Idő előtt ér véget az Odaát 3. évada
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azért hasonlítják az x-aktákhoz, mert az egyik rendezõje (Kim Manners) a supernatural-nál van.
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
hát szó ami szó, ahogy meghallottam a magyar szinkront kb 2 másodperc sem kellett ahhoz felálljak a tv elõl...
mellesleg nem értem hogy hogy a francba jön ez az x-aktákhoz, k*rvára semmi köze a 2nek egymáshoz, részemrõl mindkettõt szeretem, de teljesen más kategória
mellesleg nem értem hogy hogy a francba jön ez az x-aktákhoz, k*rvára semmi köze a 2nek egymáshoz, részemrõl mindkettõt szeretem, de teljesen más kategória
Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...
Ez milyen hozzaszolas volt ma'....
"Amerikában Supernatural, itthon mindenki csak Odaátként emlegeti "
Már az elsõ mondattól hánynom kell... Odaát??! Mien elcseszett nyomorék fordította ezt le? Tény, hogy ez nem az SG hibája, de hogy mért kell nekik is mindíg általánosítani az 1 jó kérdés... Mindenki... A másik meg az hogy a magyar szinkronja istentelenül szar az eredeti hanghoz képest. Ez a sorozat azon ritka szinkronizált csodák közé tartozik amik eredeti hangal csodásak viszont szinkronnal szemétbe való. BTW: Jöhetne már az S03E09...
Már az elsõ mondattól hánynom kell... Odaát??! Mien elcseszett nyomorék fordította ezt le? Tény, hogy ez nem az SG hibája, de hogy mért kell nekik is mindíg általánosítani az 1 jó kérdés... Mindenki... A másik meg az hogy a magyar szinkronja istentelenül szar az eredeti hanghoz képest. Ez a sorozat azon ritka szinkronizált csodák közé tartozik amik eredeti hangal csodásak viszont szinkronnal szemétbe való. BTW: Jöhetne már az S03E09...
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
hmm...ez a cikk most úgy mondja, mintha ez lenne az egyetlen sorozat, ami megsínyli a sztrájkot és csonka lesz....
most komolyan...szinte az összes sorozattal ugyanez történik, nem csak a Supnattal...
most komolyan...szinte az összes sorozattal ugyanez történik, nem csak a Supnattal...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Fogjátok be! Ez a legjobb sorozat! elmehettek ti a p*csá -ba az X aktával az egy szenny.. ennyi
Ez az egész sorozat a nyomába sem érhet az X-aktáknak. Bûn Mulderékhez hasonlítani. 😄
err... http://cryptozone.extra.hu
na emiatt is rivok egy vödörre valót. nincs is ennél nagyobb tragédia, hogy ezt a sok misztikus baromságot nem tudják megtoldani még pár résszel. gáz az egész.