TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akármi kijön legye az film vagy játék,mindig csak a fikázás megy indoklás nélkül!
Pénzt szerintem nagy részük nem adott ki érte és itt háborognak ahelyett hogy értékelnék azt hogy mások veszik a fáradságot és Játékokat készítenek a mi szórakoztatásunkra!
Szóval õszintén és ***rt se csinálnék az ilyen embereknek! Tisztelet a kivételnek!
De hát sajnos ez a magyar színvonal ez ellen nem lehet mit tenni!
Am. a játék nagyon jó csak ajánlani tudom mindenkinek! 😉
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mondjuk, nem közvetlen a pc demo után játszottam vele 360on, lehet nem emlékeztem a PC-s extrákra (ill nem tünt fel azok hiánya)
Forza.
Amúgy nekem marhára bejött.
Kevés játék tud lekötni, de ez nagyon megfogott.
Fõleg a grafika optimalizáltsága. Miért nem lehet minden játék ilyen jól optimalizált? 😞
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Ettõl függetlenül való igaz, hogy a szebb élményért sokkal többet kell a PC-be ölni, persze a másik oldalon meg ott van a 16 ezres játékár, meg a HD RDY tv... ki így, ki úgy, lényeg, hogy egyszer minden FPS rajongónak kötelezõ végigtolni :-)
A PC demót max grafon láttad?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
amugy a PC demot láttam, szvsz semmivel nem randább a konzolos verzio
Forza.
A játékhoz meg azért nem szóltam hozzá mert még nem volt hozzá szerencsém.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
A játék nekem az elején még nagyon tetszet az idõ variálása miatt, bár a végére már kissé kezdett unalmassá válni szerintem. Végülis összességében pozitív képet mutatott, de lehet hogy nem állnék neki mégegyszer.
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Those who wish to follow me I welcome with my hands
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Az, hogy "jó szar game" az nem vélemény, hanem egy beköpött flame, amihez sok ész nem kell.
Az mindjárt más, ha valaki ezt írná-->
!Szerintem! jó szar a game, !!!mert!!!:
-ide jönnek az OKOK!
Egy több éves projektet ennyivel, hogy szar még John Carmack a félisten sem intézhet el.
Amúgy nem értem, hogy itt az SG-n miért van az, hogy legyen bármilyen téma, az rövid eszmecsere után átmegy flamelésbe, anyázásba. Ez azért elég jól mutatja az átlagos tolerancia és intelligencia szintet :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Vigyázz a golyódra 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
(Na meg a boltban is jóval olcsóbbak.)
Minden jog fenntartva!
Egyszer megéri végigvinni, de sajnos pont akkor érkezett, amikor sok más finomság is.
Ja, és rövid, egy laza hétvége és vége, a végérõl meg az jutott eszembe, hogy gagyi a vége, kissé összecsapott és bazi nagy ziccert hagytak ki. Aki letolta tudja, mirõl beszélek.
Nekemm is tetszett a játék, talán a csak az utolsó pályája izzasztó.
(Soldiers: <#action>#action>)
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN