16
Point & click kalandjáték
-
#16 már nem emlékszem, de én ezt használtam -
pala49 #15 a kriptában a tikos ajtót nem tudom kinyitni ui. Leonardo a faragás elött áll és az embereket eltakarja. van valakinek tippje mi a megoldás? -
#14 finished. annyira nem kötött le így a felénél leszedtem egy végigjátszást h felgyorsítsam a dolgot. sok helyen hibás a felirat és sok helyen a hangok össze vissza vannak - vagy éppen hiányoznak :) a graf tetszetős, a story se rossz.. de engem annyira nem győzött meg -
#13 tegnap este kipróbáltam egy fél órácskát.. eddig bejön :) nagyon tetszik a megjelenése! bár zavar h itt is mindig meglehet kérdezni uazt a dolgot :\ jobban szeretem mikor ha megbeszéltem vmilyen témát akkor azt már elszürkíti/kitörli
nomeg a naplónál is jó lenne ha írna vmi oldalszámot, v egyszerűen csak villogna a nyíl, h van új bejegyzés :) -
#12 Na vélemények?? -
#11 már zakatol is lefel..izé a postásbácsi gyün errefele
addig is dracula 3! -
#10 Remélem angolul van, nem németül, franciául,tlhIngan Hol-ul -
#9 Murder In The Abbey-PROCYON -
#8 pár új kép, nemsokára jön -
#7 pont most néztem hardwireden :) az ilyen rajzolt kalandtól mindig a régi szép idők jutnak eszembe.. monkey island 3 .. bestestestest :D -
#6 jónak tűnik -
#5 pojtenklik -
#4 jó lenne, de illetékes kéne
2 kép:
-
#3 a fő és alcímet nem kellene megcserélni? -
#2 valami kép vagy esetleg hivatalos oldal? -
#1 Kézzel rajzolt grafikával felvértezett point&click kalandjáték érkezik a német Crimson Cow-tól. A középkorban egy ódon apátságban misztikus gyilkosságok történnek, erre válaszként az egyház Leonardo főinkvizítort (az az a játékost) és segédjét, Brunot küldik az ügy kivizsgálására. Megjelenés idén.
Bocsi, de felcseréltem a címet, vki átírná?:)