15
  • Gerygrey
    Egy szót se senki az amerikaiakról, internetes kampányban a mi Ferinket nehéz überelni. Gyere az egérrel az arcom közepéig, és klikkelj rám by Gyurcsány
  • arrakistor
    én Obama helyett Osamára teszek 500-at
  • rigidus
    Nekem is rogton az volt eszembe mikor eloszor meglattam oket. Ezek mellet feher ferfibol mar csak akkor lesz elnok az USA-ban ha buzinak vallja magat.
  • Inquisitor
    500-at teszek Obamára. Ki van csukva, hogy ne ő nyerjen, anyi zsetont toltak bele a cégek, hogy új rekor ...
  • m1c1mack0
    Niger@nő ajajj lejtőn van már az usa...
  • Stryker
    Obama akkora egy Barack ,de reméljük győz.
  • rigidus
    Adblock.

Anelkul mar sajnos az SG is olvashatatlan.
  • arrakistor
    nincs még elég gagyifless banner a világháló 10 kvadrillió terrabájtjában????!!!!
  • daanika
    erre csak ennyit tudok mondani
  • DjDano
    Hajrá Obama! :)
  • rigidus
    Hat ja. Bar ha azt nezzuk ezzel az erovel barmelyik orszagot idesorolhatjuk.

En peldaul kifejezetten jol szorakozom ahogy az ilyen kampanyokkor szinte sportszeruen, tajekozodni nem akaro, onallo velemennyel nem rendelkezo millios tomegek agyat mossak szunet nelkul, hogy hova huzzak az ikszet. Komolyan mondom, hogy ez mar nem is elkeserito hanem komikus. Ezek a nagyvallalatok ugy adjak-veszik, futtatjak a politikusokat mint a stricik a sarki kurvakat. Es meg mondja valaki, hogy ilyen nem fordulhat elo. Szoval az esz megall...
  • Brainpumper
    Hát azért nekünk sincs szégyenkeznivalónk hülyeség terén :D
  • geli13
    internetes szavazas, dekeméény...:D majd nezhetik a 120%-os részvételi arányt:D élen az elvtársakkal...
  • rigidus
    Amerikaban ne is akarjal megerteni semmit. Ott a logika cserben hagy.
  • fixpont
    Ezt nem is ertem hogy gondoltak, ezt az internetes szavazast....