Indul a támadás a kínai keresők ellen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naná hogy cenzúra van. Sokan már nem is emlékeznek, mekkora botrány volt amikor ügynöklista került ki a google lapjaira. Vagy arról is volt cikk, hogy a google cache-ében megtalálhatók voltak az AirForce One, az amerikai elnöki különgép mûszaki rajzainak egy része és a dolgozói beosztás.

Plusz még vannak olyan keresõ termek, amiket automatikusan naplóz a rendszer és elküldi a megfelelõ szerverknek, vagy csak olyan oldalakat prezentál, amik kirakatoldalak (adott szervezett által álcázott megfigyelõoldalak).

Valóban ennyire naívak vagytok?! A keresõpiacon sosem volt olyan hogy szabad felhasználás, sok helyrõl gyakorolnak nyomást az ilyen portálokra bizonyos tõke felett.

Egy érdekes kis cikk a jogvédõkrõl.

RIAA: lehull az álarc

A guglinak azért a biztonság kedvéért van, úgy 60M dollár értékben, igaz az is csak pár százalékot jelent.
Sõt, céges linket se találja meg ha nem fizetnek érte eleget, vagy ha igen, akkor a 100+X-ik oldalon. 😉
Már ott gyanus, hogy miért és hogyan lehet Goggle-ra regisztrálni a saját oldalad.

Aki meg azt hitte a keresõk tényleg az egész neten találnak is, az ébredjen fel.

Ezt eddig is lehetett tudni.
Minden keresõ úgy csoportosítja az adatokat, ahogy nem szégyelli. Azokat mutatja, amiket akar, ígyhát manipulál.
akkor ha jól értem, tudatos cenzúra van a guglinál például? mert azért ez nem kicsit veszélyes fegyver azok kezében akik a cenzúrát csinálják. magyarn azt láthatjuk csak, amit láttatni akarnak velünk, nem peig azt, ami van. fasza...
Végül nem vettem Baidu részvényt, szal nem kell védenem és nem is nagyon csípem ezt a kínai befolyást, de ez akkor is sántít nekem. A gógli meg a yahoo nem talál jogsértõ tartlmakat?! pl.: torrent, warez oldal, stb...
Skynet85
Nem értem én ezt ez msot oylan mitha Kína bevételét probálnák kikitatni, ha nem másolhatnak mibõl élnek majd meg?😄

Egyébként meg ezt a marha nagy vízfejet amit iylen oylan 4-5 betûs kirakat szervezetek ,,alapítványok" alakotnak kellene már kidurrantani. Meg azt is össze kellene már számolni õk mennyi pénzt visznek el a kasszából.

Annyira jó ez modern kori jog aki ért hozzá és van pénze, még bocsánat, de a szart is kirázza a szerencsétlenbõl...