Mobilon zene

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorz
én is szoktam utcán hallgatni,és Darkstep DnB-t,van aki elég érdekessen néz rám.aki nem szereti annak hallgathatatlan szinte,fõleg current value és hasonlóak.de ha sok ember közt vagyok vagy valahová beérek vagy buszon,akkor nemszoktam,így rendes vagyok.csak séta közben,vagy ha leülök valahol.szavuk sem lehet rám így senkinek 😊

bardocz
az ilyen "norvégokat" akk avillamoson buszon hallgatják a buzizenéjüket,meg a 12 éves kislányok a szánalmas szarjaikkal...na azokat dobnám le a buszról legszivesebben,sosem hallgatok zenét hangosan a telón,csak füllhallgatóval,az meg ha kihallatszik leszarom...engem se zavar ha más hallatszik ki,na meg a k. buszok olyan hangosak,hogy néha maxon nem hallom a zenét...
leho94
Nem szutyok..Nekem is az van és nemtudnak belemenni sose ^^

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

ColdFire
"elkérhetem egy percre a telód? fel kéne hívnom a Józsyt, fél perc" 😉

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Goruck
az a baj h párosítva kell lenni és automata elfogadásra állítani, h ne vegye észre...😞

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Goruck
én elõbb átálítottam horvát nyelvre és nemértette mi van utána kikapcsoltam a telóját és úgyis csengett tovább, ki kellet szednie az aksit... 😄 de csak szutyokerikszon ellen müxik minden 😄

Attila8805
BT info.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Ezt én is megcsináltam osztálytársammalXD
Elõször csak rezgett és örült a feje mutogatta padtársának hogy némmá rezeg és nem én csinálom.
Fogtam és ráadtam a hangot😄
Akkor má kapkodott hogy kikapcsolja de nem sikerült míg ki nem vette az akksit😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sephirot T
milyen program ez?<#merges2>

Rash87
Ez jó,ezen szakadtam 😄😄😄

Glory, Glory Man. United!

leho94
😄DD Nekem meg van olyan proogim amivel rátok kapcsolodno bluetoothon keresztül más telójára és nemveszi észe😄D Úgy fizetem SG Vip regem is :$. Történelem tz közben elindítottam max hangerõn neki 4x is egy zenét és végül kirakták az óráról és 1es..😄DD Aztán tanárnak mondtam azé h én voltam azt ujraírhatta ^^

DJ RX7
Angol órán bluetooth-on átküldtem havernak ezt a zenét, és hát a Motorola olyan amikor megérkezik a file akkor elkezdi lejátszani, õ akkor éppen elment valamit elintézni.

:3

Goruck
nincs jó napod... 😊

én szoktam az utcánkba hangosan hallgatni amikor jövök haza és tök üres az utca...😄 enyémnek jó hangja van, nem recseg 😄

Szabi84
kaptyátok bee😄D

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DJ RX7
Há-há!

:3

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

passatgt
buszon néha szokott lenni fülhallgatós, de olyan hangosan hallgatja hogy simán kihallatszik

ez is idegesítõ nem kicsit

leho94
Most jut eszembe pár napja tök ismeretlen srác a sulimba az én mixemet hallgatta...Én meg kérdem honnan van aszondja netrõl töltötte közbe csak 1 embernek adtam oda..Ugynézki népszerû xD<#idiota>

trogerzsiger
😄 😄 hát ja.. de ma olyat láttam hogy gyerek a füllhalgatót fordjtva rakta be a fülébe és kifelé szólt a zene<#wow3><#wilting>

madass
ízirájder öcsém ugy recseg egy-kettönek mint csoki babettája

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

trogerzsiger
hehe 😄

zeli
tudjuk, kanapé akar lenni 😄DD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

leho94
Amugy suliba énis üvöltetem a rappet de senkit sem zavar..Ha szól valaki akkor fülhallgatóra váltok.

leho94
Hát én gipszlevételen voltam a baleseti sebészeten és ott volt egy roma srác 16-17 éves lehetett és mindig azzal voltam egy öltözõbe ahonnan behívtak azt végig nyomta a roma zenét , tokio hotelt mindent ... Már alig bírtam :S

Szabi84
miaa?? na mindegy hagyjuk-.-

Szabi84

Szabi84
mobil? az ratyi

trogerzsiger
akkor ez telefonfüggõ is :-)

trogerzsiger
ja nálunk is van pár 7.-es picsa a buszon, eddig jó zenét hallgattak, de mostmár... ilyen kõ kemény rockot.. úristen... és hiába szólunk/nak..
másnap is nyomják.

kulabácsi
megkell õket ütni... elég idegesítõ tud lenni néha

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zeli
Hát, én néha szobába szoktam, mikor nincs kedvem azt a hülye kagylót betenni. (Samsung telefon, s ilyen bazinagy mikrofonos bumszli van rajta, ami kihúzza a fülembõl 😄). Szerintem nem recseg ropog, egész jól hangzik, ahhoz képest, hogy telefon. Ha meg buszon hallgatod, vagy ilyesmi, akkor meg nem illik más ember nyugalmát zavarni, szóval fejhallgató. Én buszon nem is szoktam sehogyse..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sweech
mikor iskolába menet buszon végig ugyanazt a számot kellett hallgatnom, nemkicsit idegesített :|

trogerzsiger
Csasztilaszti!

Egyre több ember hallgat zenét a mobilján fülhallgató nélkül. Néha elég idegesítõ... És recseg ropog.. kinek mi a véleménye errõl az új "divatról"?

← ElőzőOldal 2 / 2