit megkésett a bemuató...

Nekemm is tetszett a játék, talán a csak az utolsó pályája izzasztó.

Ez a játék isteni! Csak ajánlani tudom!! <#eljen>

(Soldiers: <#action>)
Soldiers
jó szar game

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

kitoltam már régebben,de emlékszek nagyon bejövös volt....vmikor majd még elõveszem és újrakitolom.....szóval én is csak ajánlani tom.
Yoda001
<#eljen>jó gém

http://9gag.com/gag/5135249