9
  • FTom
    Hmm hát én nem egészen így emlékszem a végére!! :D Bár Prof pm-be kérte és Te már lelőtted a poent.. a vége az hogy Trance napja magát a korok útját is megsemmisíti elpusztul a Főgonosz is, és Than Vedra visszatér (ez Kapitányunk otthona) a valós tér-időbe tehát hazatért..
    Kis kék bolygónk a pusztulás sorára jut így Főgépészünknek sincs már hova hazatérni.

Elfogyott a pénz ezért gyorsan rövidre zárták a történetet. Jó volt szép volt elég volt.Kifogyott belőle a szufla
  • bandypappa
    Hát hogy az 5. évadban ottragadnak a szifra rendszerben, találkoznak drago musevenivel, beka flashet nyomó faterjával, dilenröl kiderül hogy paradán és a mélységet is lenyomják a végén. Nagy kár hogy már vége, semmi befejezés csak lenyoták a mélységet elmentek a szifrából a korok útján oszt csók, semmi a csillagközösségröl, se a nietscheiekről csak azt mondja a végén, hogy majd máskor pihenek. Még 2 évad simán lenne az andromedában.
  • Prof William
    Mi a vége vagyis nemvég? Valaki pm -ban monja már el. Elég sokáig néztem de a végét asszem nem láttam...
  • winnie
    de. csak egy pillantás az eladási adatokra.

lévén, hogy 990-ért van és az ember inkább fizet annyit, mint 7990 forintot. (ld. a rex vagy a baywatch, sőt, a spooks adatait. az egyéni lemezeket veszik, az évadpakkokat harmadannyian sem.)
  • gabr
    "külön többen veszik meg."

nem veszik meg többen
  • sanner011
    Ez az az Androméda, amiben a Herkules-es csávó van?
  • bandypappa
    A trigalaxis legjobb sorozata az androméda meg a firefly. Nagyon hangulatos mind a 2, de sajnáltam az andromédát hogy befejezés nélkül ért véget! Nícseiek über alles! Harper úr a legnagobb arc.
  • winnie
    külön többen veszik meg.
  • Kobaljov
    Nem tudom mennyire van értelme 3 részenként kiadni, és nem egyben