29
-
#29 Hát nem, a PS részleg (PS2/PS3/PSP) kb 2X akkora forgalmat bonyolít le szoftver eladásokban mint az X!!!
A médiában másról sincs szó mint a PS3/X360/Wii trióról. Csakhogy ha az üzletet nézzük, akkor azt látjuk, hogy a Sony nagyon profin hajtja végre a generáció váltást. És ha azt nézzük, hogy pl a Wii igaz hogy új, mondhatni nextgen, viszont nem HD!, akkor bizony a PS2 teljesítményének is van hírértéke, mint ahogy jelentősege bizony van. -
muerte2 #28 Ez azért így korai. A szoftver eladásokkal keresik a nagy pénzt és abban még mindig veri az MS gyermeke.
-
#27 Europát gyak megnyerte, csak be kell söpörnie a nyereményt. Valószínűleg idén karácsonykor már megint Amcsira gyúrnak, szal szerintem megint kimaradunk a jóból.
Túl könnyen adtuk magunkat!;) -
#26 Márciusban jön haza haver. -
Zodd #25 A sony meg átgondolhatná picit a stratégiáját (hol mikor hozza ki a game-ket).
A eredményeikből is látszik hogy Európa az élretört, számomra talán ez a legjobb hír.
2006 2007
US 764e$ 758e$ -0.7%
EU 682e$ 842e$ +23.4% -
#24 Volt már... -
#23 Megvan már a PS3-ad?
;))) -
#22 "PS3 némely verziójával ami egyáltalán nem futtat ps3 gamét."
Offcorsz helyesen nem futtat Ps2 gamét. -
#21 "az X360, az előző el lett felejtve. És nincs is semmilyen kompatibilitás. Sony ebben nagyon veri. PS2-re még mindig van support, PSX játékok futnak PS2-n és ahogy lentebb olvashatjuk, PS2 játékok is futnak PS3-on:)"
Mhm az xbox360 a legtöbb Xbox1 játékot viszi, tehát van kompatibilitás, ellentétben a PS3 némely verziójával ami egyáltalán nem futtat ps3 gamét. Szal valamit esetleg kicsit (nagyon) félrenéztél, olvastál. -
#20 ÚÚ ez nagyon szar volt, ne kezdjük megint. -
atomkrumpli #19 esetleg venni egy PS2-t ? :-) -
floatr #18 Hát eléggé dőlt befelé a ház fala. Még a kiadói üzletágban is lehetett érezni függetlenül attól h ők maguk is rogynak megfelé. Nemtom ki volt a felelős a konzol üzletág gatyába rázásáért, de h a klasszikusokat idézzem "a szarból kormányozta vissza" a szekeret. -
Fre576 #17 Az igaz, hogy el lett felejtve de az x360 viszi az xbox játékokat ! -
dez #16 A 40GB-oson nem. Részben azért "olyan" olcsó. -
Loverman #15 És azt is érdemes megemlíteni hogy a Microsoftnál, ahogy kijött az X360, az előző el lett felejtve. És nincs is semmilyen kompatibilitás. Sony ebben nagyon veri. PS2-re még mindig van support, PSX játékok futnak PS2-n és ahogy lentebb olvashatjuk, PS2 játékok is futnak PS3-on:) -
dez #14 Nemrég még sokan azt gondolták a PS3-ról, hogy halálra van ítélve. (Már a Sonyt is temették... :P)
Mellesleg az Xbox360-asok kb. 30%-a nagyon is korai halálra van ítélve.. :) -
#13 "Főleg, ha be is akarnak vásárolni, és lehetőleg nem olyat, ami halálra van ítélve. Ezért is számít a dolog."
Hát jelenleg szerintem nem lehet olyan konzolt kapni ami halálra lenne itélve, legalábbis a mostani generációból. Wii, Xbox, Ps3, PSP, NDS, mindnek megvan a maga köre és létjogosultsága. Akármelyiket veszed egyik sincs halálraitélve. -
fflx #12 Ha ez valoban igy van, hogy az eloallitasi ktsg. kb $400, akkor az europai eladasokon szepen kaszalnak, ugye a 400 euros ar miatt... -
#11 Régen egy ps3 előállitási ára 800$ dollár volt , tehát minden egyes leszállitott gépen bukott a sony , nem is keveset , igy jött ki a veszteség , ma már kb annyiba kerül a konzol, amennyiért megveszed a 40gb verziót 400$ körül van , a kisker árrést nem nagy , ha jol tudom csak pár ezer forint , a szoftver eladásokon van a nagy pénz. -
dez #10 De, a PS3 "táltosodott meg", lévén jóval olcsóbb lett, mint korábban, kijött néhány exkluzív játék, amit hamarosan több követ, és a Blu-ray hajója is befutott.
Nem, már nem annyira veszteséges a PS3 gyártása - már kb. annyi, mint amennyiért adják. (Persze ez így még némileg veszteséges, mert ott vannak az árrések.)
Van egy olyan dolog is, hogy a konzolok háborúja. Egyesek számra ez is izgalmas. Főleg, ha be is akarnak vásárolni, és lehetőleg nem olyat, ami halálra van ítélve. Ezért is számít a dolog. -
#9 Ha olcsobb lesz en is fogok egyet venni, persze nem a jatekok miatt, hanem Cell-t nyuzni tudomanyos alkalmazasokkal. -
bobi64 #8 ez a hír tipikus reklám. sztem nem a ps3 táltosodott meg hanem a ősi ps2-es gép eladásai meg a psp-é még mindig nagyok.hihetetlenül tudnak ködösíteni a gyárak és a sajtó. gondolom még mindig irtó veszteséges a ps2-es hardver előállítása is, mint szokták könnyben úszó szemmel hangoztatni a gyártók. ők is abból élnek mint az öreg kohn a boltos: vasárnap zárva tartanak. amúgy meg kit érdekel? ki fene kezdte el ezt a hülye témát állandóan boncolgatni, hogy ki mennyit ad el? ez nem normális dolog. játékokról alig van szó már a fórumokon, csak az eladások, meg az értékesítések.... maaaaargit, nooormáális? -
#7 ezt nem értem , mi köze a NFL'08 ps3 as verziónak a redszerhez és a ps2 játékokhoz . A redszerfrissitésnek igen az a 2.10 a legutolsó -
#6 hoooo hoooo , a40gb változat nem viszi de a 60gb igen , vagy az amcsi 80gb is .
Valahogy úgy volt .
megjelent a ps3 japán usa verzióban benne volt egy ps2 grafikai (gpu), és központi chip (cpu). tehát ps3 ban benne volt egy ps2 is .
Eu 60gb és az Usa 80gb (ami nyáron jelent meg) már csak a gafikai chip volt benne a cpu szerepét átvette a Cell .
Sírt a nép drága a ps3 , Sony kivette a graf csippet is igy lett a 40gb verzió .
Kb ez a helyzet .
Itt a lista hogy az EU 60gb és az Usa 80gb mit támogat
Ps2kompatibilitási lista -
#5 Komoly kérdés:
ICO, SoTC, GOW 1-2-t próbáltad?
Ha ezek mennek, már veszem is... -
#4 Van már hozzá frissítés, simán viszi a PS2-es játékokat. pl az új NFL PS3-as játékon rajta is van a frissítés és a gyári PS2-es DVD-ket simán viszi. -
#3 Nálam a Sony PS3 egy arculcsapás, olyan érzés, mintha szembeköptek volna.
Képtelen vagyok lenyelni a szinte nulla Ps2 kompatibilitást.
Sokan erre azt mondják, hogy de az minek? Azért, mert PC-n sem mindig a teszem azt a Crysis-el játszom, hanem teszem azt a Dungeon Keepert veszem elő.
És PC-n ez nem gond!
A PS3 SOKKAL sikeresebb lenne, ha 99% kompatibilis lenne a PS2-es címekkel. Agyilag képtelen vagyok ezt feldolgozni, hogy mi a francért nem lehet ez megoldani? Ja, tudom vettem volna anno Japánban PS3-at... na hagyjuk.
Érdekes egy pici kézikonzolon PSP, NDS nótaszóval megoldottak ennél komolyabb dolgokat is. PSP-n mennek a PS1-es címek, az NDS lazán fogadja a GBA kazikat, de a SNES emuláció sem probléma.
Elegem van -.-
-
#2 Azért a cím igy egy kicsit erős szerintem , a ps3 hardwer része nem termel akkora veszteséget már amekkorát a szoftwer eladások és a két másik konzol (psp,PS2) nem tud visszarántani pozitivba . -
daneelolivaw #1 ááá,kell egy ilyen, csak sajna előtte be kell szereznem egy hdtv-t :(