Teewars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na meg, instagib pályákat sem szoktam találni, ezért mostanában a 0.4.3-mal szoktam játszani.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Azóta már teeworlds a neve, de nagyon bírom. Eddig folyton ctf -et játszottam, de mostanában DM-t is szoktam.
Csináltam egy videót, na nem azért hogy felvágjak, elég béna lett. Mondjuk a desktoprecorder miatt szaggatott is kicsit :o)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
nincs folyton müködtethetõ gépem
router mögött netezek
és a netem sem valami überbrutál 100mbites :s
feltöltés csak 55kb/sec
ennyi >.<
practitioner of the forbidden arts of death
Ha akarsz csinálhacc szervert!
Itt a leírás hogy kell szervert csinálni
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
sõt,egy idõ után összeomlik!mi lehet a gond?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ez nagyon ott van
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
ezt még sok pénzes fizetõs sokmillió dodó-s fejlesztõgárda se mondhatja el magáról (persze akad), de manapság .szóval tényleg rendkívül szórakoztató, és ha folyamatosan frissülnek majd a pályák akkor a megunás is eléggé késedelmes lesz.
tee-DAM néven játszok.
u dont have to listen anybody else but me