Itt a szuperhős vígjáték előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a csávó a kis képen tiszta Nicholas Sarkozy 😄
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Jajaj… hát engem nem gyõzött meg… pedig imádom az ilyen paródia filmeket, de ezek a mostaniak… 😞
Hol vannak már a régi (számomra) szép idõk, mint Airplane 1-2, Top Secret, Csupasz Pisztoly 1-2-3, Nagy durranás 1-2, Mafia, Ûrgolyhók, Robin Hood A fuszeklik fejedelme, Bujj bujj ördög, Haláli Fegyver és a bár nem olyan jók, de a mostaniaknál mégis mérföldekkel jobb filmek mint az Osztály vigyáz, a Horrora Akadva 1-2 és a Sziki Szökevény.
Nálam David Zucker a legutóbbi filmjeivel (Scary Movie 3-4) elégé leírta magát.
Hol vannak már a régi (számomra) szép idõk, mint Airplane 1-2, Top Secret, Csupasz Pisztoly 1-2-3, Nagy durranás 1-2, Mafia, Ûrgolyhók, Robin Hood A fuszeklik fejedelme, Bujj bujj ördög, Haláli Fegyver és a bár nem olyan jók, de a mostaniaknál mégis mérföldekkel jobb filmek mint az Osztály vigyáz, a Horrora Akadva 1-2 és a Sziki Szökevény.
Nálam David Zucker a legutóbbi filmjeivel (Scary Movie 3-4) elégé leírta magát.
Szerinted mégis mirõl szól egy paródia????????????????
Csak úgy érdekelne.
Mert nem keverendõ a vígjátékkal...
Csak úgy érdekelne.
Mert nem keverendõ a vígjátékkal...
Ez rohadtnagy lesz. Végre feltûnik benne Leslie Nilsen is, aki már elég régóta elvan veszve. SZUPEEEEEEEEEEEEER!
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
LOL!Ez fasza lesz!Sztem azé egy Horrorra akadva szintet elfog érni<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
kaka
LeslieNilsen forever, nem öregszik 😊
Ha nem az idióta epic és hasonló mozik felé mennekel hanem tudják hozni a régi csupasz stb... filmek életérzést akkor nem lessz rossz...
Reménykedjünk... 😊
Reménykedjünk... 😊
Véééééééégre nem egy nyál tinikomédia ... na azokkal már tele van a hócipõm.
Meg kell nézni 😊
Meg kell nézni 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ez a lezlinilzen még él ??? <#ticking>#ticking>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Na ezt biztos nem fogom megnézni.Minden ilyen jellegü paródiában ugyanazok a "poénok" vannak.Szerintem szánalmas.
mintha én írtam volna a hozzászólásod. nekem ettõl a jó trailertõl rögtön beugrott az epic movie - imdb : 2.3. összevágták az ÖSSZES poént a trailerbe és ha moziban kellett volna végignéznem akkor biztosan rosszul leszek már az elsõ harmadánál.
de remélem david zucker nem rozsdásodott be, egy csupasz pisztoly szerû film szerintem már hiánycikk.
de remélem david zucker nem rozsdásodott be, egy csupasz pisztoly szerû film szerintem már hiánycikk.
\"The voices are back... Excellent.\"
Cikk címe alapján azt hittem SG csak most fedezte fel a Hancock-ot...de ez valami isten lesz,még csak nem is hallottam róla és mindjárt premier😊))
Csak nehogy itt is az összes jó poént a triulerben lássuk. 😊
De ha ki tudnak belõlle egy olyan Csupasz Pisztoly szerû folmet hozni az jólenne. 😊
És tényleg úgy látiom hogy mintha Leslie Neilsen nem öregedne? Így nézet ki 15 éve is. 😊 Jó újra filmben látni az öreget. 😊
De ha ki tudnak belõlle egy olyan Csupasz Pisztoly szerû folmet hozni az jólenne. 😊
És tényleg úgy látiom hogy mintha Leslie Neilsen nem öregedne? Így nézet ki 15 éve is. 😊 Jó újra filmben látni az öreget. 😊
szerintem nem lesz nagy, max erõsen közepes, ami már öröm lenne. ellenben az elõzetese nagyon jó. de nem mindegy, hogy 2 perc vagy 80 perc.
Uhh,már a tréler is nagy😊
Várom!
Várom!