18
  • bippo
    Nem tehetségről beszéltem, kinézetről.Bár lehet, hogy én néztem be valamit.
    Színészként Mark Wahlberg jó választás, remélem a sztori drámaibb vonalát is jól meg tudja majd fogni (az akcióval nem lesz baj).
    Egyébként Sam Lake senkinél sem hasonlít jobban önmagára :))
  • gojszi
    (részemről ez a Dean Winters vihetné egyedül Max Payne-t a három példád közül;) )
  • gojszi
    Ennyi erővel - urambocsá - uwe boll is rendezhetné. Jáj, a számra vettem a nevét, ááá!
    Vince Vaughn-t egy kicsit túlzásnak érzem.
  • raci
    azért nemcsak rossz filmjei vannak (The Basketball Diaries, Boogie Nights, The Corruptor, Three Kings, The Perfect Storm) én bízom az arcban de főleg a készítőkre hárul az oroszlánrész(rendező, forgatókönyviró(k). Meghatározó élmény volt a may payne az 1et is 2őt legalább 3* lejátszottam, kérlek benneteket filmkészítők hogy ne rontsátok el...
  • bippo
    Sam Lake eredeti neve egyébkéni Sami Järvi, ami szó szerinti fordítás.
  • bippo
    Hát ennél a Dean Winters-nél Johnny Knoxville vagy Vince Vaughn is jobban hasonlít. (ha a Max Payne 1-ről beszélünk).
    (De leginkább Sam Lake, akiről mintázták Max-et - mellesleg ő írta a sztorit is.)
  • Broafka
    a főszereplő mindenesetre egész jó választás, legalábbis kinézetre
  • kanduhr
    Remélem a zenéje ugyanaz marad:)
  • koxaka
    szerintem dean wintersnek, a rescue me-ből sokkal paynebb ábrázata van. http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/49/44/0000034944_20061030161406.jpg
  • den777
    Az olasz meló egész kellemes film volt például.
  • asdasdasd
    "szinte csak igényes filmekben játszó Wahlberg"

Melyik is az?

We Own the Night
    Shooter
    The Departed
    Invincible
    Four Brothers

Ezekből egyedül a Departed lehetett volna jó, ha az eredeti nem lett volna ezeszer jobb.
  • Rykov
    Jah. Egy újabb game legenda hal meg a vásznakon. :(
  • tommyg
    na ez az amit nem kéne elbaszni
  • csorfab
    Az új cikk írása március 2-án indul és május 9-ig fog tartani Budapesten, ahol Szekeres Viktor áll majd a billentyűzet mögött. Neki ez lehet a nagy kiugrási lehetőség, hiszen nem tudni, hogy milyen író - cikkei közül eddig az összes rém gyengére sikeredett, csak egy-kettő lett tűrhető.
  • Loverman
    a Fear c. filmben (nem emléxem a magyar címre) hatalmasat alakít William Petersennel együtt, pedig akkor még fiatalabb volt, '96-os film.
  • Gonz0
    "Továbbá "A Főnix útja" a másik film címe..."

... es baromira messze van a közepestől. Mármint jó értelemben :)
  • Blasta
    "filmjei közül az Ómen rém gyengére sikeredett, a A Főnix útjai közepesre, míg az Ellenséges terület kifejezetten jóra."

Nem ártana odaírni, hogy nem Ő rendezte a klasszikus Óment, hanem csak a remake-et. Továbbá "A Főnix útja" a másik film címe...
  • Woland88
    Legalább nem Uwe Boll rendezi.