Tablóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Bár jó lenne látni a nyers képet mert a sok visszatükrözõdéstõl nem igen lehet látni
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
púúúúú
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Már meg is van BMW E30 M3😛
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
havercsotány: japán nem volt az osztályban 😄DD sejtem kire gondolsz, de ö is magyar 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Túloldalon kijön belõle az ugyanolyan stílusú vékony csõ. Abbõl lehet a másik fél osztálynál a képek kerete. A medence amibe innen bejut a víz, a kép jobb szélén, csak jelzésképp. Nem foglal több helyet, mint a másik oldalon a konnektor.
Köztes háttér: kertrészlet, vagy zöld fû. De az igazi kép.
És csak egy dolog miatt irigykedek. Nekünk kézzel kellett rajzolni a tablókép hátterét.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
végülis azért volt könnyü megoldani mert nem voltunk vmi sokan az osztályban 😄
amugy nagy méreteben falon nagyon jól néz ki 😊
Pepsi: igen fényszennyezettség 😊
gondolom az vmi kis sziget
fényszennyezettség? 😊
bal oldalon középen az a fényforrás mifene? nem vágom így hírtelen 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Jajjjjj azok a boldog gondtalan alcholotól mámoros bugyiban túrkálós diákévek 😞(( 😄
ez volt az:

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mivel mi vegyes osztály vagyunk(Villanyszerelõ-Csõhálózat szerelõ)
Én valami olyasmire gondoltam hogy középen lenne egy szivattyú a villanyszerelõ oldalon a szivattyú rákötve valamilyen energiaforrásra mondjuk egy generátorra a másik oldalon meg egy csõhálózat amiben víz folyik és a csõ vége mondjuk egy medencébe végzõdik.
Nem tudom hogy ez kivitelezhetõ-e de ha valakinek van kedve csinálhatna a egy tervet!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
én a mi tablónkról nem tudok semmit XD
miénk a legjobb-.-
Szóval vázold fel hogy mit szeretnél és ha szerencséd van valaki megcsinálja neked a tervet,aztán már csak meg kell valósítani.