8
  • Ferrer
    #8
    Minek oda is híradó? Nincs elég szemét már a többi adón?
  • trogerzsiger
    #7
    Ez elég elavult törvény, ha ez egyátalán törvény... azért mondom mert nemtudom :-) Már van a tv2-nek rtl-nek, m1,m2-nek, hirtv-nek is hiradója, nem is egyidőben mennek... szal ezt szerintem nem kéne.
  • Kagemusha
    #6
    Egyáltalán: milyen agyament indok alapján kell egy országos lefedettségű TV-nek híradót sugároznia?
    Arról nem is beszélve, hogy országos lefedettségű szerintem az lenne, ami az egész országban bárhol -azaz 100%-ban- fogható jó minőségben... és ez sok csatornáról nem mondható el.
    Másrészt: nem lenne elegendő az M1-en kötelezővé tenni, a többi meg sugározhatna, ha akarna, de nem kötelezően?
  • Cobra.
    #5
    Nem értem miért jegeyznek még be Mo-on TV adót, sokkal egyszerűbb lenne külföldről adni a műsort a kábelszolgáltatóknak. Igaz a földi sugárzástól elesnének, de ott úgyis csak az M1, TV2 és RTLK van, azok meg eleve országos csatornának indultak.
  • Inquisitor
    #4
    Hát ez az. Bezzeg az MR2 Petőfire csak az után szálltak rá, hogy összes létező ker. rádió anyázott, amiért az Ő pénzükből az MR2 jobb és több zenét tudott nyomni hírek és egyébb "sallang" nélkül, mint ők ... elötte való 6-8 hónapban ugye ORTT-nek nem tünt fel?
  • Polemius
    #3
    Lehet, hogy nem jól tudom, de mintha jan. 1-től az ORRT-nek gyakorlatilag semmihez nem lenne joga?
  • Inquisitor
    #2
    "A "kettős" jogi helyzet azt követően állt elő, hogy az ORTT tavaly tavasszal a lefedettség alapján országos tévécsatornává minősítette más adók mellett a Viasat3-at is."

    Mekkora köcsög az ORTT (megint/még mindíg), csóri V3 azért dobta a BP körzeti földi sugárzást, hogy ne kelljen mindenféle pénzügyii és egyébb dolognak megfelelnie, de ezek azért is rájuk húzták a vizeslepedőt. Remélem "előremenekülnek", és ha már kell híradó és a többi, akkor országos lesz legalább DVB-T-n a V3 meg a V6 is.
  • Hoz_Hun
    #1
    Köcsög ORTT, hogy én hogy utálom azt a bandát.