Lejtőn a Cloverfield - lesz 2. rész?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugyan, olvass már vissza kettõt, mondjuk.

(a blair witchben mit akartál látni? szellemet? olyasmik nem léteznek. máris oda lett volna a poén, hogy dokumentumfilm-szerû)
HI! Valaki tudja hogy ez is valami kamu film mint a Blair Witch vagy it azért lehet szörnyeket is látni 😛? avgy az a szörnyû hogy nagy kacsa ez is hogy minél többen nézzék meg kiváncsiságból?<#zavart2>
Hú, de oltári szar volt a blair witch. Bánam azt az 500 forintot még mindig, amit kiadtam rá.
Akit érdekel, hogyan néz ki a szörny : http://www.youtube.com/watch?v=tiLudiXnFHM

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Mellesleg, milyen elõzményt szeretnél? Nem baj, hogy egy vizi szörnyrõl van szó?

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Minden Blair Witch koppintásnak ilyen a vége, mivel eleve nem is lehet más!

szerintem meg önálló filmként qrvajó. Csak éppen alig volt köze az elsõhöz.
Elõzménye attól még lehetne, mondjuk sztem jobb lenne ha nem lenne 😊
Amugy nem kellett volna elmondani h mi a vége... mind1

Ennek hogy lehetne már második része, amikor olyan a vége mint a Blair Witch filmek? Meghal mindenki, kamera szétmegy, aztán jóvan!

Van folytatása... és elég gány lett... Mondjuk nekem az elsõ rész se tetszett...

http://imdb.com/title/tt0229260/
akyyy
inkább a blair withcet folytatnák. nem baj ha nem hajaz az elsõ részre, lehet bele tenni midenféle efektet is akár, és egy fasza horrort vinnének legalább tovább😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

newil
Hát sztem a 2. rész nem várható,hogy sikeres lesz annyira mint most az elsõ.
Ez újdonság volt,hogy cgi-vel megtoldott kézikamerás áldoku módjára filmezték. A második sztem már nem "ütne" ekkorát.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Törölt felhasználó
A film 25 millióba került, és per pillanat 81 milla a bevétele. Kell ennél több?