Miranda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ebbõl a progiból tudod egyszerre használni az MSN, ICQ, AIM, AOL accountodat, valamint IRC-re is írhatsz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
három csillagos létedre tudhatnád, ha beírsz egy régi topicba akkor a lista elejére ugrik...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Használtam keresõt. Igen, a régi topikba már senki nem ír.
Nekem viszont van egy nagy problmám. Mégpedig az hogy nem tudom használni vele az msn-es accountomat. Meg az ICQ-t se.
A gond az, hogy régen is baromi nehezen sikerült konfigurálni, most pedig már egyáltalán nem sikerül. Nem tud sehová konnektelni. Sejtem mi a gond: routert használok, de nem tudom mit kellene beállítani, hogy mûködjön valahogy. Aki tud, az kérem, segítsen, fontos lenne. Köszönöm!
Nekem viszont van egy nagy problmám. Mégpedig az hogy nem tudom használni vele az msn-es accountomat. Meg az ICQ-t se.
A gond az, hogy régen is baromi nehezen sikerült konfigurálni, most pedig már egyáltalán nem sikerül. Nem tud sehová konnektelni. Sejtem mi a gond: routert használok, de nem tudom mit kellene beállítani, hogy mûködjön valahogy. Aki tud, az kérem, segítsen, fontos lenne. Köszönöm!