6
  • arrakistor
    #6
    most magyarul is leírom amit pár sorral lejjebb: a telefonod ingyen (a havi WAP díjban foglalt árat kell csak fizetni) is meg tudja jeleníteni a google-t és szinte bármilyen oldalt köztük az sg.hu-t is. egyszerűen telepítened kell rá egy Opera Mini böngészőt... vagy a nemsokára érkező Firefox mobil változát.
  • arrakistor
    #5
    most hova kak*ljak? a csákó vajon kajakra aszt hiszi hogy ő szülte a spanyolviaszt?

    az Opera Mini évek óta bármelyik (CLCD1.0 MIDP2.0) Javás telefonon
    (a piacon ma kapható telefonok 98%-a (!))
    telefonra optimalizált HTML kódra és képekre optimalizál szinte bármilyen kontentet , a legújabb Opera Mini 4.0 pedig dinamikus és Javascriptes kontentet is elég szépen megjelenít... és a telefonok túlnyomó részének a beépített WAP-HTML böngészője is elég jól meg tudja jeleníteni a HTML oldalakat.

    Ez a cikk inkább egy reklám egy "idedobd a lóvédat, ha sok van" című "totálfelesleges" és feltehetően gagyi szolgáltatásnak ...
  • Adamul
    #4
    én nem rögtön és nem a mobilomra és nem szervert de atöbbi stimmel :D
    Szal én a laptopomra akarom letölteni MAJD ien nettel ha lemegy az ára és a vonatról tok pl INGYENES linux torrent fájlokat letölteni :D
  • Wilddog
    #3
    Letöltések? Höh... ne akarj rögtön torrent warez szervert a mobilodra. :)
  • Adamul
    #2
    Valamint hiába mondja h ellenfele lehet akár az adslnek is, mer amíg 10gigát is csak horror összegekér lehet letölteni addig esély sincs mondjuk 100-ra mint pl adsl/cable esetén ami pedig teljesen valós példa. Amire ő haszálja (mostmár ingyen) a bögészés, keresés arra oké h jó de arra a GPRS is jó, sőt én úgy tudom h gyorsabb mint 56K(!), de letöltésekhez nem jó.
  • pepe003
    #1
    Az ötlet jó,de ahhoz hogy nagy sikere legyen, drasztikusan csökkenteni kell a mobilnetek árait.