John Rambo - Senkit sem kímél

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap néztem meg a filmet. Nem kaptam levegõt, egyszerûen hihetetlen volt!!!
Ilyen jól már rég éreztem magam moziban, csak kár hogy hamar vége lett!
5. részt a népnek!!! KELL 😄 Végre újra gyerek lehettem+! Köszönöm Stallone!

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"

Risu Führer
hát basszus ledöbbentem.ez a film igen jó.a sztori, a jelenetek, az akció.minden.sztem jó hogy nem az egész az akcióra épült mert most már nem állná sztem meg a helyét egy Rambo 2 vagy 3 féle akciófolyam.bár a kritikusok mind a 2 és a hármat lehúzták de nekem mind a 4 epizód kibaszottul kurvára nagyon tetszett.bár azért a vége...vazz beszarás

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Magnum PI
Miután megnéztem a film, felhívott a haverom hogy milyen volt ,de nehogy spoilert mondjak. Mondok neki: bazdki ez a Rambo, itt nincs spoiler. Rambo megy és megöl mindenkit. Ebben az évben nem tudom hogy fog-e film ennyire kellemes 1,5 órát adni. Csak leültem, és átmentem alfába, és néztem a filmet. Hihetetlen volt.

Én tegnap láttam és nekem is kibaszottul tetszett bár a stori elég gyenge volt. Ettõl függettlenül ezermilliószorszer elvezetesebb mint az AvP2.

Kár, hogy ilyen rövid lett és meg egy normális helikortert sem lõ Rambo...ebbõl látszik, hogy változnak az idõk 😊
Tán inkább egyszerre forgatták a két filmet.
Csak a Rocky elõbb került mozikba.
antgecc
Nah tegnap megnéztem én is a filmet. A sztori végtelenül egyszerû és fantáziátlan: probléma adódik, rambót megkérik oldaja meg, rambó megy megoldja.

De! Ebben a filmben tökre nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy milyen is a háború és a halál. Hogy milyen érzés olyan helyen élni és harcolni. És a film ezt hihetetlenül visszaadta. Borzongtam, izgultam, gyûlöltem és majd kiugrottam a bõrõmbõl örömömben, mikor Rambo nekilátott a darának. A fegyverek nem olyan menõ hangon durrogtak, mint egy vagány akciófilmben, hanem valósághûen, petárda hangon csattanva sültek el. Olyan hangosan, hogy érezni lehetett az erejüket.

Azt, hogy mi miért történik úgy ahogy Burmában, a filmbõl nem derült ki, mert mint mondtam, egyáltalán nem ez volt a lényeg (sztem). Hanem az, hogy milyen borzalmas egy emberi halál, plána ha ilyen kegyetlenül következik be.

Nem akarom túllihegni, nem vagyok filmkritikus is író, de ez a film iszonyat jó volt. Ahogy öcsémnek is, nekem is ez volt életem legjobb mozis élménye és talán az egyik legjobb film is, amit láttam.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Én sem vagyok az a moziba járós tipus (inkabb kivárom a tékát) de ezt nem hagyhattam ki és megnéztem "nagy vásznon" 😊
Szerintem is marha jó lett....pontosan erre számítottam, hihetetlen látványos jelenetek voltak benne az tuti.
John Rambo: Fantasztikus látvány, szokásos Rambos sztori

ui: csak ajánlani tudom 😊
Na ma megnéztem a filmet. Pontosan azt kaptam amit vártam. Fatalytik, brutalytik minden mennyiségben!<#violent><#eplus2><#hehe>Marha jó volt! Tetszett!

Glutamin
Az nem botox hanem növekedési hormon. Sztem egyébként meg Sly annyira megörült a Rocky-ban elért formájának (fizikum), hogy gyorsan leforgatták a Rambót is amíg össze nem szakad😄

Ez a Julie Benz barna hajjal már egészen komolyan néz ki. Sokkal jobb mint a szõke változat. Bár tény, hogy a Dexterben a szerepe sem a férfifaló volt.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Pluskast
Az 5. rész mikor jön? 15 év múlva? Rambó a nyugdíjas házban kinyírja az öregeket mert nem kapta meg a reggeli barack kompótját<#idiota>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kmarha
hihetetlen.. mire nem képes a film.. még aki egyébbként el sem menne moziba, erre az is elmegy 😄

Már én is várom, hogy megrohanhassam a jegypénztárt! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

LoCk
Eddig igen jó kritikát kapott.
http://imdb.com/title/tt0462499/
<#nezze>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

gondoltam besegítek magamtól😊

Sir Quno Jedi
Mindenki vegyen 2-3 jegyet fejenként, hogy támogassuk a veterán rambók szeretet otthonát!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

erre megyunk mad 😄
narumon
Hát ezt én is eredeti mozifeelingben fogom nyomni az tutter. Stallone megérdemli hogy támogassam némi forinttal 😄

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

én már fél éve nem voltam moziba, de ezt istenemre megnézem: Stallone FOREVER!!!
oszt téged kikérdezet? 😄
már leírta,hogy kiszedték<#nezze><#falbav>

hát mindannyian örülhetnénk ha így néznénk ki 60 évesen
bár itt szerepet kapott a botox is 😊 de ki nem élne vele ha tehetné 😊
dúrva lenne így nézne ki a nagypapám

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

és õt hol látod a képeken?
BiG G
õróla vón' itten szó <3

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
lol'd kiszedték -.- pedig olyan szépvolt :o

rigidus
> Ebben jól mutatott a felpumpált izomzatú Stallone géppisztollyal a kezében, hullottak benne az afgánok rendesen

Vagy inkabb az oroszok, nem? Az afganok szovetsegesei voltak. Ebben a filmben mutatkozik meg egyebkent az USA igazi oldala, ahogy a 80-as, 90-es evekben tamogattak Afganisztant, bemutattak az orszag tortenelmebol egy szakaszt es azt, hogy az afganok BARMI aron megvedik a hazajukat (nem ugy mint a magyarok, ugye). Most pedig eleg korulnezni az usa media propaganda kornyeken, az afganok a rosszfiuk, irtani kell oket. Afganisztan az USA elsodleges heroin/opium beszallitoja.

Erdekes egybeeses, hogy az invazio elott evekkel, honapokkal az Afganok folyamatosan csokkentettek az exportot az USA fele, a lerohanas utan pedig hirtelen helyreallt a "normalis" forgalom.

Az a szivaros kép nagyon ott van. Bazz, hatvan éves vagy sem nem kötnék bele.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Erre tényleg kiváncsi vagyok és várom. <#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

???

"A John Rambo február 7-i hazai premierjéig hátralévõ pár napot..."

Idióta!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Na ha lesz a mozikba megnézem,ha csak ezt is be nem tiltják mint a fürész 4-et.
Már hallom a visszhangot hogy az erdös jelenetnél 2-3 millio szunyog halt meg és ez nem tesz jót az ifjuságnak mert eröszakra össztönzi öket a szegény rovarokkal szembe.<#taps><#vigyor2>
Az a szivaros kép ba***tt jó...
ja végülis a növi megteszi a hatását.bár több képet elnézve azért svarci is egész jól tartja magát : kép1
Seth
Ezen milyen komoly arcát vág már 😄

PSN ID.: Beegabor

Stallone azert nem esett ugy szet oregkorara, mint az a szegeny terminator 😊

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

bertino
birom az ilyen "behind the scene" képeket, ezek jok <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nyugodtan megnézhetitek, arra amit az ember elvárna kíváló. A sztori totál zéró (nem rossz, csak nincs, illetve a forgatókönyv valószínûleg elfér egy darab A4-es oldalon), viszont a bélfröcsi a trailerek alapján elvárt szintet hozza.

Úgyhogy eksön rajongóknak kötelezõ.

Hatalmas piros pont Stallonénak! nekem a 3 is bejött nagyon nem tudom miért húzzák le sok helyen.
Stallonét a Blahára!
http://www.sg.hu/kep/2008_01/0130rambo8th.jpg
Elnézést, egy üzenetet hoztam az egyesült keresztény ligától: Jézus él!

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

GregSB
MElyik képrõl beszélsz? Én egyiken se látok csajt :o

rigidus
Az AVP Requiem buktaja utan inkabb megvarom a kritikat eloszor, addig nem adok ki erte egy petakot sem.

Magnificat
ottleszünk haverral a premieren!!!! 😄 nem egy hatalmas filmet várok, hanem <#violent><#violent><#boxer><#gun><#gun>-t 😄 és ezt szerintem fogja is hozni 😄

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

hetes képen úgy fogja azt a kamerát bazz mint egy rakétavetõt 😄

Még nem láttam de nagyon jó lenne egy ötödik rész is. Ez nálam az év filmje.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

BiG G
legalsó képen nem Dexter csaja van? dehogynem^^ láv.

Darth Sith
nagyon jó lesz, már amióta bejelentették, h elkészül, azóta nagyon várom! Ha csak fele annyira is jó lesz mint a rocky6, akkor már megérte 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Ezzaz!! Nagy zúzda, gyakott baszós, maximum íz no cukor. Ez kell!