37
  • nyuny01 #37
    Teljesen egyetértek!

Akármi kijön legye az film vagy játék,mindig csak a fikázás megy indoklás nélkül!
    Pénzt szerintem nagy részük nem adott ki érte és itt háborognak ahelyett hogy értékelnék azt hogy mások veszik a fáradságot és Játékokat készítenek a mi szórakoztatásunkra!
    Szóval őszintén és ***rt se csinálnék az ilyen embereknek! Tisztelet a kivételnek!

De hát sajnos ez a magyar színvonal ez ellen nem lehet mit tenni!

Am. a játék nagyon jó csak ajánlani tudom mindenkinek! ;)
  • NEOreg3
    4.-5. pályáig bírtam a teljes verziót, mivel egyáltalán nem tudott lekötni. Szép volt a grafika meg minden, de számomra ötlettelen és monoton volt az időmanipulálás ellenére is. "jó szar game"
  • ewuk
    Mert, akkor nemsok ember venné meg a geforce 98750235464 és ati x6564134136787 kártyákat és a keményebb processzorokat. Ezáltal csődbe menve a multik.
  • arty
    AA és AF nem volt, azt nem birta a 7600as :) mást az sm3 miatt gondolom megjelenitett, 'elvileg' maxon kellett látnom

mondjuk, nem közvetlen a pc demo után játszottam vele 360on, lehet nem emlékeztem a PC-s extrákra (ill nem tünt fel azok hiánya)
  • InfectedMann
    Kicsit elkésett az SG ezzel a teszttel (:
    Amúgy nekem marhára bejött.
    Kevés játék tud lekötni, de ez nagyon megfogott.
    Főleg a grafika optimalizáltsága. Miért nem lehet minden játék ilyen jól optimalizált? :(
  • Tinman #32
    Az a gamer volnék aki letolta PC-n és jó 2 órát ültem haver mellett, amíg Boxon játszotta, szebb volt a PC-s verzió. Lehetséges, hogy a 16xanizo, és AA meg a paralax mapping tette meg a hatását, de tény, hogy szebb volt.

Ettől függetlenül való igaz, hogy a szebb élményért sokkal többet kell a PC-be ölni, persze a másik oldalon meg ott van a 16 ezres játékár, meg a HD RDY tv... ki így, ki úgy, lényeg, hogy egyszer minden FPS rajongónak kötelező végigtolni :-)

A PC demót max grafon láttad?
  • arty
    360on végigvittem, jo volt (fps kategoriában)

amugy a PC demot láttam, szvsz semmivel nem randább a konzolos verzio
  • mikloss
    Igazad van.

A játékhoz meg azért nem szóltam hozzá mert még nem volt hozzá szerencsém.
  • tommyg
    rosszul vagy te is
  • Rage47
    ez a hét hozzászólása xD
  • Bastardee
    Tudna valaki mondani nekem egy telepítési kódot, mert az lemaradt. Előre is kösz
  • csuszi
    agree
  • Marko001
    A toleranciám csak normális embereknél működik rendesen... :)
  • Marko001
    Nem azért idióta, mert nem ért egyet a többiekkel. Csupán azért mert idióta hozzászólása volt. Ha csak annyit bír írni, hogy "jó szar game", akkor kár koptatnia a billentyűzetét. Ez nem nevezhető véleménynek szerintem. Én pl. nem szeretem a pacalt, mégsem mondom rá hogy szar kaja, mert sokan meg szeretik. Max az én ízlésemnek nem megfelelő. Amúgy meg neked is kár volt hozzászólni a témához. Hasonló véleményem lett rólad is. :)

A játék nekem az elején még nagyon tetszet az idő variálása miatt, bár a végére már kissé kezdett unalmassá válni szerintem. Végülis összességében pozitív képet mutatott, de lehet hogy nem állnék neki mégegyszer.
  • Rena11
    és ha warez ? akkor mi van?
  • warchief
    Szerintem sem volt egy nagy eresztés. A jó ötlet köré épített gyenge közepes játék engem nem győzött meg. Itt nem is a grafikára gondolok, hanem egy-két plusz dolog a történetben igencsak megdobta volna a hangulatot. Egynek azért elment.
  • NeoMaN
    Mennyiért vetted meg? Vagy itt az a menő aki elöbb végigtol egy warezolt game-et? Jaaa bocs...
  • Skyline
    Ha ez lapos játékmenet akkor a crysis micsoda? MaxiSík?:)
  • cateran
    Az ilyenek miatt alacsony az én toleranciaszintem,akik képtelenek elolvasni mire ment a reagálás,csak beirnak valami okosat...:D
  • Gascan #18
    Talán objektivabb osztályzat lett volna egy 3 vagy 3-
  • echo
    pont az ilyek miatt mint te, aki nem tud belenyugodni, hogy másnak az a véleménye, hogy a játék szar. pont neked és aki idiótázza más véleményét alacsony a tolerancia szintje.
  • Benny04
    :DDDDDDDDDdddddddd
  • G18XM8
    Érdekes hogy csak most írnak erről a játékról a hétvégi ajánlóban én már tavaly október vagy novemberben végigjátszottam. Egyébként nekem nagyon tetszett a játék csak a vége volt rossz.
  • Atkamon
    lol... na ezért nem játszok magyarított játékokkal:D
  • Tinman #13
    A hiba benned és a flamerben van.
    Az, hogy "jó szar game" az nem vélemény, hanem egy beköpött flame, amihez sok ész nem kell.

Az mindjárt más, ha valaki ezt írná-->
    !Szerintem! jó szar a game, !!!mert!!!:
    -ide jönnek az OKOK!

Egy több éves projektet ennyivel, hogy szar még John Carmack a félisten sem intézhet el.

Amúgy nem értem, hogy itt az SG-n miért van az, hogy legyen bármilyen téma, az rövid eszmecsere után átmegy flamelésbe, anyázásba. Ez azért elég jól mutatja az átlagos tolerancia és intelligencia szintet :-/
  • mikloss
    ja tényleg tök idióta mert nem ért egyet a többiekkel és más véleménye van... szerintem meg te vagy egy
  • Marko001
    idióta...
  • ColdFire
    2. oldal 6. kép :DDSAadsdasdasdsa
    Vigyázz a golyódra :D
  • Reggaester
    Jó gém de a vége... Na majd a Timeshift 2.
  • Polemius
    Ha az ember nem a legújabb játékokkal játszik, annak van egy olyan előnye, hogy szépen elfutnak az ember gépén akkor is, ha nem költ rá egy vagyont.
    (Na meg a boltban is jóval olcsóbbak.)
  • Tinman #7
    Nem rossz... helyenként egészen egyedi és szórakoztató.
    Egyszer megéri végigvinni, de sajnos pont akkor érkezett, amikor sok más finomság is.
    Ja, és rövid, egy laza hétvége és vége, a végéről meg az jutott eszembe, hogy gagyi a vége, kissé összecsapott és bazi nagy ziccert hagytak ki. Aki letolta tudja, miről beszélek.
  • Atkamon
    Nagyon jónak tűnik, mindenképpen ki fogom próbálni!
  • Reg5
    Kicsit megkésett a bemuató...

Nekemm is tetszett a játék, talán a csak az utolsó pályája izzasztó.
  • peterx
    Ez a játék isteni! Csak ajánlani tudom!!

(Soldiers: )
  • Soldiers
    jó szar game
  • Scooby87
    kitoltam már régebben,de emlékszek nagyon bejövös volt....vmikor majd még előveszem és újrakitolom.....szóval én is csak ajánlani tom.
  • Yoda001
    jó gém