9
  • schrank
    tisztára mint nick nolte fiatalon
    de terminátornak nem "izmos" kell hanem karakteres arcú
    persze ez egy olyan arc amit fel lehet használni hitman-nak is
  • gojszi
    Josh Brolin lehet, hogy nagyon jó színész, de halálosztóként nehezen tudom elképzelni. Meg fogom nézni ezt a két filmet. Kösz a tippet, Frenk! :)
  • Frenk
    Josh Brolin-t mi talán a Mister Sterling sorozatban láthattuk...
    A cikkben is szereplő kép a No Country for old men-ből van és az Amerikai Gengszterben is játszik. Mindkettő nagyon jó film.
  • Mister
    így van, szerintem is Dwayne Johnson kell oda! :)
  • Blasta
    Terminátor szerepére nincs jobb szinész a The Rock-nál! :)
    Lényegében Swarci maga jelentette ki, hogy a Dwayne Johnson az utódja :)
  • skodatuning
    persze, de akkor az már nem is "b" filmn, hanem "zs"
  • gojszi
    Ha Russel Crow lesz az új terminétör, akkor megeszem a kalapomat, és soha többé nem megyek moziba, nem nézek tévét, és internetezni sem fogok. Csak olvasni. Komolyan fel nem foghatom, hogy egy ekkora suttyó nyálgépfejű ember hogyan is jöhetett szóba egy ilyen szerephez? Nem mondom...svarci nem alakított túl nagyot a harmadik részben, de ez azért túlzás lenne. Josh Brolin meg egy B-filmes eksönhíró kinézetű férfiember. Komolytalan. Monnyuk Christian "kacsaszáj" Bale is érdekes választás, de mindenképp szimpatikusabb nekem, mint a legutóbbi ifú Connor csöködt arcocskája. Eric Bana-t megnézném, bár nekem ő sem az igazi. Akkor már inkább Dolph Lundgren:D
  • bippo
    Nekem ismerős egy James Brolin színész. Utánanéztem, na, ő annak a fia.
    Most játszott az American Gangsterben. Ott nagyon jó volt, de Terminatorban nem tudnám elképzelni.
  • saw123
    ki a rák aza josh brolin?