22
ijji játékok.
-
bercyke16 #22 Sziasztok.51-es vagyok a GunZon,és szeretnék ilyen G-coinsos cuccokat.Csk ahhoz kell G-conins.Akinek van bankkártyája,vagy valami PayPalos izéje az szóljon,mert nekem sajnos nincs.nekem csak 10 G-coins kell,ami 1 dollár.
Valami adok cserébe.Torrent meghívó,Acc...stb.
Köszönöm előre is.Éljen a GunZ The Duel. -
#21 lesz valami kwonho utánzat?? -
romi8 #20 Luminary <3 -
#19 DC 4eva :D -
Gibor #18 hát nemtom én a falnál simén csinálom meg akárhol bár ugy négyzetbe ahogy a videóban mutatja még nem próbáltam... -
Cat 02 #17 butterfly a legnehezebb, ha azt tudom az összes megy szinte
itt 1 tutorial
bár vannak kemény mozágsok, pl valra kard, shoti, lövés, vissza kard és megint beleütsz a falba -
Gibor #16 a legegyszerübb az... még énse nagyon tok mást meg a neveket se tom egyedül a butterfly-t jegyeztem meg... mondjuk nem nehéz... -
Cat 02 #15 Butterfly-t sose tudtam :D
jön az ellen, védekezés, megüt, összegyűlik az a xar, azt rácsapok ^^ -
Gibor #14 nekem bejön... most alakítottunk egy clant egykét ismerőssel nemrégen azt tanitgat nekem egy gyerek kardal trükköket... mosmtár tudok butterfylt.... meg még egykét jó dolgot... -
Cat 02 #13 GunZ-zal toltam internationalene, de ott elég lagos volt meg pár hacker csak úgy törölte a karikat ... votl egy 26 osom talán
Ijji-sen 24 esem van, meg volt 1 fun kari ami már 14 es :D de fennt sincs már a gépen a game -
#12 oké, várok holnapig, és ha holnap se jön a mail, akkor majd megpróbálom, amit mondtál!
köszi :) -
Gibor #11 próbálj meg egy másik email kliensel beregelni. -
#10 én is azzal játszanák, ha küldenék már azt a visszaigazoló e-mailt :@ -
#9 DriftCity -
Gibor #8 nemhiszem, mivel ez sok játékot foglal egybe, meg a sok játékból 2-nek van topikja. szerintem nicsn értelme bezárni... amugy ki játszik vlameikkel? én pl Drift City meg GunZ-al játszom. -
#7 akkor ezt is csukják? -
#6 gunbound a legjobb.. -
Cat 02 #5 én nyitottam is ijji-s gunz topicot amit bezártak :S -
Gibor #4 Igen a GunZ-nak meg a Drift Citynek van topikja... de pl a Gunz topikja teljesen meghalt nemtom hány éve... -
Gibor #3 Játékai weboldala:
Kártya és tábla játékok:
Rounders Poker
Royal Chess
GoStop
Puzzle játékok
Akció és sport játékok:
GunZ
Gunbound
Soldier Front
Pocket Masters
Drift City
Luminary
És soksok minigame -
Cat 02 #2 Mindnek van külön topicja, feleslege :) -
Gibor #1 Helo mindenkinek!
Ez az ijji szó több játékot foglal össze, elösszöris a lényeg az hogy mind MMO játék és ingyenes, hát egy kisseb bemutató hogy mien játékaik vannak:
Gunz:
Drift City:
Luminary:
Ez most csak egy rövid bemutató volt... persze több játékuk is van csak gyors akartam lenni és csak ezekről találtam képeket :P