Josh Brolin lesz a Terminator?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tisztára mint nick nolte fiatalon <#ijedt>#ijedt>
de terminátornak nem "izmos" kell hanem karakteres arcú <#nezze>#nezze>
persze ez egy olyan arc amit fel lehet használni hitman-nak is

de terminátornak nem "izmos" kell hanem karakteres arcú <#nezze>#nezze>
persze ez egy olyan arc amit fel lehet használni hitman-nak is

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Josh Brolin lehet, hogy nagyon jó színész, de halálosztóként nehezen tudom elképzelni. Meg fogom nézni ezt a két filmet. Kösz a tippet, Frenk! 😊
Josh Brolin-t mi talán a Mister Sterling sorozatban láthattuk...
A cikkben is szereplõ kép a No Country for old men-bõl van és az Amerikai Gengszterben is játszik. Mindkettõ nagyon jó film.
A cikkben is szereplõ kép a No Country for old men-bõl van és az Amerikai Gengszterben is játszik. Mindkettõ nagyon jó film.
így van, szerintem is Dwayne Johnson kell oda! 😊
Terminátor szerepére nincs jobb szinész a The Rock-nál! 😊
Lényegében Swarci maga jelentette ki, hogy a Dwayne Johnson az utódja 😊
Lényegében Swarci maga jelentette ki, hogy a Dwayne Johnson az utódja 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
persze, de akkor az már nem is "b" filmn, hanem "zs" <#vigyor1>#vigyor1>
\"Nothing happens unless first a dream…”
Ha Russel Crow lesz az új terminétör, akkor megeszem a kalapomat, és soha többé nem megyek moziba, nem nézek tévét, és internetezni sem fogok. Csak olvasni. Komolyan fel nem foghatom, hogy egy ekkora suttyó nyálgépfejû ember hogyan is jöhetett szóba egy ilyen szerephez? Nem mondom...svarci nem alakított túl nagyot a harmadik részben, de ez azért túlzás lenne. Josh Brolin meg egy B-filmes eksönhíró kinézetû férfiember. Komolytalan. Monnyuk Christian "kacsaszáj" Bale is érdekes választás, de mindenképp szimpatikusabb nekem, mint a legutóbbi ifú Connor csöködt arcocskája. Eric Bana-t megnézném, bár nekem õ sem az igazi. Akkor már inkább Dolph Lundgren😄
Nekem ismerõs egy James Brolin színész. Utánanéztem, na, õ annak a fia.
Most játszott az American Gangsterben. Ott nagyon jó volt, de Terminatorban nem tudnám elképzelni.
Most játszott az American Gangsterben. Ott nagyon jó volt, de Terminatorban nem tudnám elképzelni.
ki a rák aza josh brolin?