Tablóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nem is rossz ötlet<#eljen> haveréknak tavaly olyan volt, hogy mindenkit lefényképeztek hétköznapi ruhában is és odetették a kép mellé is mindenki valami rá jellemzõ dolgot csinált
Rockynhooo
nincs valami yo ötletetek tablóhoz? osztálytársam olyat talált ki ,hogy mkit lefényképezünk úgyhogy fog egy kép keretet , és azt rakjuk majd a tablroa és abba a keretbe a ballagási képet! csak nem tom ez csak egy alternatíva valamivel én is elõ akarok rukkolni de semmi nem jut eszembe 😄! vkinek valami ötlet? ps-es munka is yo lenne , azon is gondolkoztunk!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

n3whous3
Valamikor megkapom a gépes verziót, ez csak fénykép, ahogy látod 😊

púúúúú

fsgh
tény hogy nem a legprofibb de ennél sokkal szarabbakat csinálnak pénzért!!

Bár jó lenne látni a nyers képet mert a sok visszatükrözõdéstõl nem igen lehet látni

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

n3whous3
Összhatást kell nézni, nem a csilli-villit már bocs. Csak a betûtípust napokig válogatta több ezer közül, szóval aki le meri nézni a munkáját, az mutasson egy sajátot, vagy POFA BE.

púúúúú

photoshop 3 perc, jó szar lett mondd meg haverodnak 😊
n3whous3

Nos ez a mienk volt 2005-ben és egyik osztálytárs mûve...

púúúúú

fsgh
ezeket a tablókat tök röhelyesnek tartom😄 csomó pénzért megterveznek egy nagy [email protected] jobb házilag elkészíteni pl Photosoppal és még ingyen is van😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Máté94
A lányok mit szólnak hozzá?Ha vannak egyátalán lányok az osztályodba?😄
SpeedXHUN
Mi sulinkban lehet autót rakni háttérnek.
Már meg is van BMW E30 M3😛

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

akyyy
<#banplz>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ScarY MAN
miért te kire is gondoltál?<#idiota>

...

Zomil
hm akkor félreértettem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

autoszimulator
nem, õ arra gondol, hogy japánoknál földrajzilag mekkora világosság van 😄

.: mobilize.hu :.

Zomil
igen az 😊

havercsotány: japán nem volt az osztályban 😄DD sejtem kire gondolsz, de ö is magyar 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Sztem tuti!😛
ScarY MAN
Zombor Milán e vaty?<#idiota>

...

NessieGraf
Szerintem nem érdemes tûl sok apró részletet feltenni egy tablóra. Egyik oldalt konnektorba dugott drót. Abból össze lehet hozni a képek keretét. Középen valami szerkezet. Alig több, mint egy vonal, olyan rajzfilmes stílusú ez is, a drót is.

Túloldalon kijön belõle az ugyanolyan stílusú vékony csõ. Abbõl lehet a másik fél osztálynál a képek kerete. A medence amibe innen bejut a víz, a kép jobb szélén, csak jelzésképp. Nem foglal több helyet, mint a másik oldalon a konnektor.

Köztes háttér: kertrészlet, vagy zöld fû. De az igazi kép.

És csak egy dolog miatt irigykedek. Nekünk kézzel kellett rajzolni a tablókép hátterét.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

V43 1105
Te vagy a Milán?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ivjoe
Well, egész olcsón dolgozok. ^.^
kemszi2
voltak jó kiszjányok az osztályodban XD
havercsotány
Japán keményen pirít<#wow3>

Máté94
Melyik vagy te?De van egy tippem😄
Zomil
nah itt a link hozzá😊
végülis azért volt könnyü megoldani mert nem voltunk vmi sokan az osztályban 😄
amugy nagy méreteben falon nagyon jól néz ki 😊

Zomil
jovan minnyá rakok be akkor a kész tabórol is képet 😊

Pepsi: igen fényszennyezettség 😊
gondolom az vmi kis sziget

Pepsi Twist
JAH BOCS!

fényszennyezettség? 😊

bal oldalon középen az a fényforrás mifene? nem vágom így hírtelen 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

autoszimulator
lol ez kurvajó 😄 TAblóról nincs kép? vagy a fényképek hogy kerültek rá?

.: mobilize.hu :.

immovable
dejó nektek én már 10 éve elballagtam

Jajjjjj azok a boldog gondtalan alcholotól mámoros bugyiban túrkálós diákévek 😞(( 😄
kemszi2
jó munkához idõ kell<#nyes>
Zomil
a mienkre én válaszottam a hátteret 😊 bár ez már 1éve volt 😄
ez volt az:

akyyy
van, karajj ugyanoda jár ahova jártam 😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
nektek lesz tablótok ? 😄DDDDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Attila8805
Nem hülyeség csak ahoz naon sok emberkét kell rajzolni mert 31-en vagyunk😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

kemszi2
<#hehe>
torkunkon... 😄DD
kemszi2
kis figurák akik szerelik a villanyt meg a szivatyút,és egy-egy figurán rajta az arcékpetek?
kemszi2
azzal a 10héttel nincsbajom.az utánna lévõ hattal annál inkább.De még addig sok alkohol folyik le torkomon XD
Attila8805
Hát nekem lenne elképzelésem csak sajna nem tom megvalósítani de hátha lesz valaki úgyhogy be is írom.

Mivel mi vegyes osztály vagyunk(Villanyszerelõ-Csõhálózat szerelõ)
Én valami olyasmire gondoltam hogy középen lenne egy szivattyú a villanyszerelõ oldalon a szivattyú rákötve valamilyen energiaforrásra mondjuk egy generátorra a másik oldalon meg egy csõhálózat amiben víz folyik és a csõ vége mondjuk egy medencébe végzõdik.
Nem tudom hogy ez kivitelezhetõ-e de ha valakinek van kedve csinálhatna a egy tervet!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

már csak 10 hét... hála Istennek 😄DDD
kemszi2
Áprlis 30 huh vége sok hosszú évnek a gimmnáziumban.bár az utánna következõ két hónap nem lesz gyenge.kiderül hogy érettek vagyunk e már😊
én a mi tablónkról nem tudok semmit XD
SimaSuna
én már 2 éve elballagtam..dejóisvót a sulis élet..
Benny04
Mi idén ballagunk -.-

én nemtom még milyen lesz, osztályfõnök tervezteti -.-
tigeroo
képt.
Máté94
Nem éppen de lehet,hogy ilyen lesz.Chevrolet WTCC Ultra Concept a neve.😄
akyyy
lacetti van a logódon?

Máté94
Én majd csak jövõre ballagok de majd innen kérek!😄
akyyy
miylen lesz a tiétek?

miénk a legjobb-.-

nemrossz, én szivesen beszálok ötletgazdának, ha már a miénket nem csinálhatom... 😄
Attila8805
Mivel lassan készül mindenki a ballagásra és ezzel együtt jár a tabló készítése így arra gondoltam hogy vállalkozó szellemû emberek készíthetnének terveket azoknak az embereknek akiknek mondjuk nincs tehetségük a Photoshoppoláshoz😄
Szóval vázold fel hogy mit szeretnél és ha szerencséd van valaki megcsinálja neked a tervet,aztán már csak meg kell valósítani.