12
-
ManiaCop #12 En nemreg olvastam el az egesz storyt,mindenkinek csak ajanlani tudom magasan jobb
mint filmek es sorozatok 95%-a...(van mondanivaloja a dolognak,es mar ez is nagy dolog manapsag (im legend az y hoz kepest egy adag...) -
Hoz_Hun #11 Köszi. Ma be is gyűjtöttem a teljesset a netről. Angol de az nem probléma. 60 részes, kár hogy nálunk eddig csak 6 részig jutottak. Tegnap vettem meg mind a négy Vertigot és kissé sokkot kaptam, amikor csak úgy befejeződött. Ha jól olvastam önnáló füzet lesz belőle, ha folytatják. Az jó lenne főleg ha ezt a párat is egybeszedve kiadnák újra, nem ilyen keveredve más történettekkel (azok nem annyira érdekelnek).
Ma olvasom tovább. :D
Ahogy belenézegettem, eszméletlen jó kis képregény ez. 60 résznél be is fejeződik, így nem kell aggódnom sem, hogy aztán mi lesz. :) -
#10 Eledig jah.
Bár spidertrom.hu-n kinn voltak a magyar fordítások, plusz a tórent csodás hatásáról nem is mesélek (igaz angol tudás elkél).
A vertigo féle gyűjteményes kiadások meg szép lassan jönnek. Hisz az y mellet a constantine és a prédikátor is benne van így 1-2 fejezetnél többet nem tudnak lefordítani olyan gyorsan, plusz a szép papírminőségről ne is beszéljünk.
Kicsit elkalandoztam szóval ha ténleg érdekel az Y az utolsó férfi sztorija akkor vagy vertigo könyvek megvárása vagy torrent. -
Hoz_Hun #9 Bakker csak annyit adtak ki nálunk ami a négy Vertigo-ban benne van?!? -
#8 Ha tudni akarod olvasd el a képregényt ott elég részletesen foglalkoznak hogy mért pont a dokinő által készítet magzat klón világja jövetelekor és azzal halálával haltak ki a férfiak. Plusz hősünkről is kiderül egy és más hgoy mégis hgoy élte túl. -
matt taylor #7 De a többi férfi mitől hal ki? -
Hoz_Hun #6 Kicsit emlékeztet a sztori a Merle: Védett férfiak című könyvéhez. Azt nagyon szerettem. -
Hoz_Hun #5 -
#4 Szerintem ugyan ez lenne ha a nők elntűnnének... Sőt... -
juzosch #3 Istenkirály ez a történet:D:D:D -
#2 A képregény sztorija messzemenőkig nem hasnló a mostanában megjenet I am a legend féle sztorival.
A történet röviden:
Egy elég elismert orvosnőnek épp a munkahelyén folyik el a magzatvizet. Ezzel még ognd nem lehet de hamar kiderül hgoy a doktornő saját maga alkota meg a magzatot és mivel nem votl kisérleti nyúla így magának adta be.
Igen ám de ennek következtében mikor gyermeke holtan jönn a világra. A világ összesrészén minden férfi kihal! Egy hím nemű sem marad életbe mg az állatoknál is a nöstények maradnak.De valami csoda folytán hősünk és annka hím majma mégis túlélik az egészet.
Inenntől a sztori nagyából kitalálható hogy hősünk először jó viccnek tarja hogy övé a világ összes nője...igen ám de azzal nem számolt hogy ez a sok nő, órák leforgása allat teljes káoszba folytja az egész világot. Amerikában a jobb oldali politikus nők fegyverekel akarják megszerezni a fehérházat megjelennek a motoros amazonok, Arábiában a terrorista nők keresik hősünket stb.
Én speciel örülök hogy megfilmesítik mert ténleg egy elég jó képregény sorozat. Bár a végefelé már nem annyira katarzis érzetű de a finálé mindenért kárpótol. Ha pl női verzióval csinálták volna meg, abból elég szaftos botrány lett volna. De így pl egy érdekes sztori jött ki amit mindneki szívesen elolvas akár legyen nő akár férfi. -
#1 Hmmm... miért kell egy ilyen cikkben kétszer leírni ugyanazt? Értem én, hogy kell prológus meg minden, de picit zavaró. Egyébként most ennyire trendi ez az "én vagyok az utolsó ember" dolog? Most akkor egy évig csak ilyen filmek lesznek?
Bár az alaptörténetet nem ismerem, uh. lehet utánaolvasok majd...