Lehallgatná a Skype-ot a német rendőrség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://szabadszaj.extra.hu/index.php?page=100
avagy a világkormány bemutatkozik
3 órányi videó, mindenki eldöntheti hogy elhiszi vagy sem, mindenesetre a második/harmadik rész igencsak elgondolkodtató ilyen hírek kapcsán
avagy a világkormány bemutatkozik
3 órányi videó, mindenki eldöntheti hogy elhiszi vagy sem, mindenesetre a második/harmadik rész igencsak elgondolkodtató ilyen hírek kapcsán
Nyugott lehetsz hogy nem fog sikerülni a német gagyi fakabátoknak a Skype-s fiúkat befûzni hogy mostantól nekik hajtsák a vizet, vagy ha mégis akkor van kb. 5296178567863753764578 Skypehoz hasonló vagy majdnem ugyanolyan program pl.: Freecall ami még ráadásul többet tud , vagy legalább ugyanazt és ugyanúgy és akkor elmehetnek az ilyen gyökér fakabátok az édesanyjukkal ... egy szép melegházba. <#boxer>#boxer><#duhos2>#duhos2>
Ki nem szarja le a Visztát?
jah, félreértettem - manapság nem lehet tudni, hogy a -ba/-be valójában -ban/-ben akar-e lenni vagy sem 😊
túristák özönlöttek németekhez? nem róluk mondom hanem hozzájuk nem szívesen megy így az ember. Kb a diktatrák rendõrségei álmodtak ilyesmirõl. Minden megengedett lessz nálluk az gáz. Kb mint amerikában ahol hónapokra lecsukhatnak, magyarázat nélkül a terrorizmusra fogva az egésszet.
A régi náci németországba sem sok embernek volt kedve kirándulni. Ugatnak kínára, meg más országokra hogy mit csinálnak, közben ugyanúgy gondolkoznak mint ahogy a diktatúrákban szokás. Nemsokárra elektronikus pórázt is felszereltetnének szerintem ami rögzíti hol,mikor, mit csináltam.
Németországból már jó régóta érkeznek a megdöbbentõ hírek.
"tiszta szerencse, hogy nincs egy ismerõsöm se németországban, eszem ágában se lesz többé esetleg oda kinézni, akár nyaralás szempontjából sem."
Szívembõl beszélsz bárcsak mindenki így gondolkozna...
"tiszta szerencse, hogy nincs egy ismerõsöm se németországban, eszem ágában se lesz többé esetleg oda kinézni, akár nyaralás szempontjából sem."
Szívembõl beszélsz bárcsak mindenki így gondolkozna...
Hát remélem nem sikerül nekik. A fejlesztõket se kényszeríteni. Ez a terrorista kamuduma borzalom. Valószínûleg nem véletlen, hogy pont nekik volt Franz Kaffkájuk. Akinek az idevágó könyvcíme: A megfigyelõk megfigyelõjének megfigyelésérõl.
De szívesen lenne bármelyikünk a megfejtésre szakosodott hivatásos hacker cég helyében. Asszem nem kormánymegbízással büntetik a dolgot - bár egy ilyen hivatalos megbízás jogi precedens is lehet (ha megbízás kiadható rá, szerzõdéssel szabad, ugye). Viszont ahogy olvason a hozzászólásokat, néhány hétre elég jól fizetõ meló.
De szívesen lenne bármelyikünk a megfejtésre szakosodott hivatásos hacker cég helyében. Asszem nem kormánymegbízással büntetik a dolgot - bár egy ilyen hivatalos megbízás jogi precedens is lehet (ha megbízás kiadható rá, szerzõdéssel szabad, ugye). Viszont ahogy olvason a hozzászólásokat, néhány hétre elég jól fizetõ meló.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
nem úgy megy az hogy egyszercsak elfingja magát egy ilyen okostojás megfigyeltetési miniszter hogy mostantól meg kell figyeltettettettettettettettetni a Szkájpizókat.... muhahahaha
" ... ezeket pedig egyáltalán nem könnyû visszafejteni..."
még jó hogy nem sikerült feltörni... asszimetrikus kódolást a majdnem lehetetlen és b*zi nehéz között vagy inkább az elb*szott bonyolult és a teljesen lehetetlen közt lehet csak visszafejteni a technika mai állása szerint 40 csillió év alatt.
Okos programozók pedig nem azért írták meg az elkódolási algoritmust hogy okostojás zsírfejû megfigyelõ politikusok belepöffeszkedjenek a monitoromba.
még jó hogy nem sikerült feltörni... asszimetrikus kódolást a majdnem lehetetlen és b*zi nehéz között vagy inkább az elb*szott bonyolult és a teljesen lehetetlen közt lehet csak visszafejteni a technika mai állása szerint 40 csillió év alatt.
Okos programozók pedig nem azért írták meg az elkódolási algoritmust hogy okostojás zsírfejû megfigyelõ politikusok belepöffeszkedjenek a monitoromba.
Ezzel nem értek egyet - a legkényelmesebb módszer a
Man in the middle módszer,és ezt állam bácsi minden nélkül megteheti.
Mig egyes klienseket hosszas becserkészés után lehet lehallgatni,
addig ezzel a módszerrel egész államokat lehet - lásd Echelon.
Ergo : nem - nemkamu - tottális ellenõrzés.
Man in the middle módszer,és ezt állam bácsi minden nélkül megteheti.
Mig egyes klienseket hosszas becserkészés után lehet lehallgatni,
addig ezzel a módszerrel egész államokat lehet - lásd Echelon.
Ergo : nem - nemkamu - tottális ellenõrzés.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Elmondtam mar tobbszor, hogy VOIP-t nem igy hallgatnak le, hanem telepitett kemszoftverekkel. Ez az egesz hir egy hatalmas csali nem mas, hogy bunszervezetek tapadjanak ra a VIOP rendszerekre, mivel azok sokkal olcsobban hallgathatok le.
Ugye nyilvan nem kell horribilis eves illeteket fizetni telefonszolgaltatoknak es a kutya sem tudja meg ha egy allami szervezet eppen erre fanyalodik. Ennyi, egy nagy kamu az egesz.
Ugye nyilvan nem kell horribilis eves illeteket fizetni telefonszolgaltatoknak es a kutya sem tudja meg ha egy allami szervezet eppen erre fanyalodik. Ennyi, egy nagy kamu az egesz.
jah kezdem én is így érezni. Nagyon szeretik a totális diktatúrát úgy néz ki.
állati pont ezt olvasom
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
Nekem azért gyanus, hogy errõl ilyen nyiltan beszélnek.
Gondolkodtunk már a német telkom és a skype kapcsolatáról?
A reklám az reklám - ha fel akarnák törni nem nagypofával megirnák elõször.
Gondolkodtunk már a német telkom és a skype kapcsolatáról?
A reklám az reklám - ha fel akarnák törni nem nagypofával megirnák elõször.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Azért ez elég dúrva hogy a kormány minden retorzió nélkül megbízhat cégeket titkosító megoldások feltörésére. <#boxer>#boxer> Én a skype-ot fejlesztõk helyében egy erõsebb algoritmusra vagy erõteljesebb megoldásra térnék át a közeljövõben. Most csak gondoljatok bele a programot úgy reklámozzák hogy titkosított csatornán kommunikál,namost ha netán sikerülne feltöretnük ezzel a céggel, mi a garancia arra hogy más kormány nem fog hasonló lépéseket tenni?? <#conf>#conf><#duhos2>#duhos2> Ez már a személyiségi jogok megalázása nem ?? Meg innentõl bárkit lehallgathatnak attól függetlenül hogy terorrista gyanús vagy nem. Kész káosz az egész. <#wow3>#wow3>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Mi ez a fene nagy terrorista hajhászat Németországba, ezt mivel indokolják?
Volt valami merénylet, fenyegetés mostanába?
Híradót nem nagyon nézek, azért kérdem 😊
Volt valami merénylet, fenyegetés mostanába?
Híradót nem nagyon nézek, azért kérdem 😊
Majd a csúnya terroristagyanús személyek egy vpn mögé felhúznak egy asterisket, és telefonálnak tovább, esetleg további titkosítással...
Szerintem, ahogy a telefontársaságoknál és egyes szervertermekbe már ben van a lehallgatást segítõ, rendõrséget kiszolgáló technika, kereskedelmi szoftverek sem fogják elkerülni a sorsukat, lesz rá majd jó eus törvény. 😉
Legjobb emlékezetem szerint ssl-t használnak és magát az ssl-t még nem sikerült ezidáig senkinek sem feltörnie. (Igaz voltak olyanok, akiknek sikerült visszafejteniük egy egy kódolt üzenetet, de ott nem magában az SSL-ben, hanem az ssl-en alapulo szolgáltatásban volt a hiba)
"A Skype fejlesztõi egyelõre elzárkóznak a nyilatkozattételtõl"
Azért el lehet képzelni, hogy mit gondolnak errõl. Ha nem zavarná õket, hogy le lehet hallgatni a beszélgetéseket akkor most se menne kódolt formában. Ezért szerintem, ha sikerül feltörni a kódolást akkor a következõ verzióban már másikat, erõsebbet fognak használni. Nem tudom milyen titkosítást használnak, de mivel a cikk szerint egy elterjedt titkosításról van szó nem csak a SkyPE-nek okozna gondot, ha a titkosító algoritmus törhetõ lenne.
Azért el lehet képzelni, hogy mit gondolnak errõl. Ha nem zavarná õket, hogy le lehet hallgatni a beszélgetéseket akkor most se menne kódolt formában. Ezért szerintem, ha sikerül feltörni a kódolást akkor a következõ verzióban már másikat, erõsebbet fognak használni. Nem tudom milyen titkosítást használnak, de mivel a cikk szerint egy elterjedt titkosításról van szó nem csak a SkyPE-nek okozna gondot, ha a titkosító algoritmus törhetõ lenne.
Egyetértek.Szerintem amit mostanában csinál a német kormány az enyhén szólva is túl reagálás, minden túlreagálása.Lassan elfog jutni oda ahol régebben volt csak most nem a zsidók lesznek az üldözöttek hanem a terroristagyanús személyek. Persze egy kormánynak megkell védenie a polgárokat a gond inkább az hogy a terroristagyanús személy kifejezés elég sok emberre alkalmazható ha kellõ képpen tág értelemben nézzük. Úgy gondolom hogy amit csinálnak az elõbb utóbb vissza fog ütni rájuk, hiszen már kezdenek átesni a ló másik oldalára ezzel a sok korlátozással lehallgatással ellenõrzéssel meg kitudja még mivel. Remélem nemfognak bekattani és ha még is akkor az unió rájukszól majd valamikor.