11
UPC - Direct Műholdas Tv-vel kapcsolatos kérdések
-
#11 :)Katt! :) -
CseNo #10 Sárga gomb, másik nap? Nekem működik, legalábbis eddig működött. Mostanság már nem nézek tv-t :P -
#9 este 7től 8ig Mythbusters. ennyi elég is. -
#8 sajnos van 1-2 dolog ami nincs leszinkronizálva. de van egyfajta discovery ami full magyar. de a szolgáltatóként változó. -
HentmaN #7 Jah és ez a szellem járásos dolog angolul ment ma este pedig kábelen a reklámoktol kezdve mindehol van legalább magyar felirat..szval nem értem hogy vann összehozva a két dolog -
HentmaN #6 Ok ok igy en is megtudom nezni de tobb napra elore sehhol nem lehet megtalalni mert mindenhol a kábeltv Discovery műsorkínálata van és a két szolgáltató nem ugyanazt a csatornát szolgáltatja...:S -
#5 -
#4 Ottvan az! -
Matte #3 érdekes csatornakiosztásokat produkál néha a UPC.. -
#2 bár igazság szerint van UPC fórum... -
HentmaN #1 Hali! MIelőtt vki elszúrna hogy minek van ez a topic már nyitottak ilyet megjegyzem hogy én nem találtam. Nah szóval olyan gondom volna hogy UPC - Direct műholdas tv-nk van alapcsomaggal amiben benne van a Discovery Channel nevű csatorna rá is kattantam mivel egy zsírjó csatorna de azt vettem észre hogy sehol az égatta világon nem lehet megtalálni a csatorna tv műsorát. Sőt kábel tv-n egész más Discovery meg mint UPC-n ami fenn van tv műsor a Port.hu-n vagy magán a discovery hivatalos honalpján az mind mind a kábeles csatorna tv műsora. Itt meg csak az elektronikus TV újságban lehet megnézni a köv műsorokat de az csak az aznapi műsorokat mutatja, sőt egy két műsor magyarul megy azrán hirtelen angol musorokat kezd nyomatni. Szval ha valaki találkozott már ezzel akkor irja meg pls.