John Rambo - Senkit sem kímél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen jól már rég éreztem magam moziban, csak kár hogy hamar vége lett!
5. részt a népnek!!! KELL 😄 Végre újra gyerek lehettem+! Köszönöm Stallone!
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Kár, hogy ilyen rövid lett és meg egy normális helikortert sem lõ Rambo...ebbõl látszik, hogy változnak az idõk 😊
Csak a Rocky elõbb került mozikba.
De! Ebben a filmben tökre nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy milyen is a háború és a halál. Hogy milyen érzés olyan helyen élni és harcolni. És a film ezt hihetetlenül visszaadta. Borzongtam, izgultam, gyûlöltem és majd kiugrottam a bõrõmbõl örömömben, mikor Rambo nekilátott a darának. A fegyverek nem olyan menõ hangon durrogtak, mint egy vagány akciófilmben, hanem valósághûen, petárda hangon csattanva sültek el. Olyan hangosan, hogy érezni lehetett az erejüket.
Azt, hogy mi miért történik úgy ahogy Burmában, a filmbõl nem derült ki, mert mint mondtam, egyáltalán nem ez volt a lényeg (sztem). Hanem az, hogy milyen borzalmas egy emberi halál, plána ha ilyen kegyetlenül következik be.
Nem akarom túllihegni, nem vagyok filmkritikus is író, de ez a film iszonyat jó volt. Ahogy öcsémnek is, nekem is ez volt életem legjobb mozis élménye és talán az egyik legjobb film is, amit láttam.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Szerintem is marha jó lett....pontosan erre számítottam, hihetetlen látványos jelenetek voltak benne az tuti.
John Rambo: Fantasztikus látvány, szokásos Rambos sztori
ui: csak ajánlani tudom 😊
Ez a Julie Benz barna hajjal már egészen komolyan néz ki. Sokkal jobb mint a szõke változat. Bár tény, hogy a Dexterben a szerepe sem a férfifaló volt.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Már én is várom, hogy megrohanhassam a jegypénztárt! 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
http://imdb.com/title/tt0462499/
<#nezze>#nezze>
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
bár itt szerepet kapott a botox is 😊 de ki nem élne vele ha tehetné 😊
dúrva lenne így nézne ki a nagypapám
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Vagy inkabb az oroszok, nem? Az afganok szovetsegesei voltak. Ebben a filmben mutatkozik meg egyebkent az USA igazi oldala, ahogy a 80-as, 90-es evekben tamogattak Afganisztant, bemutattak az orszag tortenelmebol egy szakaszt es azt, hogy az afganok BARMI aron megvedik a hazajukat (nem ugy mint a magyarok, ugye). Most pedig eleg korulnezni az usa media propaganda kornyeken, az afganok a rosszfiuk, irtani kell oket. Afganisztan az USA elsodleges heroin/opium beszallitoja.
Erdekes egybeeses, hogy az invazio elott evekkel, honapokkal az Afganok folyamatosan csokkentettek az exportot az USA fele, a lerohanas utan pedig hirtelen helyreallt a "normalis" forgalom.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Idióta!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Már hallom a visszhangot hogy az erdös jelenetnél 2-3 millio szunyog halt meg és ez nem tesz jót az ifjuságnak mert eröszakra össztönzi öket a szegény rovarokkal szembe.<#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2>
PSN ID.: Beegabor
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Úgyhogy eksön rajongóknak kötelezõ.
Stallonét a Blahára!
Elnézést, egy üzenetet hoztam az egyesült keresztény ligától: Jézus él!
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Nem a lényeg, hanem a fontos!