22
Progi pendrive-on
-
#22 Megvan, de mondom, nekem nem sikerült indulásra bírnom. -
#21 én olyanról hallottam, h Windows XP USB stick Edition... a lényege, h 60 mega, fontosabb rencerfájlokat tartalmazza, és elindul vele a géped... nemrossz ötlet, de sok progit csak a rendszerleíró adatbázis megbuherálása után lehet így feltuszkolni a pendrájvra. -
#20 meebo -
#19 Azt nekem nem sikerült beüzemelni.
Linux van, vagy 20 féle Pendriverról bootolható.
Használtam egy ideig a Slax-ot. -
#18 linux is azt hiszem, bár cdről futtatható tuti van -
#17 :O és az menyire gyors,csakmert úgy anyival több hely lene gépen:D -
misike02 #16 Köszönöm a segitséget! Szuper az oldal!!!!!! -
#15 de van pendriveról bootolható XP is :)
csak érdekességképpen -
#14 MSN el gondok lesznek - viszont a SKYPE makulátlanul müködik.
A munkában én is ezt használtam - még cégen belüli kommunikációra is,
ajállom szeretettel.
Minden másra is vannak progik - kezd mindjárt egy portolható start menüvel , de van Thunderbird és Firefox is - az alapcsomag mellé tartozik a KeePass is,D
portablefreeware a legjobb -
misike02 #13 Köszönöm a segitségedet! Amit irtál, bejött, működik! -
Vlala #12 Bocs, gyenge vicc volt. :) -
#11 hozzászólások között a helyes link a portable msn-hez (elvileg, nem próbáltam még) -
#10 Hordozható ingyenes programok - van két MSN-klón is (Miranda, Pidgin).
MSN Messenger weben keresztül -
misike02 #9 Igazad van!! Kérlek tanits!!!!!!! -
misike02 #8 Lehetne egy kicsit pontosabb leirást, segitséget? Egyébként a messengert szeretném futtatni, úgy, hogy ne keljen telepiteni a másik gépre!! -
#7 Attol meg jarhatsz iskolaba:) Az ember holtig tanul:) -
#6 én a melóban eredményesen játszottam úgy, hogy a komplett telepített könyvtárat kiírtam, aztán egy az egyben felmásoltam...
ugye nem lehet telepíteni semmit pont a registry miatt csak rendszergazdinak, nekem pl nem...
hogy ez Messengerrel megy-e nemtom... -
misike02 #5 Nem suliba kell! 46 éves vagyok!! -
#4 Ezeket a (modositott) progikat altalaban "Stick Edition"-nek vagy "Portable"-nek hivjak, igy keress rajuk (Google). -
misike02 #3 Kérlek magyazázd el nekem légyszi hogy pontosan mit kell ehez csinálnom!! -
Vlala #2 Amennyiben iskolából akarsz chatelni, nem. Iskolában tanulni kell.
Viccet félretéve,meg lehet, ha meg tudod érteni a befogadó számítógéppel, hogy a program telepítve van. Csak egy kis rendeszerleíró adatbázis-buheráció kérdése. -
misike02 #1 Hali! Meglehet-e azt csinálni, hogy pendrive-ra föltelepitek egy programot, pld Windows Live Messenger, és ezt a progit azután bármilyen másik gépen futtatom? Úgyhogy csak a pendrive-ot keljen bedugni a másik gépbe! Tehát a progi pendrive-ról működjön!!!