Indul a Max Payne-film forgatása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tehetségrõl beszéltem, kinézetrõl.Bár lehet, hogy én néztem be valamit.
Színészként Mark Wahlberg jó választás, remélem a sztori drámaibb vonalát is jól meg tudja majd fogni (az akcióval nem lesz baj).
Egyébként Sam Lake senkinél sem hasonlít jobban önmagára 😊)
(részemrõl ez a Dean Winters vihetné egyedül Max Payne-t a három példád közül😉 )
Ennyi erõvel - urambocsá - uwe boll is rendezhetné. Jáj, a számra vettem a nevét, ááá!
Vince Vaughn-t egy kicsit túlzásnak érzem.
azért nemcsak rossz filmjei vannak (The Basketball Diaries, Boogie Nights, The Corruptor, Three Kings, The Perfect Storm) én bízom az arcban de fõleg a készítõkre hárul az oroszlánrész(rendezõ, forgatókönyviró(k). Meghatározó élmény volt a may payne az 1et is 2õt legalább 3* lejátszottam, kérlek benneteket filmkészítõk hogy ne rontsátok el...
Sam Lake eredeti neve egyébkéni Sami Järvi, ami szó szerinti fordítás.
Hát ennél a Dean Winters-nél Johnny Knoxville vagy Vince Vaughn is jobban hasonlít. (ha a Max Payne 1-rõl beszélünk).
(De leginkább Sam Lake, akirõl mintázták Max-et - mellesleg õ írta a sztorit is.)
Broafka
a fõszereplõ mindenesetre egész jó választás, legalábbis kinézetre

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Remélem a zenéje ugyanaz marad😊
szerintem dean wintersnek, a rescue me-bõl sokkal paynebb ábrázata van. http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/49/44/0000034944_20061030161406.jpg
Az olasz meló egész kellemes film volt például.
"szinte csak igényes filmekben játszó Wahlberg"

Melyik is az?

We Own the Night
Shooter
The Departed
Invincible
Four Brothers

Ezekbõl egyedül a Departed lehetett volna jó, ha az eredeti nem lett volna ezeszer jobb.
Rykov
Jah. Egy újabb game legenda hal meg a vásznakon. 😞

err... http://cryptozone.extra.hu

tommyg
na ez az amit nem kéne elbaszni

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Az új cikk írása március 2-án indul és május 9-ig fog tartani Budapesten, ahol Szekeres Viktor áll majd a billentyûzet mögött. Neki ez lehet a nagy kiugrási lehetõség, hiszen nem tudni, hogy milyen író - cikkei közül eddig az összes rém gyengére sikeredett, csak egy-kettõ lett tûrhetõ.

Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.

a Fear c. filmben (nem emléxem a magyar címre) hatalmasat alakít William Petersennel együtt, pedig akkor még fiatalabb volt, '96-os film.

"Továbbá "A Fõnix útja" a másik film címe..."

... es baromira messze van a közepestõl. Mármint jó értelemben 😊
Blasta
"filmjei közül az Ómen rém gyengére sikeredett, a A Fõnix útjai közepesre, míg az Ellenséges terület kifejezetten jóra."

Nem ártana odaírni, hogy nem Õ rendezte a klasszikus Óment, hanem csak a remake-et. Továbbá "A Fõnix útja" a másik film címe...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Legalább nem Uwe Boll rendezi.