18
-
bippo #18 Nem tehetségről beszéltem, kinézetről.Bár lehet, hogy én néztem be valamit.
Színészként Mark Wahlberg jó választás, remélem a sztori drámaibb vonalát is jól meg tudja majd fogni (az akcióval nem lesz baj).
Egyébként Sam Lake senkinél sem hasonlít jobban önmagára :)) -
gojszi #17 (részemről ez a Dean Winters vihetné egyedül Max Payne-t a három példád közül;) ) -
gojszi #16 Ennyi erővel - urambocsá - uwe boll is rendezhetné. Jáj, a számra vettem a nevét, ááá!
Vince Vaughn-t egy kicsit túlzásnak érzem. -
raci #15 azért nemcsak rossz filmjei vannak (The Basketball Diaries, Boogie Nights, The Corruptor, Three Kings, The Perfect Storm) én bízom az arcban de főleg a készítőkre hárul az oroszlánrész(rendező, forgatókönyviró(k). Meghatározó élmény volt a may payne az 1et is 2őt legalább 3* lejátszottam, kérlek benneteket filmkészítők hogy ne rontsátok el... -
bippo #14 Sam Lake eredeti neve egyébkéni Sami Järvi, ami szó szerinti fordítás. -
bippo #13 Hát ennél a Dean Winters-nél Johnny Knoxville vagy Vince Vaughn is jobban hasonlít. (ha a Max Payne 1-ről beszélünk).
(De leginkább Sam Lake, akiről mintázták Max-et - mellesleg ő írta a sztorit is.) -
#12 a főszereplő mindenesetre egész jó választás, legalábbis kinézetre -
kanduhr #11 Remélem a zenéje ugyanaz marad:) -
koxaka #10 szerintem dean wintersnek, a rescue me-ből sokkal paynebb ábrázata van. http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/49/44/0000034944_20061030161406.jpg -
den777 #9 Az olasz meló egész kellemes film volt például. -
asdasdasd #8 "szinte csak igényes filmekben játszó Wahlberg"
Melyik is az?
We Own the Night
Shooter
The Departed
Invincible
Four Brothers
Ezekből egyedül a Departed lehetett volna jó, ha az eredeti nem lett volna ezeszer jobb. -
#7 Jah. Egy újabb game legenda hal meg a vásznakon. :( -
#6 na ez az amit nem kéne elbaszni -
csorfab #5 Az új cikk írása március 2-án indul és május 9-ig fog tartani Budapesten, ahol Szekeres Viktor áll majd a billentyűzet mögött. Neki ez lehet a nagy kiugrási lehetőség, hiszen nem tudni, hogy milyen író - cikkei közül eddig az összes rém gyengére sikeredett, csak egy-kettő lett tűrhető. -
Loverman #4 a Fear c. filmben (nem emléxem a magyar címre) hatalmasat alakít William Petersennel együtt, pedig akkor még fiatalabb volt, '96-os film. -
Gonz0 #3 "Továbbá "A Főnix útja" a másik film címe..."
... es baromira messze van a közepestől. Mármint jó értelemben :) -
#2 "filmjei közül az Ómen rém gyengére sikeredett, a A Főnix útjai közepesre, míg az Ellenséges terület kifejezetten jóra."
Nem ártana odaírni, hogy nem Ő rendezte a klasszikus Óment, hanem csak a remake-et. Továbbá "A Főnix útja" a másik film címe... -
Woland88 #1 Legalább nem Uwe Boll rendezi.