17
-
#17 Ez a csávó a kis képen tiszta Nicholas Sarkozy :D -
Tom aHawk #16 Jajaj… hát engem nem győzött meg… pedig imádom az ilyen paródia filmeket, de ezek a mostaniak… :(
Hol vannak már a régi (számomra) szép idők, mint Airplane 1-2, Top Secret, Csupasz Pisztoly 1-2-3, Nagy durranás 1-2, Mafia, Űrgolyhók, Robin Hood A fuszeklik fejedelme, Bujj bujj ördög, Haláli Fegyver és a bár nem olyan jók, de a mostaniaknál mégis mérföldekkel jobb filmek mint az Osztály vigyáz, a Horrora Akadva 1-2 és a Sziki Szökevény.
Nálam David Zucker a legutóbbi filmjeivel (Scary Movie 3-4) elégé leírta magát.
-
debut12 #15 Szerinted mégis miről szól egy paródia????????????????
Csak úgy érdekelne.
Mert nem keverendő a vígjátékkal... -
#14 Ez rohadtnagy lesz. Végre feltűnik benne Leslie Nilsen is, aki már elég régóta elvan veszve. SZUPEEEEEEEEEEEEER! -
#13 LOL!Ez fasza lesz!Sztem azé egy Horrorra akadva szintet elfog érni -
Mister #12 LeslieNilsen forever, nem öregszik :) -
Prof William #11 Ha nem az idióta epic és hasonló mozik felé mennekel hanem tudják hozni a régi csupasz stb... filmek életérzést akkor nem lessz rossz...
Reménykedjünk... :) -
#10 Véééééééégre nem egy nyál tinikomédia ... na azokkal már tele van a hócipőm.
Meg kell nézni :) -
#9 ez a lezlinilzen még él ??? -
scagnetti #8 Na ezt biztos nem fogom megnézni.Minden ilyen jellegü paródiában ugyanazok a "poénok" vannak.Szerintem szánalmas. -
waterman #7 mintha én írtam volna a hozzászólásod. nekem ettől a jó trailertől rögtön beugrott az epic movie - imdb : 2.3. összevágták az ÖSSZES poént a trailerbe és ha moziban kellett volna végignéznem akkor biztosan rosszul leszek már az első harmadánál.
de remélem david zucker nem rozsdásodott be, egy csupasz pisztoly szerű film szerintem már hiánycikk. -
xido #6 Cikk címe alapján azt hittem SG csak most fedezte fel a Hancock-ot...de ez valami isten lesz,még csak nem is hallottam róla és mindjárt premier:))) -
Prof William #5 Csak nehogy itt is az összes jó poént a triulerben lássuk. :)
De ha ki tudnak belőlle egy olyan Csupasz Pisztoly szerű folmet hozni az jólenne. :)
És tényleg úgy látiom hogy mintha Leslie Neilsen nem öregedne? Így nézet ki 15 éve is. :) Jó újra filmben látni az öreget. :)
-
winnie #4 szerintem nem lesz nagy, max erősen közepes, ami már öröm lenne. ellenben az előzetese nagyon jó. de nem mindegy, hogy 2 perc vagy 80 perc. -
#3 Ez nagyon nagy lesz!:) -
gyuri12 #2 Uhh,már a tréler is nagy:)
Várom! -
#1 Ez egy olyan film amit igazán várok. Már az előzetesén is szakadtam :D :D :D :D