progi pendrive-on

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Megvan, de mondom, nekem nem sikerült indulásra bírnom.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

csgery
én olyanról hallottam, h Windows XP USB stick Edition... a lényege, h 60 mega, fontosabb rencerfájlokat tartalmazza, és elindul vele a géped... nemrossz ötlet, de sok progit csak a rendszerleíró adatbázis megbuherálása után lehet így feltuszkolni a pendrájvra.
NeoMaN
meebo

JAG1
Azt nekem nem sikerült beüzemelni.
Linux van, vagy 20 féle Pendriverról bootolható.
Használtam egy ideig a Slax-ot.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

ColdFire
linux is azt hiszem, bár cdrõl futtatható tuti van

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

bardocz
😮 és az menyire gyors,csakmert úgy anyival több hely lene gépen😄
Köszönöm a segitséget! Szuper az oldal!!!!!!

AMD Athlon x2 6000+, Gigabyte Gerorce 8600gt silent pipe 512mb, 2gb 800 mhz ram, Asus 16x dvd rw,

PíszLávJuniti
de van pendriveról bootolható XP is 😊
csak érdekességképpen

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Vorpal
MSN el gondok lesznek - viszont a SKYPE makulátlanul müködik.
A munkában én is ezt használtam - még cégen belüli kommunikációra is,
ajállom szeretettel.
Minden másra is vannak progik - kezd mindjárt egy portolható start menüvel , de van Thunderbird és Firefox is - az alapcsomag mellé tartozik a KeePass is,D

portablefreeware a legjobb

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Köszönöm a segitségedet! Amit irtál, bejött, mûködik!

AMD Athlon x2 6000+, Gigabyte Gerorce 8600gt silent pipe 512mb, 2gb 800 mhz ram, Asus 16x dvd rw,

Bocs, gyenge vicc volt. 😊

Dj Faustus
Hordozható ingyenes programok - van két MSN-klón is (Miranda, Pidgin).
MSN Messenger weben keresztül

Igazad van!! Kérlek tanits!!!!!!!

Lehetne egy kicsit pontosabb leirást, segitséget? Egyébként a messengert szeretném futtatni, úgy, hogy ne keljen telepiteni a másik gépre!!

Alexease
Attol meg jarhatsz iskolaba😊 <#vigyor3> Az ember holtig tanul😊 <#zavart1>
fifi
én a melóban eredményesen játszottam úgy, hogy a komplett telepített könyvtárat kiírtam, aztán egy az egyben felmásoltam...
ugye nem lehet telepíteni semmit pont a registry miatt csak rendszergazdinak, nekem pl nem...
hogy ez Messengerrel megy-e nemtom...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nem suliba kell! 46 éves vagyok!!

Alexease
Ezeket a (modositott) progikat altalaban "Stick Edition"-nek vagy "Portable"-nek hivjak, igy keress rajuk (Google).
Kérlek magyazázd el nekem légyszi hogy pontosan mit kell ehez csinálnom!!

Amennyiben iskolából akarsz chatelni, nem. Iskolában tanulni kell.

Viccet félretéve,meg lehet, ha meg tudod érteni a befogadó számítógéppel, hogy a program telepítve van. Csak egy kis rendeszerleíró adatbázis-buheráció kérdése.

Hali! Meglehet-e azt csinálni, hogy pendrive-ra föltelepitek egy programot, pld Windows Live Messenger, és ezt a progit azután bármilyen másik gépen futtatom? Úgyhogy csak a pendrive-ot keljen bedugni a másik gépbe! Tehát a progi pendrive-ról mûködjön!!!