9
  • FoodLFG
    #9
    >aki meg pop-up reklámot gyárt, annak én eltörném a kezét, a szerver winyóival pedig megkövezném.

    Milyen stílusos.. :D
  • TeszteloPontHu
    #8
    Ez igaz, de a rendszer alá vas (azaz hardver) is kell, a rendszert pedig karban kell tartani, ezeket meg nem adják ingyen.
  • waterman
    #7
    bizony. szerintem mindenki érti, hogy a reklámok nélkül nem megy egy oldal, de például amikor még szélessávon is látom hogy egy ad-serverrel kűzd és azért nem jön be az oldal lényegi része, akkor bizony bepöccenek és felkerül a noscript meg az adblock. egy kép, egy gif, egy kicsi flash ami mozog de _nem villog_ még simán belefér. ha ilyet látok én elvből sem kattintok rá, még akkor sem kattintanék, ha az örök életet adnák. annyira idegesítő, amikor egy oldalon villog valami és azért nem tudom normálisan olvasni a lényeget. aki meg pop-up reklámot gyárt, annak én eltörném a kezét, a szerver winyóival pedig megkövezném.
  • savior
    #6
    az a problema, hogy a hasonlo jellegu oldalakat a felhasznalok toltik fel tartalommal teljesen ingyen, es ezek utan meg reklamokkal is agyontomik oket.
  • gam87
    #5
    Sztem tökmindegy milyen böngésződ van és mennyire értesz hozzá. A reklámok olyanok mint a bűnözők abból a szemszögből, hogy egy lépéssel mindig előbb járnak. Felugró ablakok? Pop-up blocker. Akkor legyen egy flash, ami beúszik az oldalra. Na azt hogy blokkolod? Kikapcsolod a flasht? Iwiwen én mondjuk Greasemonkeyt használok, de az se tökéletes. Eltűnteti a profilból a Képek hivatkozást, meg attól, hogy nem látom, attól még betölti az összes reklámot. Szóval fölösleges ellene küzdeni. Előbb utóbb úgyis ők uralják majd a Földet HAHAHA :D
  • Reg5
    #4
    Rendes böngészőt kéne használni, és megtanulni kezelni.
  • entreri
    #3
    Én nem vagyok annyira a reklámok ellen. Legyen, de kulturált formában. Egy dobozban valamelyik oldalt, a cikkben, stb. de szöveges formában. A flash vackoktól a falra tudok mászni. Régi konfigom van, rendesen megizzad. A felugró ablakok is idegesítőek, tehát marad a szöveg, esetleg állókép, gif. Persze senkit sem érdekel, hogy én mit akarok. :) Pedig ha kulturáltan reklámoznának, biztos nem tiltanék le alapból minden hirdetést.
  • vttomi
    #2
    adblock plus...
  • gam87
    #1
    Hibrid megoldás van: DeviantArt. Ha nem akarod reklámokat nézni, fizess tagsági díjat. Akár még plussz szolgáltatást is kaphatnának.