14
-
#14 “A kézből készített felvételek rázkódásmentességről a váz belsejébe épített Super SteadyShot képstabilizáló gondoskodik. Ennek vezérlőalgoritmusát feljavították…”
Erre szükség is lesz a sok eltartott kézből exponált fotóhoz , hacsak nem hozakodnak elő stabilabb megoldással, mondjuk egy kompozit (ha akarom optikai kereső, ha akarom EVF) keresővel.
Békaperspektívához és állványon való használathoz viszont tényleg jó az élőkép. -
G_ArchAngel #13 de belül az egyik legjobb családi autó... -
rjudit #12 A300 kit 800USD, A350 kit 900USD. -
#11 (megjegyzem ilyen csúnya autót csak szerelemből lehet megvásárolni..., no de nem bántam meg)
-
#10 Teljesen belehabarodtam ebbe a gépbe!
Az autómmal is így voltam tíz éve..., besétáltam a "FIAT ÓBUDÁBA", ahova éppen akkor toltak be egy új modellt a MULTIPLÁt..., pillanatok alatt belezúgtam.
Vajon mennyi lehet az α300 és az α350 ára? -
#9 "és mivel a kompaktoknál már nincs is kereső..."
Hosszú sorokat kéne teleírnom, hogy mely kompaktokon van.
Mondjuk a névjegykártya tartó méretű kompaktokon tényleg nincs.
-
G_ArchAngel #8 miért szorulna vissza?
a LiveView késik, bizonyos fényviszonyoknál használhatatlan - szvsz a kettő együtt jó, de ha az optikai kereső visszaszorulna, akkor a fotósok 95%-a t*könszúrná magát kínjában:) -
Cat #7 A mai dslr vásárlók mindegyike kommpaktról vált felfelé, és mivel a kompaktoknál már nincs is kereső, így szerintem a dslren is vissza fog szorulni, illetve tovább fog nőni az LCD jelentősége. Nem véletlenül raktak bele autófókuszt is az élőkép mellé Sonyék, a plusz chip berakását biztos hosszas közvéleménykutatások előzték meg, hogy mire van igény. -
Flashy #6 "de persze rendelkezésre áll az optikai kereső is, amely alternatívaként használható az élőkép helyett" -
G_ArchAngel #5 igen, és hidd el, eléggé bosszant, hogy nem képesek másokkal együttműködni... -
#4 Ha érzésem nem csal, Te CANON-nal dolgozol....
-
#3 Még nem olvastam a cikket, de első blickre nagyon jól néznek ki a gépek.
(teljesen olyan érzésem támadt, hogy ezt szeretném megfogni, kipróbálni)
-
G_ArchAngel #2 Persze, hogy szép és jó, mert Zeiss - jut is belőle Sony és Nikon usereknek...:)
(köszi Canon, hogy rohadnátok meg - már bocsánat...) -
#1 szép az obi a 4. képen.