50
Kérj tablót és ha szerencséd van vki megcsinálja:D
-
karajjj #50 ez nem is rossz ötlet haveréknak tavaly olyan volt, hogy mindenkit lefényképeztek hétköznapi ruhában is és odetették a kép mellé is mindenki valami rá jellemző dolgot csinált -
#49 nincs valami yo ötletetek tablóhoz? osztálytársam olyat talált ki ,hogy mkit lefényképezünk úgyhogy fog egy kép keretet , és azt rakjuk majd a tablroa és abba a keretbe a ballagási képet! csak nem tom ez csak egy alternatíva valamivel én is elő akarok rukkolni de semmi nem jut eszembe :D! vkinek valami ötlet? ps-es munka is yo lenne , azon is gondolkoztunk! -
n3whous3 #48 Valamikor megkapom a gépes verziót, ez csak fénykép, ahogy látod :) -
#47 tény hogy nem a legprofibb de ennél sokkal szarabbakat csinálnak pénzért!!
Bár jó lenne látni a nyers képet mert a sok visszatükröződéstől nem igen lehet látni -
n3whous3 #46 Összhatást kell nézni, nem a csilli-villit már bocs. Csak a betűtípust napokig válogatta több ezer közül, szóval aki le meri nézni a munkáját, az mutasson egy sajátot, vagy POFA BE. -
arankamama #45 photoshop 3 perc, jó szar lett mondd meg haverodnak :) -
n3whous3 #44
Nos ez a mienk volt 2005-ben és egyik osztálytárs műve... -
#43 ezeket a tablókat tök röhelyesnek tartom:D csomó pénzért megterveznek egy nagy [email protected] jobb házilag elkészíteni pl Photosoppal és még ingyen is van:P -
#42 A lányok mit szólnak hozzá?Ha vannak egyátalán lányok az osztályodba?:D -
#41 Mi sulinkban lehet autót rakni háttérnek.
Már meg is van BMW E30 M3:P -
#40 -
#39 miért te kire is gondoltál? -
#38 hm akkor félreértettem :D -
#37 nem, ő arra gondol, hogy japánoknál földrajzilag mekkora világosság van :D -
#36 igen az :)
havercsotány: japán nem volt az osztályban :DDD sejtem kire gondolsz, de ö is magyar :) -
#35 Sztem tuti!:P -
#34 Zombor Milán e vaty? -
#33 Szerintem nem érdemes tűl sok apró részletet feltenni egy tablóra. Egyik oldalt konnektorba dugott drót. Abból össze lehet hozni a képek keretét. Középen valami szerkezet. Alig több, mint egy vonal, olyan rajzfilmes stílusú ez is, a drót is.
Túloldalon kijön belőle az ugyanolyan stílusú vékony cső. Abből lehet a másik fél osztálynál a képek kerete. A medence amibe innen bejut a víz, a kép jobb szélén, csak jelzésképp. Nem foglal több helyet, mint a másik oldalon a konnektor.
Köztes háttér: kertrészlet, vagy zöld fű. De az igazi kép.
És csak egy dolog miatt irigykedek. Nekünk kézzel kellett rajzolni a tablókép hátterét. -
#32 Te vagy a Milán? -
#31 Well, egész olcsón dolgozok. ^.^ -
#30 voltak jó kiszjányok az osztályodban XD -
#29 Japán keményen pirít -
#28 Melyik vagy te?De van egy tippem:D -
#27 nah itt a link hozzá:)
végülis azért volt könnyü megoldani mert nem voltunk vmi sokan az osztályban :D
amugy nagy méreteben falon nagyon jól néz ki :) -
#26 jovan minnyá rakok be akkor a kész tabórol is képet :)
Pepsi: igen fényszennyezettség :)
gondolom az vmi kis sziget -
#25 JAH BOCS!
fényszennyezettség? :)
bal oldalon középen az a fényforrás mifene? nem vágom így hírtelen :D -
#24 lol ez kurvajó :D TAblóról nincs kép? vagy a fényképek hogy kerültek rá? -
#23 dejó nektek én már 10 éve elballagtam
Jajjjjj azok a boldog gondtalan alcholotól mámoros bugyiban túrkálós diákévek :((( :D -
#22 jó munkához idő kell -
#21 a mienkre én válaszottam a hátteret :) bár ez már 1éve volt :D
ez volt az:
-
#20 van, karajj ugyanoda jár ahova jártam :P -
#19 nektek lesz tablótok ? :DDDDDDDD -
#18 Nem hülyeség csak ahoz naon sok emberkét kell rajzolni mert 31-en vagyunk:D -
#17 -
karajjj #16 torkunkon... :DDD -
#15 kis figurák akik szerelik a villanyt meg a szivatyút,és egy-egy figurán rajta az arcékpetek? -
#14 azzal a 10héttel nincsbajom.az utánna lévő hattal annál inkább.De még addig sok alkohol folyik le torkomon XD -
#13 Hát nekem lenne elképzelésem csak sajna nem tom megvalósítani de hátha lesz valaki úgyhogy be is írom.
Mivel mi vegyes osztály vagyunk(Villanyszerelő-Csőhálózat szerelő)
Én valami olyasmire gondoltam hogy középen lenne egy szivattyú a villanyszerelő oldalon a szivattyú rákötve valamilyen energiaforrásra mondjuk egy generátorra a másik oldalon meg egy csőhálózat amiben víz folyik és a cső vége mondjuk egy medencébe végződik.
Nem tudom hogy ez kivitelezhető-e de ha valakinek van kedve csinálhatna a egy tervet! -
karajjj #12 már csak 10 hét... hála Istennek :DDDD -
#11 Áprlis 30 huh vége sok hosszú évnek a gimmnáziumban.bár az utánna következő két hónap nem lesz gyenge.kiderül hogy érettek vagyunk e már:)
én a mi tablónkról nem tudok semmit XD