21
-
HJPOWER #21 Olyan unalmas már, hogy mindig van egy szervezet aki harcol valami teljesen értelmetlen dolog ellen... -
Adamul #20 Pff, Amerika. Jellemző, nekünk magyaroknak szerencsére sokkal szebb, jobb filmjeink voltak. -
winnie #19 a producerek úgy hiszik, hogy sokat, bár az, hogy az egy dvd eladása utáni 4 cent helyett 8 centet akarnak kapni és a netes letöltésekből 0 helyett valamivel többet, nem tűnik soknak.
ellenben a mai hírek szerint akár a npokban is vége lehet a sztrájknak, mert jó úton haladnak a tárgyaló felek. -
blaze #18 Az ősz is megfelelt volna konkrét dátumként, de erre magam is rájöhettem volna az imdb-ről.:) Ez a válaszod volt, az ami igazán megnyugtatott:
"naná, hogy lesz 3. évad, miért ne lenne? sikersorozat, zabálja a nép, majdnem 1 millióan nézik, a csatorna legnézettebb sorozata."
Na de az írósztrájk az tényleg keresztbe tehet. Nem is értem, miért nem tudnak már végre megeggyezni, olyan sokat kérnek? -
winnie #17 ha konkrét dátumra gondolsz, akkor írd azt. bár nem elég konkrét az, hogy egy konkrét dátum plusz egy év? (hogy lenne már konkrét dátum. azt pár héttel, hónappal előtte szokták kitűzni, nem majd egy évvel.)
az 1. évad október 1-én indult, a 2. évad szeptember 30-án - gondolom nem azon múlik az üdvösséged, hogy október 5. vagy szeptember 28. lesz. (különben is, ha őszig tart az írósztrájk, akkor jóval több mint egy év múlva lesz.)
naná, hogy lesz 3. évad, miért ne lenne? sikersorozat, zabálja a nép, majdnem 1 millióan nézik, a csatorna legnézettebb sorozata. -
blaze #16 Konkrét dátumra gondoltam, különben meg van valami infód is, hogy biztosan lesz, vagy csak okoskodsz? -
winnie #15 akkor, amikor az 1. és a 2. is, csak adj egy évet hozzá. -
blaze #14 Lesz 3. évad? Ha igen, mikor? -
#13 doakes-ról már ne is beszéljünk :D
érdekelne, hogy szinkronizálják újra, amikor benyög egy sima "Fuck you, Morgan"-t. :) -
#12 Debrának télleg csúnya szája van :) -
#11 Ha nemadja le a CBS és valaki eszméletlenül rajong érte (mondjuk a könyv alapján):
az vagy már látta a Showtime -on (mert előfizetett), vagy szépen csendben töltikézte lefele, vagy megveszi az 1. évadot DVD-n $27.99 -ér -
#10 Egyetlen megbizhato modja van annak, hogy a gyerek ne nezzen devians tartalmakat otthon: ki kell hajitani a TV-t a p.csaba. Aztan lesz megegy plusz haszna is, mert amikor a Kedves Szulo este hazajon munkabol, az elso dolga nem az lesz, hogy beveszi magat a TV ele (a gyerekeit kozben meg az utca neveli), hanem van ideje foglalkozni a csaladjaval, gyerekeivel, hazastarsaval igy olyan moralis korulmenyeket teremteni ahova a gyereke haza megy (nem pedig haborus ovezetbe).
Aztan ezt folytatja igy tovabb a Kedves Szulo amig a gyerekei felnonek, ugy viselkedik, meg ugy el maga is, ahogy szeretne, hogy a gyerekei is viselkedjenek/eljenek. Erre szoktam mondani: "Legy olyan ember, mint amilyeneket szeretnel latni maad korul". Mellette meg ha van ido, tessek elovenni egy-egy tortenelmi konyvet, vagy irodalmi alkotast, olvasni egy orat vagy kettot, hogy elsajatitsa a szulo evszazadok alatt mas emberek altal leirt elettapasztalatokat, nezeteket, ismereteket, igy maga is szeleskoruen tajekozott, muvelt lesz, lesz mit atadnia a gyermekeinek, ha az elet nehez pillanatokat hoz lesznek valaszai, tudja formalni, alakitani az egyeniseget, atadni a sajat es masok elettapasztalatait. Aki ezt a parany aldozatot nem hajlando megtenni a sajat gyerekeiert, az valojaban nem szereti a gyerekeit, csak azt hiszi, hogy igy van.
Aztan ha mindenki igy nevelne gyereket, nem lenne a gyereknek oka elcsavarogni, elzulleni, masok ostoba/nevletlen kolykeitol atvenni hamis felnottevalas idealjait (alkohol, drog, cigaretta). Nem kell a gyereknek feltunoskodesi szindarabokat jatszani, hogy felnottnek erezze magat (pl. gyorhajtas, vandalkodas, iskolai meszarlas, interneten tomeges ongyilok, csocsduzzasztas, egyeb orjonges), hanem mire eleri azt a kort, a szuleitol mar megkapott annyi elettapasztalatot, hogy maga is belatja: "A felnottevalas a muvelt, tanult emberek elettapasztalatainak gyujtogetesebol, annak bovitesebol, majd atadasabol all". Ekkor mar nem kell neki a szinjatek, mert erett felnott emberek a tarsadalom komoly tagjakent fogjak kezelni.
Olyan egyszeru ez. -
winnie #9 persze, hogy időzónákra lebontva sugároznak. ami new yorkban 22 órakor kezd, az los angeles-ben is akkor. ezért van az, hogy amikor live sorozat megy (will és grace, west wing, vészhelyzet), akkor azt eljátsszák a keleti partnak, majd pár órával később a nyugatinak is.) -
sanner011 #8 lol XD -
Librarian #7 A kanadaiak a hibásak a fingós poénokkal... :P ENNYI. -
avman #6 abszolút nem vagyok képben ámerikai országoss tévéadó ügyileg, de vagy féltucatnál is több időzóna húzódik abban az országban, legalább 3-4 óra eltéréssel, ezt h oldják meg? úgy lenne értelme ugye, ha időzónákra lebontva sugároznának, de ez usákia, itt semmiben sem lehetsz biztos. -
gplay #5 Egyet értek veled. Mindent megtesz a kedves szülő, hogy "meg védje" gyermekét az ilyen "behatósoktól", vagy inkább, hogy a középpontba kerüljön? A gyerek meg le van sz@rva, mivel saját tv van a szobájába és a szülő nem akar a gyerek neveléssel foglalkozni ezért inkább mindent tiltsanak be. Nevettséges amit néhány "szülő" művel. És nem csak amerikában sajnos. -
#4 Ez tényleg az egyik legjobb sorozat amit mostanság néztem. Igazán kár lenne érte. :S -
dannyparker #3 Én azt nem értem, hogy mit vinnyognak a szülők, amikor annyi lenne a dolguk, hogy nem engedik megnézni a gyereküknek. Elmennek a végsőkig, csak a gyerekre ne keljen rászólni.
A sorozat pedig kurvajó. -
winnie #2 21 vagy 22, de ott más a rendszer, az országosság a probléma. országos adón 23.00 után nem megyk fikció, csak talkshow-k, híradók. -
Zedas #1 "ráadásul egy olyan embert heroizál, aki maga is sorozatgyilkos, ráadásul a motiváció meglehetősen kérdéses"
Imádtam mind a két évadot, de ott a pont. Egyébként ha kivágják a káromkodásokat, Dexter huga nem igazán fog látszani a filmen :)
Jó lenne tudni hogy hány órától sugároznák, mert ha 23h után, akkor igazából nem értem a problémát.