Mégis jön a Flatout: Ultimate Carnage PC-re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali! Nos én ma délelõtt próbáltam ki és nekem nagyon tetszik, az elõzõ két részt is próbáltam, csak akkor mindig épp mással játszottam, és nem kötöttek le így azokhoz nem tudok igazán viszonyítani, bár mindegyik tetszett, valószínû ez lesz az elsõ amit végig is játszok (ha csak nem jön valami meg jobb<#hehe>#hehe>)
I want to be a mighty pirate ever!
http://pc.ign.com/index/release.html
majd meglássuk pcre mikor jön 😊
majd meglássuk pcre mikor jön 😊
Mindennek nagyon levették a tömegét, többet között ezért nem élethû.
Szerinted ha az életben egy méteres sziklába ütköznél, akkor mi történne? Hát biztos nem az, hogy a szikla kicsit összetöri a kocsidat, és elrepül ötven méterre. Az egész teljesen árkád (ettõl függetlenül jó).
Szerinted ha az életben egy méteres sziklába ütköznél, akkor mi történne? Hát biztos nem az, hogy a szikla kicsit összetöri a kocsidat, és elrepül ötven méterre. Az egész teljesen árkád (ettõl függetlenül jó).
Bertino te biztos nem játszottál ezzel a játékkal
Nagyon kevés játékban verhetõk szét ennyire a kocsik,és a törések nagy része is hiteles
Nagyon kevés játékban verhetõk szét ennyire a kocsik,és a törések nagy része is hiteles
Nekem is kedvenc mind a két rész.
Ha valamelyikõtöknek van kedve online multiban nyomulni az elsõvel, benne vagyok.
Ha valamelyikõtöknek van kedve online multiban nyomulni az elsõvel, benne vagyok.
"...az élethû fizika..."
ezt jobb lett volna kihagyni belõle azért <#smile>#smile>
ezt jobb lett volna kihagyni belõle azért <#smile>#smile>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha nem XNA-ben fejlesztették (márpedig nem), sokat érnek vele😊
Amúgy #2-vel egyetértek: ha ezt is az elõdje árán adják ki nálunk, várjuk szeretettel😊
Amúgy #2-vel egyetértek: ha ezt is az elõdje árán adják ki nálunk, várjuk szeretettel😊
/*WTF?!*/
sokat jáccottam vele xbox360-on, nagyon kellemes idõtöltés 😊
az a legkevesebb, hogy kiadják pc-re is, hiszen - ha jól tudom - az xna tud build xbox meg build pc kódot is.. a 2. gombot csak egy évvel késõbb nyomták meg 😊
az a legkevesebb, hogy kiadják pc-re is, hiszen - ha jól tudom - az xna tud build xbox meg build pc kódot is.. a 2. gombot csak egy évvel késõbb nyomták meg 😊
Commodore Plus4 forever!
Hát ez nagyon érdekes lesz, lévén az ultimate carnage egy flatout 2 átirat xbox-ra, minimális grafikai tuninggal, hogy kihasználja a lehetõségeket.
http://youtube.com/watch?v=14WUion0N2g
Én ebbõl a videóból azt vettem le, hogy a pályákat is csak egy az egyben átrakták flatout 2-bõl.
http://youtube.com/watch?v=14WUion0N2g
Én ebbõl a videóból azt vettem le, hogy a pályákat is csak egy az egyben átrakták flatout 2-bõl.
nem sokkal több mint a Flatout 2, asszem a grafikát pumpolták fel csak, meg megnövelték az egyszerre pályán lévõ autók számát
de ha ez is 2000 ft lesz, akkor várjuk😊
de ha ez is 2000 ft lesz, akkor várjuk😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(